|
|
|
| Autor |
Správa |
Baskaa Amateur

Stav:  Založený: 20.12.2006 Príspevky: 10 Bydlisko: Presov Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:27 Predmet: Co dalej? |
|
|
| Poznam jedneho zlateho chalana, s ktorym som sa spoznala hned po rozchode s mojim byvalym.Bol ku mne vzdy tolerantny, a chapavy.Pozname sa uz asi tri tyzdne ...Aj ked ho mam velmi rada lebo si s nim dobre rozumiem nic nechcem unahlit lebo som sa na tom uz vela krat poucila.Aj kamosky vravia ze je to dobry chalan, aj ked som clovek co vzdy da len hlavne na seba, a na svoje pocity.Ale co mam teraz robit?Ak newiem co chce on?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo20 Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
Preco by nemalo byt spravne. Ak ho mas rada tak skuste to spolu a ked to nebude klapat tak sa rozidete a si ta najde dalsi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
masterdead VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.08.2005 Príspevky: 448
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:35 Predmet: |
|
|
ak je to dobry chalan, tak ti moc neublizi ak by to predsa len nevyslo, v tomto ti nikto nepovie ci ano alebo nie lebo v tomto sa musis predsa len sama rozhodnut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
tak tak, veď o tom je život nie? nájsť si tých správnych ľudí okolo seba a inak ako skúšaním to nezistíš...
Len sa snaž nenamotať sa naňho príliš rýchlo, ak by to nevyšlo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baskaa Amateur

Stav:  Založený: 20.12.2006 Príspevky: 10 Bydlisko: Presov Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
dakujem za nazory povzbudili ma:)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 0:12 Predmet: |
|
|
| tak tak, treba skusat, a netrebat sa bat samozrejme, to potom brzdi |
|
| Návrat hore |
|
 |
aaliyah Medium Expert

Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 85
Zaslal: 21 Dec 2006, 0:22 Predmet: Re: Mam s nim chodit alebo nie?? |
|
|
| Baskaa napísal: |
Poznam jedneho zlateho chalana, s ktorym som sa spoznala hned po rozchode s mojim byvalym.Bol ku mne vzdy tolerantny, a chapavy.Pozname sa uz asi tri tyzdne a nieco sa rysuje...Aj ked ho mam velmi rada lebo si s nim dobre rozumiem nic nechcem unahlit lebo som sa na tom uz vela krat poucila.Aj kamosky vravia ze je to dobry chalan, aj ked som clovek co vzdy da len hlavne na seba, a na svoje pocity.Ale co mam teraz robit, cakat sa mi nechce ale nie preto ze si myslim ze si to rozmysli ale preto ze ho mam rada. Ale je to spravne?  |
no ja v tom nejaky problem nevidim...ak ho mas rada, urcite do toho chod, mozno by si neskor lutovala..rob to co citis jednoznacne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2634
Zaslal: 21 Dec 2006, 0:50 Predmet: |
|
|
Baskaa : nerozumiem prečo sa každý chce hneď trepať do vzťahu , ak ti môžem poradiť z môjho osobného hľadiska , nemusíš sa náhliť , môžte byť chvíľu kamaráti , spoznávať sa , nebude sa to proste hneď brať tak vážne , potom keď sa budete ešte lepšie poznať , môže sa to zvrtnúť na vzťah a bude to ešte krajšie ako akútne okamžité " povinné " chodenie
Sprav ako chceš , držím palce , ale na tvojom mieste , keď píšeš , že si sa už veľa krát popálila , nič tým nepokazíš a keď o ňom všetci tvrdia , že je chápavý , iste ho to neodradí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 10:35 Predmet: |
|
|
Len smelo do toho.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2297 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 13:07 Predmet: GO GO GO |
|
|
No ak mam na to nieco povedat,,mne sa stalo to iste..ja som tam hral ulohu toho chapaveho chalana..spoznal som sa s jednou babou lebo sa rozysla s chalanom..najprv len pisanie atake halusky,,a poto sme chodili spolu.no netrvalo dlhoa sme sa rozysli a vratila sa k byvalemu..a doteraz je to zamotane..este sa to mozno dakejako zvrtne..takze je to pohlad aj s inej strany..skus porozmyslat,,,ci si ho schopna mat rada.a tak dalej,,lebo ked budete spolu mozno sa zamiluje tak ako ja,,a, ty mozno prides na to ze ho az tak nemas rada ako si myslela..a mozes mu ublizit....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
| skus to a uvidis.my ti to nerozhodneme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 14:33 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Mam s nim chodit alebo nie?? |
Zlatko a kto to má vedieť ak to ty sama nevieš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2078
Zaslal: 21 Dec 2006, 15:45 Predmet: |
|
|
ak si si nie ista vztahom s dotycnym tak si to nehaj dobre prejst hlavou, nie ho namotat a potom sa rozist len preto ze to bola chyba a nemate nic spolocne - spoznaj ho lepsie, a zistis ci za to stoji alebo nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 21 Dec 2006, 17:10 Predmet: |
|
|
Baskaa
Skus to s nim...ak sa s nim citis dobre tak len smelo dotoho...budem drzat palce..
Bol tu nazor ze aby si s tym pockala...mozno je aj ten nazor spravny ale ja to vydim inak.Asi preto lebo tiez som poznal babu s ktorou som sa dobre citil a mali sme vela spolocneho .Nieco ako tvoj pripad.A cakal som (neviem naco ,bol som hlupy) a dockal som sa len toho ze ta baba si nasla ineho chalana a bol koniec.Sice s nou aj teraz vychadzam v pohode ale uz viem ze spolu teraz nemozme bty.Je stastna a ja jej vztah nebudem kazit.
Tak nechcem aby sa ti stalo to co mne...tak skus to s tym chalanom....moja rada |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 21 Dec 2006, 17:14 Predmet: |
|
|
jednoznačne to skus za to nič nedaš ak ho maš rada tak neviem kde je problem a sklamania sa neboj pretože ak dake pride dako to zvladneš ale ber to tak že toto može byt šanca mat človeka ktory s tebou bude už stale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|