|
|
|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7206 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2007, 22:00 Predmet: |
|
|
| myslim si ze ked mas na PS3 tak mas aj na original hry |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2007, 22:58 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Musim suhlasit s tymto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2007, 23:38 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Blbost. PS3 zozeniem za 10k Kc a kazda hra vyjde na zhruba liter. Tzn. za cenu konzoly mam "iba" 10hier. Trochu malo, nie? Nie je to o tom na com mam a na co nemam, ale za co som ochotny dat peniaze. Mam peniaze na vela veci, ale to automaticky neznamena, ze ich za ne vyhodim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7206 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2007, 23:59 Predmet: |
|
|
mno jo... teoreticky sa to moze byt ze ked si kupim PC za 20-40K tak by som mal mat aj na original hry... hh... ale kto si ich kupuje ?
ale zas takto.. na PC zohnat palenu hru a spustit ju neni problem.. za to na PS3 to problem je
clovek by si mal uvedomit co kupuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2007, 0:27 Predmet: |
|
|
^ Resp., kupujem to, na co mam.
Ako som uz videl zopar pripadov, kupil si Mercedes, ale mal len na povinnu havarijnu poistku, na nejake CASCO ani nepomyslel, lebo si nemohol dovolit a isiel s tym na cestu len sem-tam, lebo to bolo treba tankovat.
Tak isto je to aj PS3 a hrami.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2007, 14:13 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
^ Resp., kupujem to, na co mam.
Ako som uz videl zopar pripadov, kupil si Mercedes, ale mal len na povinnu havarijnu poistku, na nejake CASCO ani nepomyslel, lebo si nemohol dovolit a isiel s tym na cestu len sem-tam, lebo to bolo treba tankovat.
Tak isto je to aj PS3 a hrami.  |
no ale ked si neches tie hry ukladat do policky?
prejdem avymenim ludom z ps3 fora za inu..popripade lahko predama kupim dalsiu....
a cas aj tak prelomi ps3...len to bude trvat podstatne dlhsie..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 667 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2007, 21:08 Predmet: |
|
|
Keby pre to bolo viac hier, nebral by som ani XBOX360 ani Playstation 3, ale Wii.
Ale aj tak, PC rules, lebo konzoly nikdy nebudú mať hry ako napr. Live for Speed, Armed Assault, MS Train a Flight Simulator, Steel Panthers World at War a už vôbec nie nejakú freeware scénu. A freeware hry sú čím ďalej lepšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
majko007 Light Expert

Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 71
Zaslal: 23 Dec 2007, 13:29 Predmet: |
|
|
lenze PC musis vzdy upgradovat a davat do neho prachy aby ti sli vsetky hry... lenze na PS3 alebo Xbox to mas jedno..pretoze su nadupane.... PS3 ma lepsi hardware..preto je drahsi..nedaju sa na nej hrat napalene hry... zatial.... lenze ked xete hrat multiplayera (infrastructure mod : to je hranie proti cloveku ktory je napr v USA) tak to mate zadarmo pretoze sa napajate na server sony alebo co to je a je to zadarmo na xboxe si to musite zaplatit... x box je lacnejsi..avsak mal problem s teplotou to je uz viriesene ale je hlucny... daju sa na nom hrat stiahnute hry..da sa na neho dat linux..ale nema blu ray..nema citacku....
X-box nexem... mozno keby mi ho dakto xel dat za 4000 sk tak kupim..ale podla mna je to zbytocne... keby sa na PS3 dali hrat ISO hry tak ho kuujem okamzite a na xbox nemyslim pretoze PS3 je lepse malo hier ? ved to je samozrejme blu-ray prave teraz zacina... myslite ze keby na xboxe boli hry na bluray tiez by ich bolo tak vela ako je teraz ? nie...pretoze su na 2vrstvovych DVD..niekedy sme cumeli na to ze hra je na 2 cdckach..teraz je uz uplne normalne hrat 10 gb hru na rok sa zacnu blu ray predavat tak ako teraz DVD... a potom uvidite ako sa PS3 vysplha na vrchol ja by som kupil PS3..ma buducnost
povedal by som ze tato doba je pre x-box..ale buduci rok bude kralovat PS3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 897 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2008, 19:34 Predmet: |
|
|
| Existuje aj myska na tieto konzoli ? Mne sa zda ze som nieco take vydel, ale mne sa to zda nerealne a blbost. Ale bol by som rad kebyze su hry na PS3/Xbox ktore sa daju ovladat myskou to by som si urcite kupil potom jednu z tych konzol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 667 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2008, 1:56 Predmet: |
|
|
Majko007: záleží to od činiteľa medzi stoličkou a monitorom. Nie som ešte zárobkovo činný, ale aj keby som zarábal, nemyslím že by som nejak extra svoj dva roky starý stroj upgradoval. Opakujem: dva roky. Crysis mi ide, Bioshock ide, tieto a ostatné mi síce nejdú na plné detaily, ale efekty ktoré robia peknú grafiku idú a tieto hry mi idú relatívne plynulo. Neviem ako ostatní, ale ja som vtedy nemal silný PC na to aby som sa vychvaľoval pred kamarátmi koľko "ťahátok" mám úplne napravo, a že hra mi ide v rozlíšení 6400x4800, 128bit. Stačí mi keď to proste ide nad 30FPS a to mi bohato stačí.
//
| Nejaký Srandista napísal: |
| neviem odkedy existuje rozlisenie 6400x4800 oprav si to |
ani 128 bitová farebná hĺbka nefunguje, vtipálek bláhový Rozlíšenie 6400x4800 som dal ako príklad megaextrasuper rozlíšenia, takže upravovať nebudem nič. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|