co je lepsie...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forest »

Ja mam taký názor, že začínať si vzťah bez toho aby si čosi k tomu človeku cítil je asi na dve veci. Keď to chceš skúsiť tak tá osoba by ťa nemala priťahovať len fyzicky, lebo to dlho nevydrží alebo ten vzťah by bol len kôli jednej veci... :arrow: :arrow: :arrow:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Forest napísal:Ja mam taký názor, že začínať si vzťah bez toho aby si čosi k tomu človeku cítil je asi na dve veci. Keď to chceš skúsiť tak tá osoba by ťa nemala priťahovať len fyzicky, lebo to dlho nevydrží alebo ten vzťah by bol len kôli jednej veci... :arrow: :arrow: :arrow:
tak je jasne, ze keby som s nej nic necitil, tak by som si s nou nezacal.... :roll: ale laska to nebola... pacila sa mi fyzicky a aj charakterovo.. poznali sme sa dlho, no pritahovala ma viac, ked nebola pre mna dostupna.. akonahle som pocitil odozvu z jej strany, zqacal som vahat... no poedal som si , ze take dievca ako je ona nestretnes na kazdom druhom kroku, tak som si povedal, ze mi to za ten pokus stoji... no dopadlo to jak to dopadlo.....
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

daco podobne som zazil aj ja, ked sme boli od seba tak mi neskutocne chybala, a ked sme boli spolu, tak som knej skoro nic necitil.. :oops:
Napísať odpoveď