Co je spravne ??
Co je spravne ??
ahojte,chodila som s chalanom asi rok a pol a po niekolkykrat nastatej krizy som sa s nim rozisla.nas vztah sa zacal asi nie prave \"najtypickejsie\",nezamilovala som sa do neho na prvy pohlad..o to viac ked sme si dali prve rande, postupom casu som prisla na to aky je vynimocny a zamilovala som sa do neho tymto sposobom,pre jeho vnutro,ak to mozem takto nazvat-ze je to inym sposob..Po 2sklamaniach z predchadzajucich vztahov mi prisiel, ako princ na bielom koni..ktory splna vsetko to,co ocakavam od chalana,na jeho ociach bolo vidiet, ako mu na mne zalezi a to pocas celeho nasho vztahu.To bolo to,co som na nom milovala. Moj druhy ex, s ktorym som zacala chodit asi tym\"typickym\" sposobom-zapacil sa mi jeho vzhlad, no neskor som zistila, ze je to tot.debil,ze v skutocnosti si ma vobec nevazil a nemal rad.Prave preto-chalan,s ktorym som sa rozisla,bol asi ten najcitlivejsi clovek akeho som stretla a viem, ze pre neho som bola a aj stale som tou najkrajsou prvou laskou..Kazdu krizu sa snazil riesit a eliminovat hadky pre hluposti ,ktore po opadnuti zamilovanosti sa stali coraz castejsimi..Z kazdej krizi sme si snazili najst riesenie a ist dalej.Dovod,co sposobil moj definitivny vybuch bol nasledujuci:asi pocas mesiaca aj daco sme sa len stale rozchadzali a trapili,moj problem s ktorym si neviem pomoct je ten,ze jednoducho ma prestal pritahovat fyzicky.Proste chcem byt s nim,je ten najspravnejsi chalan akeho som stretla a chcem ho mat po svojom boku. Zalezi mi na nom a idem sa zblaznit ked sme od seba. Len nedokazem pokracovat ak jednoducho ma prestal pritahovat.je mi to trapne povedat, ze taka vec, ako je pritahovanie,vasen,sex atd..ze to je ten najvacsi dovod kt.som sa rozhodla riesit takto.a bojim sa ze to bola opat chyba.V sexualnej oblasti sme sa snazili velakrat riesit problem s orgazmom,teda s mojim,ktory som nikdy nemala,nastali nekonecne obvinovania seba aj jeho trapenie, ze nedokaze sa pozerat na to ako sa nedokazem pri nom \"urobit\" a on ano..na to,ze toto bol moj 3.chalan a nejake tie skusenosti som uz mala,on naopak ziadne..som tejto oblasti neprikladala velku vahu.no po case som sa nad tym zacala zamyslat.jednoducho sa to vsetko nakopilo a vsetko to,co ma na nom pritahovalo na zaciatku a vzrusovalo zrazu zmyzlo.Nemala som chut na sex,na nic..povedala som mu to ako moj hlavny problem ze nedokazem ist dalej,ked jednoducho asi taka vec mi chyba.Neviem ci pradovodom bol neuspokojivy sex alebo uz vela stresu ktoreho mame obaja teraz akurat dost v skole..alebo jednoducho to malo byt\"to typicke zamilovanie\" a vasen by neopadla?!preco je to nenormalne zamilovat sa do osoby takymto spsobom,zaciatkom?mohlo by toto byt prave dovodom mojho problemu?ak ano,tak neverim v lasku,a neviem co to slovo znamena..viem len to, ze chcem aby to bol ON,ktory vo mne vyvola tie krasne pocity a nie utvrdzovat sa vtom ze riesenim je rozchod,zriesit ineho .. prosim len o seriozne reakcie, dakujem Vam vopred za to! //opak: prepac som zvyknuta pisat v skratkach kvoli sms, mam 20r
nezhody v sexe treba vyriesit a nie sa povzniest. to ze chalan ta az tak nepritahuje nie je hlavny problem. ja tiez nie som nejaky krasavec, ale priatelka nema s orgazmom problem (co bolo s jej byvalym uplne nedosiahnutelne a to odo mna urcite lepsie vyzerajuci). ked sa taketo veci odkladaju, tak to moze skoncit jedine rozchodom (viem o com hovorim)
-
Začiatok Konca
Professional
neviem, prečo nemôžeš dosiahnuť orgazmus.. ale tak skúste kondómy.. a ak nejaké používate, tak ešte hrubšie.. a potom myslím, že by to nemal byť problém.. alebo ak má dostatok výdrže, tak mu pomôž najprv inak, nech skončí on.. a potom to skúste druhýkrát a myslím, že by to malo byť v pohode..
veď čo je na tom, že ho dosiahne skôr?.. tak nech ho má a potom nech skúsi tebe.. veď niečo vymyslite.. toto predsa nie sú problémy, za ktoré sa ľudia rozchádzajú..
posnažte sa spoločne.. 
Ja sa len cudujem ze tuto temu este nezavreli
..ale k veci, sex vo vztahu nie je najpodstatnejsi a rozist sa pre to je podla mna hovadina.. Pretoze vsetko (v sexe) sa da riesit aj "alternativne".. a keby sme chceli zajst do extremov tak sexuolog by mozno vedel povedat co k tomu
Ale ako som vravel na zaciatku, vztah je uplneo inom, jasne ze do vztahu patri aj sex, ale pointa vztahu je inde...
..ale k veci, sex vo vztahu nie je najpodstatnejsi a rozist sa pre to je podla mna hovadina.. Pretoze vsetko (v sexe) sa da riesit aj "alternativne".. a keby sme chceli zajst do extremov tak sexuolog by mozno vedel povedat co k tomu
Ale ako som vravel na zaciatku, vztah je uplneo inom, jasne ze do vztahu patri aj sex, ale pointa vztahu je inde...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nuž, nakoľko v tejto sekcii máme isté pravidlá, budem sa snažiť vyjadrovať tak, aby to ujom z ad-sense nevadilo.
Nuž prestal Ťa fyzicky priťahovať a to zrejme z toho dôvodu, že partneri v minulosti Ti zrejme zvykli poskytovať isté uspokojenie, na ktoré si si možno zvykla a ktoré Ti pri tomto poslednom partnerovi chýba/lo.
Ako si však napísala, mal jednu obrovskú prednosť, čo tí pred ním postrádali a to tú (ako sama píšeš), že Ti bol neskusočne blízky - skrátka Ti sadol, ako človek. Podľa prvého príspevku súdim, že si rozumné dievča, len na svoj problém sa nedokážeš pozrieť s nadhľadom. Normálna vec. Na Tvojom mieste by som sa rozhodne snažil ešte ten vzťah oživiť s tým, že spolu skúsite isté praktiky (už aj vyššie spomenuté), ktoré by mali predĺžiť jeho výkon, ajkeď si nešpecifikovala, či je to problém výdrže, či niečoho iného. Poznám dlhotrvajúce vzťahy, kde baba chodí s chalanom, o ktorom by si nepovedala, že sa tí dvaja môžu fyz. priťahovať, avšak u nich tvorí 90% "tmelu" práve psychická príťažlivosť.
Tak nad tým ešte porozmýšľaj
//Aiden: Hej, aj ja to obdivujem, a rád by osm povedal, že by som tak dokázal fungovať, ale nemôžem...
Nuž prestal Ťa fyzicky priťahovať a to zrejme z toho dôvodu, že partneri v minulosti Ti zrejme zvykli poskytovať isté uspokojenie, na ktoré si si možno zvykla a ktoré Ti pri tomto poslednom partnerovi chýba/lo.
Ako si však napísala, mal jednu obrovskú prednosť, čo tí pred ním postrádali a to tú (ako sama píšeš), že Ti bol neskusočne blízky - skrátka Ti sadol, ako človek. Podľa prvého príspevku súdim, že si rozumné dievča, len na svoj problém sa nedokážeš pozrieť s nadhľadom. Normálna vec. Na Tvojom mieste by som sa rozhodne snažil ešte ten vzťah oživiť s tým, že spolu skúsite isté praktiky (už aj vyššie spomenuté), ktoré by mali predĺžiť jeho výkon, ajkeď si nešpecifikovala, či je to problém výdrže, či niečoho iného. Poznám dlhotrvajúce vzťahy, kde baba chodí s chalanom, o ktorom by si nepovedala, že sa tí dvaja môžu fyz. priťahovať, avšak u nich tvorí 90% "tmelu" práve psychická príťažlivosť.
Tak nad tým ešte porozmýšľaj
//Aiden: Hej, aj ja to obdivujem, a rád by osm povedal, že by som tak dokázal fungovať, ale nemôžem...
toto budem asi vzdy obdivovat...myslim si, ze osobne by som v takom vztahu dlho nezotrval a mozno by som ho ani nezacal...jin napísal:Poznám dlhotrvajúce vzťahy, kde baba chodí s chalanom, o ktorom by si nepovedala, že sa tí dvaja môžu fyz. priťahovať, avšak u nich tvorí 90% "tmelu" práve psychická príťažlivosť.
pre mna je to idealna situacia na dobre kamaratsvo, ale na vztah nie...potrebujem aby ma priatelka vzrusovala, pritahovala a aby som po nej tuzil a keby som si nejaky cas aspon sam pre seba nepovedal, ze je fakt krasna a z telefonatov by som mal rovnake pocity ako zo stretnutia, tak by som o vztahu zrejme pochyboval
tym som chcel povedat, ze to nechapem, ze take vztahy funguju, ale na druhej strane je to velmi zaujimave a obcas mi to pripomenie, aka je povrchnost (casto krat aj moja) bezna
lara,viem úplne,čím prechádzaš,prešla som si rovnakým vzťahom (bez sexu,bola som trošku mladšia),ale inak to bolo úplne rovnaké.rozišli sme sa dva razy (mojou zásluhou),ale nie tak,že na chvíľu,na niekoľko mesiacov a nejakým zázrakom sme sa dali opäť dohromady.a teraz sme manželia.čo nás priviedlo naspäť k sebe netuším,asi náhoda alebo Boh.Tebe pomôcť je veľmi ťažké,nech je akokoľvek perfektný partner,ak ti na ňom niečo vadí,tak sa cez to proste neprenesieš.funguj normálne ďalej.ak ti chýba,tak sa proste len stretávajte,rozprávajte,nechajte všetkému voľný priebeh.možno sa to opäť vráti,tak ako pri nás a ak nie,môžeš mať dobrého kamaráta,ale pozor,ak by ťa stále ľúbil a ty by si si našla iného,nebolo by to dobré pokračovanie.nič nerob nasilu,povedz mu všetko,ste dospelý a rozumný,možno to pochopí a dá ti čas,pretože teraz naozaj potrebuješ len ten.viem,že pre niektorých je to neuveriteľné,ale vzťah môže fungovať aj bez sexu,len to chce trpezlivosť oboch strán,aby sa vyriešili problémy.