Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo jej napisať?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinco
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 24 Sep 2006, 21:04    Predmet: Re: i need help too Odpovedať s citátom  

alien5 napísal:
sewas takze mam podobny problem trosku.asi pred mesiacom sa prisathovala tam de byvam jedna baba..odvtedy s nou chodim kadzy den von aj s jej kamoskou ale aj ja berem kamosa..no a ide o to ze obom sa nam paci len ta jedna a neviem kdo z nas sa jej paci viac..napr so mnou sa stale maznaa,hladka a tak a s kamosom sa len zabava..ale napr. jemu napisala sms nieco v tom zmysle ze mna berie ako dobreho kamarata ale on sa jej paci..tak nwm co robit nwm ci je mozne ze to napisala jemu len tak aby sa necitil mimo ..pls help me Confused
alebo je to len baba, ktora sa rada prituli ku chalanovi, hlada trochu nehy, na tom nie je nic zle. Poznam par takych zenskych...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
CarlesJoseph
Amateur
Amateur

Založený: 28.09.2006

PríspevokZaslal: 28 Sep 2006, 17:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cez pokec sa neradim zoznamovať. Večšina ludi tam len oje***!!!!!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 28 Sep 2006, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

BuffyAngel napísal:
no a čo je na tom??... náhodou..ja som cez net spoznala svojho (teraz už bývalého) chalana..a nebolo to najhoršie....Very Happy

Švíík napísal:
paneboze ale nie take ze sa dotycnej spyta cez pokec ci s nim chce byt a nie 13-15 rocni ..ked uz starsi a najprv stretko az potom take otazky, take otazky ako pise tu sudruh sa davaju osobne a nie cez nejaky chat ... tak som to myslel Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bohdan12
Expert
Expert

Založený: 26.02.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 16:45    Predmet: sa Odpovedať s citátom  

cez pokec by som nic neriesil povedz jej to do oci da sa to alebo si hamblivka<
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dekarbon
Star
Star

Založený: 10.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 19:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chlapci ale čo robiť v takom pripade ked nejaku zavolate cez net von a ona nechce isť a pritom je to vaša kamoška...ja to už nechapem...proste mi už z toho hrabe..ja ju chcem dopstať von aby išla somnou proste sa stretnuť s ňou osobnme ale oan nechce nevim čo robiť da sa niečo robiť?
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 19:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

dekarbon napísal:
Chlapci ale čo robiť v takom pripade ked nejaku zavolate cez net von a ona nechce isť a pritom je to vaša kamoška...ja to už nechapem...proste mi už z toho hrabe..ja ju chcem dopstať von aby išla somnou proste sa stretnuť s ňou osobnme ale oan nechce nevim čo robiť da sa niečo robiť?
Pýtal si sa jej prečo nechce ísť s tebou von ? Rolling Eyes Možno má na to seriózny dôvod..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Rafmartin
Amateur
Amateur

Založený: 01.11.2006

PríspevokZaslal: 02 Nov 2006, 10:07    Predmet: Re: Čo jej napisať? Odpovedať s citátom  

Find-LCD napísal:
Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť. Question Question Question

Spytaj sa, ci nepojde von. Ked s nou budes vonku, tak to dajako na nu vybalis. Nepis do mobilu-pacis sa mi, chces so mnou chodit?

Dostan ju von
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: