Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
nejakymarko
Addict
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
// edit 1:Neviem kery lolo mi dal za to ze som sa dobre vyspal a niesom unaveny K- !!! Ale ja som bol neuveritelne unaveny pretoze som nespal uz asi 2 tyzdne !!! HRDINA!! RADSEJ SA NABUDUCE PODPIS!!!!
// edit 2: ACH NO PANA BOHA!!! ZASE NEJAKY LOLO MI DAL K- ALE ZACO?! SA UZ SPAMATAJTE!!! BAVI VAS TO? {STE AK MI DATE DO POCTU RAY K- ABZ SA MI "RATALO" TAK NIESTE NORMALNY!}
tak nejak zhrnutie poslednych dni...
sklamalo a nasralo ma viacero ludi od ktorych by som to nebol cakal...
dalsia little private war s fotrom trvajuca uz tyzden (citaj "nebudem ti platit ani naftu, ani intrak")
permanentne unaveny - 11h na nohach v robote vlacit tehly, maltu atd nieje sranda...aspon ze s murarmi je sranda celkom
slusne vyblaznenie sa vcera na fernet stock citrus party(citrusova vííííííchrica, to jeeee banská bystricaaaaa
)
kamos vyhral 2 listky na ruzinu, uz len zohnat stan... tesim sa - potrebujem vytlacit vsetko zle uz nadobro z hlavy....
v piatok v meste strasny trapas.... nespoznal som si byvalu spoluziacku - 9 rokov som ju nevidel a som sa s nou zoznamoval a ze "cau ja som tomas" a ona na to "ja som tvoja byvala spoluziacka"
:D ale aspon bola sranda no
zhrnutie... az na chvilkove zablesky je vsetko v poslednej dobe na pi*u
// pre k- darcu.... preco spamujem tento topic svojimi kktinami? lebo to robi dalsich XYZ ludi tak nepi*uj a vesluj
zhrnutie... az na chvilkove zablesky je vsetko v poslednej dobe na pi*u
// pre k- darcu.... preco spamujem tento topic svojimi kktinami? lebo to robi dalsich XYZ ludi tak nepi*uj a vesluj
-
pinacolada
Guru wannabe
http://assets.spirithalloween.com/image ... zoom.a.jpg
proste vsetko tak ako som si predstavoval
-
Shark NX
Addict
-
nejakymarko