|
| Autor |
Správa |
Skolacik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1376 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2008, 12:00 Predmet: |
|
|
Hned z rana nadherna sms od mojej lasky, taketo nieco vie neskutocne zdvihnut naladu
dnes idem kupit listky na bus, pojdem za nou. tesiim (len dufam ze este budu volne listky)
posledny den brigada
skola za dverami, ale to ze pride moja laska to uplne zatienuje
je krasne milovat a byt milovany
stihol som rezervovat listok sebe, aj priatelke..takze zo svajciarska uz pojdeme spolu..huraa
Teta zo student agency mala pri mne fakt pevne nervy
zalohu na vyplatu som dostal takmer vo vyske celej vyplaty 2 tyzdne pred normalnou vyplatou
dnes mi den zatail vychadza na 100%
PS: nie je to niekto, ko sa chysta 11.9. do Brna busom student Agency s prichodom do brna 20:30? dali by sme take male hojko bus stretko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
klm16 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2005 Príspevky: 642 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2008, 19:16 Predmet: |
|
|
prisla mi vyplata, predcasne, s ktorou som fakt spokojny....
nevem co si kupim asi novu postel, zbytok odlozim ked ma nieco napadne....
celkovo som mal dobry den...
kto sa ma v tych zenach vyznat?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1184 Bydlisko: SA/TN Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
tlak klesa, uz nie je 156 na 94, uz len 130 na 93
vzali ma, comu doteraz nemozem uverit
zajtra to idem oslavit
aspon chvilu nemusim riesit ziadne problemy
vcera
po dvoch tyzdnoch prace robotnikov na streche si zacinam vazit ticho
zajtra do roboty
Praha vs. Varsava
nic z ma nejako netesi |
|
| Návrat hore |
|
 |
d4nt3 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 183 Bydlisko: Zabudnutý raj pokoja .. Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
Klady: Vrátil sa najlepší kamoš po dlhom čase zo zahraničia, už som sa tu bez neho začínal nudiť, hned sme šli pokecať na kavičku...
SPoznal som super holku, vyzerá to s nou zatial skvele, dohodol som si s nou dnes stretko,ale v hlave mám od dnes jakýsi zmatok...
Zápory: prišiel kamoš, došla aj jedna naša známana kavičku,holka čo mne dala košom, celý večer lipla na nom očami,ja mu nič zle neprajem, ale toto ma vie vytočiť, sakra, ked su proste obidvaja diametrálne odlišný ludia s iným rebričkom hodnot( toto povedala pred časom mne o nás , lebo som sa na neho začínal správaním podobať) ... no nasratý som na seba,že som kvoli tomuto nasratý, už som myslel,že holku som z hlavy dostal, ale stretnuť ju znova bola chyba.. čo robiť sa dá ..velke H. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1928 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
---zajtra posledny den v robote, bolo tam nenormalne dobre
+++bol som oficialne vyhlaseny za najkrajsieho plavcika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shamway Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 536 Bydlisko: mapa:Kosice SP: Furca Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
+++ Kupene auto
--- konec prazdnin |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 1100 Bydlisko: in the skies Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2008, 21:44 Predmet: |
|
|
- dnesny den vobec nebol az taky skvely ako som si povodne myslel ze bude
- neda mi to nepomysliet na datum 2 september |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1473
Zaslal: 29 Aug 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
neskutocne sa tesim na skolu
mam genialnu naladu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
referer Amateur

Stav:  Založený: 29.07.2008 Príspevky: 18
Zaslal: 30 Aug 2008, 8:32 Predmet: |
|
|
    začína sa škola |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 529
Zaslal: 30 Aug 2008, 9:52 Predmet: |
|
|
od utorka nova robotka
velmo dobre platena a este ma to bavi
dnes budem s holkou
naucil som sa stairway to heaven
neni mi extra dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 590 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 30 Aug 2008, 11:44 Predmet: |
|
|
Na obed je pizza
Metro a obalky roznesene
Peniazky sa kotulaju ku mne... pomalicky
Nechce sa mi ist so psom von  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 404
Zaslal: 30 Aug 2008, 11:57 Predmet: |
|
|
bol som vcera s kamaratmi v meste, najprv sme tam streli stare zname, ktore uz boli naliate a fotili sa tam s kazdym. Potom sme isli do jednoho baru, sli s nami aj kamosovi spoluziaci , ktory ale pili na jeho ucet a potom jednoducho odisli. Jeden z nich sa potom vratil a vypil hadam liter a pol vodky . Trochu som donho zacal rypat nech uz nepije a on sa po mne zahnal pastou ale ja som sa uhol a on preletel cezo mna a narazil hlavou do steny. Isiel von a tam hadam vyvratil vsetko co kedy zjedol. To by nic nebolo keby ten ozraty ch*j nechcel skocit cez zabradlie do rieky - sme ho museli zachranovat. Po 10 minutach co lezal na zemi sa zdvihol a isiel za strom ktory objimal a mozno aj nieco viac... Ked uz sa konecne vratil naspat tak padol na zem jak hruska, kamos ho zdvihol ale on zacal utekat a nabral si do ruk 2 velke sutre. Rychlo sme bezali naspat do baru a ten idiot to hodil do skla. Mal stastie ze to nerozbil. Potom este hodil kamosovi do nohy dalsi velky suter. Nakoniec sa nam ho podarilo doniest domov.
tentoraz asi nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 1100 Bydlisko: in the skies Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 0:40 Predmet: |
|
|
kamarat mi pvoedal ze sa idu stahovat do blavy ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 780 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 9:40 Predmet: |
|
|
vcerajsok prekliinam
zacnem tymi vecami co ma najmenej trapia..
stratil som mobil
som od vcera uplne bez penazi a rodicia su prec pridu az dnes..
frajerka zo Zvolena bola u mna a musela sa potrebovat domov no ako naschval ziadny bus do ZV nesiel.. musel som nakoniec vybavit kamosa nech nas odvezie do Lucenca a stade isla uz vlakom.. dlhujem mu 600sk ktore mu mam dat dnes a neviem ako :-/
a to MEGA vcera mi frajerka povedala, ze ma uz asi nelubi.. ach .. neviem co dalej historia sa opakuje .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1926 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 12:08 Predmet: |
|
|
nechcem sa pridat do cerveneho klubu !
/ z tohoto piatku mam znacne zmiesane pocity, najskor sme sa uplne skvelo bavili, kmaratka 18, proste parada .. potom som to trosku nechapal, lebo sa stali veci co nikto necakal a pokazili dalsi sled udalosti ...
sobota nic moc
na to ze to bol vikend rozporuplnej kvality, som minul az neumerne mnozstvo prostriedkov
ale aspon viem ze mam pekny zadok ... rofl situacia ... |
|
| Návrat hore |
|