Čo mam robiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Čo mam robiť

Príspevok od používateľa Rachman »

Jednou vetou som si zarobil na nieco na co som nechcel pomyslet ani v zlom sne.
rano som Napisal mojej babe ze TAKTO TO DALEJ MEZDZI NAMI NECHCEM...hned ako som to odoslal vedel som ze som spravil kravinu...bol to neuveritelny skrat :( ...no teraz mi napisala ze nechape co som tim myslel a ani preco a ze ani ona to uz nechce dalej.....
Hned som jej napisal spravu v ktorej som sa jej omluvil ale nepomohlo...nechce somnu komunikovat na nete...
Na otazku ci sa chce rozist som odpoved nedostal - teda povedala neviem.
Ale potom za hodinu mi napisala preco som sa tak zmenil v poslednej dobe (akurat som bol nervozny z toho ako doma je zla atmosfera)...a potom napisala: laska, idem uz ahoj...LUBIM TA :smt049 ....
Neviem ako to myslela, ci skutocne vazne alebo len tak naoko...ked najskor nechce ma ani videt ani odpisat riadne a zrazu takto krasne...neviem
Citim sa hrozne - sam si zato mozem :(
Teraz neviem co mam robit...ci jej napisat sms, ci ju nechat tak určity cas....aj ked mi napisala ze ma lubi

Poradte ludia :(
retsil
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo mam robiť

Príspevok od používateľa retsil »

no ked nespravis nic tak sa to pravdepodobne asi nikde nepohne.. takze za nou zajdi a sa porozpravajte
a preco si jej vlastne pisal tu sms?
Rachman
Light Expert
Light Expert

no lebo som sprosto vybuchol...nemali sme podareny den za sebou ked sme boli spolu...prisiel som domov a ze nie! takto to nemoze byt ...a napisal som....ale ako som to odoslal som to chcel hned vratit spatky tu sms
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

nojo, to tak niekedy byva.. tak skus za nou zajst a porozpravajte sa o tom... ked ti aj ona potom napisala ze to uz aj ona nechce tak dalej, mozno nieco v tom bude.. a mozno reagovala presne tak ako ty (ze to hned chcela vratit ako ti to napisala).. proste ked sa s nou o tom nepobavis tak sa nic nedozvies... tot moj nazor
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

bez za nou kup jej kyticu a porozpravaj sa snou a ziadne take ze sms alebo pisat si cez net.. pokial si stebou nechce pisat.. tak chod ku nej pred dom a napis jej smsku ze si ju cakas dole.. a neodides dokym sa spolu neporozpravate .. uvidis zep okial ta ma rada tak ta nenecha dlho cakat

PS: pokial je to ta co pises v tej druhej teme tak sa na nu Vyj*b
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Blackangel napísal:bez za nou kup jej kyticu a porozpravaj sa snou a ziadne take ze sms alebo pisat si cez net.. pokial si stebou nechce pisat.. tak chod ku nej pred dom a napis jej smsku ze si ju cakas dole.. a neodides dokym sa spolu neporozpravate .. uvidis zep okial ta ma rada tak ta nenecha dlho cakat

PS: pokial je to ta co pises v tej druhej teme tak sa na nu Vyj*b
plny suhlas...od slova do slova...az na tu sms, zavolaj jej radsej...
a to P.S. tiez tak
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

S.T.E.A.L.T.H napísal:
plny suhlas...od slova do slova...az na tu sms, zavolaj jej radsej...
a to P.S. tiez tak
ano ale pokial ti nezdvihne xD tak sms xD
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Blackangel napísal: ano ale pokial ti nezdvihne xD tak sms xD
to ja som to napisal, lebo som tak raz siel za byvalou a keby ze jej napisem sms, tak stojim tam pol dna :D
Rachman
Light Expert
Light Expert

ale čo jej mam napisat?...vsak po tej prvej sms sme si pisali na nete...neodpisovala nic....az potom po 2 hodinach napisala tie krasne slova, ktore neviem ako mam chapat...

a čo jej mam vlastne napisat?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

ty jej hlavne nic uz nepis a chod za nou...podotykam ak nejde o tu z predchadzajucej temy
Rachman
Light Expert
Light Expert

a ako mam prist za nou ked nechce byt somnou mi to povedala....hmm?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ty vole ja už s tých tvojich tém nemôžem... :roll: :roll: . V podstate sa v každej pýtaš na to isté a na to isté aj poukazuješ. Keď už niečo babe napíšeš tak si za tým aspoň stoj. Trošku na teba pritlačí a si hotový... :| . Zobuď sa chalan... :wink:
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Rachman napísal:a ako mam prist za nou ked nechce byt somnou mi to povedala....hmm?
jednoducho za nou ist, sak snad ta neodmietne ked uz tam budes...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Rachman napísal:a ako mam prist za nou ked nechce byt somnou mi to povedala....hmm?
boha ked ti to napise tak to znamena chce vediet coho si schopny xD len do toho bez za nou ! a cakaj ju..a ked sa ti bude vyhybat a bla bla bla tak sa na nu vykasli nestoji ti zato...

Stealth : kamaratovi sa to stalo.. a na valentina ju cakal pred dom s kyticou ruzi v kratkom tricku... bola nehorazna zima .. ona ho tam nechala 5hodin telefonny nezdvihala iba citala smsky xD..a po 5hodinach sla za nim a zacala plakat xD

PS: moja segra to bola xD xD
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

tie ďaľšie rozhovory ani čítať nebudem...

Panebože kde sú tie časy keď sa muž na to proste vyspal a na druhý deň sa s priateľkou normálne stretol a porozprával ...
dnes sa hneď uteká na hojko :slap:

Ako v podstate to neber ani nejak osobne nechcem tu nijako znevažovať tvoju situáciu nebodaj ťa urážať,
ale ja mám fakt pocit, že dnes už prvé čo sa robí, keď sa napríklad s tebou baba rozíde, kde kedysi chalan zavolal kamošom a šli sa opiť alebo čo ja viem čo, tak dnes sa vyťahuje blackbarry a ešte so slzami v očiach na ulici (možno ešte aj za prítomnosti už expriateľky) sa mení stav a status na fejsbúku a hneď na to na hojko po radu či má plakať, opiť sa alebo sa "zasamovraždiť" (by Jaroslav Spišiak).

Ona ti normálne napísala, že ide spať alebo čo a že ťa lúbi a ty jej už chceš dávať pauzu bez toho aby si sa s ňou POROZPRÁVAL...

asi toľko k tomu :aasmile11:
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

andone7 napísal:tie ďaľšie rozhovory ani čítať nebudem...

Panebože kde sú tie časy keď sa muž na to proste vyspal a na druhý deň sa s priateľkou normálne stretol a porozprával ...
dnes sa hneď uteká na hojko :slap:

Ako v podstate to neber ani nejak osobne nechcem tu nijako znevažovať tvoju situáciu nebodaj ťa urážať,
ale ja mám fakt pocit, že dnes už prvé čo sa robí, keď sa napríklad s tebou baba rozíde, kde kedysi chalan zavolal kamošom a šli sa opiť alebo čo ja viem čo, tak dnes sa vyťahuje blackbarry a ešte so slzami v očiach na ulici (možno ešte aj za prítomnosti už expriateľky) sa mení stav a status na fejsbúku a hneď na to na hojko po radu či má plakať, opiť sa alebo sa "zasamovraždiť" (by Jaroslav Spišiak).

Ona ti normálne napísala, že ide spať alebo čo a že ťa lúbi a ty jej už chceš dávať pauzu bez toho aby si sa s ňou POROZPRÁVAL...

asi toľko k tomu :aasmile11:
v tej dobe nebol internet az tak znamy xD tolko ludi nemaniacilo na nete ako teraz xD
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

so ziadnou kyticou nechod...urobil si kur*a chybu len ty alebo ten vztah nebol to prave orechove aj z jej strany? ked ste obaja robili prkotiny tak si to vyrozpravajte. nemas sa zaco ospravedlnit ked aj ona nehrala fer vo vztahu. takto len stratis svoju hodnotu v jej ociach.

PS: to ako fakt tam stal kreten 5 hodin v tricku s kyticou??? neber to osobne ale ked ho tam jeho segra nechala cakat ani bicykel by som o nu uz neoprel....kur*a chlapi majte svoju hrdost.

PS2: bez vulgarizmov to neslo sorry
Rachman
Light Expert
Light Expert

no bol som napokon v ten den s nou, dohodli sme sa ze ma teraz cas, tak sme boli spolu...no necakal som ziadne zazraky ze to bude v pohode, hodi s ami okolo krku, ale tak bolo to celkom ok....ale neviem stale nemam z toho dobry pocit...
Volal som jej, pisal sms ako sa ma, pisal na net ked bola online, no ona nic, ani neodzvoni ani neodpisala :(
neviem fakt...nevyznam sa v tom...aspon ze uz v pondelok zas mame skolu a nebudem musiet na nu takto mysliet ked sedim len doma
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Co mas robit ?..fuck the love ..najlepsie riesenie lol..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ithory napísal:Co mas robit ?..fuck the love ..najlepsie riesenie lol..
Amen :smt006

K téme.... môžem sa opýtať kolko máte obaja rokov? V prvom rade si zapamätaj že so ženou nemôžeš zametať, môže iba ona s tebou...keď začneš ty....máš prúser, podobný tvojmu. Si k tomu sadnite niekde v meste pri sviečkach, vysvetli jej že to máš teraz ťažké, bla, bla,bla...a potom nechaj rozprávať celý večer ju. Nabudúce si dávaj pozor čo komu napíšeš ;)
Napísať odpoveď