Co mam spravit?
Co mam spravit?
Neviem
kolegovia maju pravdu , icq a pod. zabija naozajstne vztahy , na zivo je to ovela krajsie a lepsie a je to na urovni a nie na urovni pubertalnych deti co si vyznavaju lasku cez internet. a ked nevies ako tak jej skus dat nejakeho chrobaka do hlavy aby o tebe premyslala a po dalsom korculku ju dade zober . 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To sa vám hovorí, že zabudni na ICQ, to je pre debilov. Ja chodím so svojou spolužiačkou už 3 roky (teraz sme štvrtáci). Tiež som ju skúšal niekam pozvať, no proste nechcela.
Cesta viedla práve cez ICQ, cez ktore sme sa sponali aj trocha inak. Proste vškole ste stále spolužiaci. A čim skor sa chopiš šance, tym lepšie pre teba, pretože keď si ťa zaškatulkuje ako spolužiaka (s ktorym niečo mať je vylučene), tak ti ostane akurat tak kyslý úsmev.
Cesta viedla práve cez ICQ, cez ktore sme sa sponali aj trocha inak. Proste vškole ste stále spolužiaci. A čim skor sa chopiš šance, tym lepšie pre teba, pretože keď si ťa zaškatulkuje ako spolužiaka (s ktorym niečo mať je vylučene), tak ti ostane akurat tak kyslý úsmev.
a čo tak isť snou korčulovať ..........potom isť niekde na kofolku ........kecať snou ........typujem že chodite korčulovať tak po obede .............tak jej povec že večer či nezajde von ..........večer budete teda zase spolu ...........a ked ju pojdeš odprevadiť domov vypitaj si icq abo tel.č.........aby ste vnoci mohli ešte pisať a vyriešene ??? maš aj to aj to 
-
erytrocyt
VIP
U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
Keď idete večer po korčuľovaní domov, sa s ňou trápne nerozlúč ako si to robil doteraz, ale opýtaj sa, či ju môžeš odprevadiť domov. Po ceste domov s ňou kecáš, posnažíš zo seba neurobiť debila, čím menej sa budeš snažiť, tým toho menej pokazíš. Proste buď normálny človek, nie vyumelkovaný pajác. Prídeš k jej bráne, a opýtaš sa či by s tebou niekedy nešla vonku. Ak áno vyhral si. Ak nie, utreš papuľu o chodník a pôjdeš domov. Dva dni hlava v smútku a potom to prejde. Celá veda. Tie ičoviny ako nick na pokeci, a icq od nej opýtaš neskôr.
Keď idete večer po korčuľovaní domov, sa s ňou trápne nerozlúč ako si to robil doteraz, ale opýtaj sa, či ju môžeš odprevadiť domov. Po ceste domov s ňou kecáš, posnažíš zo seba neurobiť debila, čím menej sa budeš snažiť, tým toho menej pokazíš. Proste buď normálny človek, nie vyumelkovaný pajác. Prídeš k jej bráne, a opýtaš sa či by s tebou niekedy nešla vonku. Ak áno vyhral si. Ak nie, utreš papuľu o chodník a pôjdeš domov. Dva dni hlava v smútku a potom to prejde. Celá veda. Tie ičoviny ako nick na pokeci, a icq od nej opýtaš neskôr.
-
jin
VIP
Par excellance!!erytrocyt napísal:U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
(A.K.A. Nie je absolútne čo dodať
Ahoj, presne taketo nieco som potreboval pocut.erytrocyt napísal:U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
// Ale je tu problemik... byva daleko v Petrzalke a stadion je v Ruzinove
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
jin
VIP
To, že s Tebou očividne chce byť v kontakte je pozitívny znak. A prvý krok spravila ona, čo môžeme považovať za znak záujmu. Však vzhľadom na tú vzdialenosť by som to radšej riešil tou kofolou. Návrh na tú kofolu môžeš hodiť online (pokiaľ Ti ot príde vhodnejšie), no nepíš nič konkrétne, len niečo v duchu: "...po štadióne by sme ešte niekam mohli skočiť...". Ak to príjme, tak sa o tie kamarátky neboj, ona si vybaví, aby bola bez nichRobbie7 napísal:A pozor, necakane ma dnes zastavila a opytala si odomna ICQ, ze sa mi ozve. Myslite ze to nieco znamena, ked chce so mnou byt v kontakte? A ked si hovoril to s tym doktoratom z psychologie a pod., ako nehnevaj sa, ale ja sa pred nou nechcem strapnit a naozaj potrebujem vediet, co mam spravit, lebo som velmi neskuseny clovek, co sa tyka zenskeho pohlavia. Dufam, ze ma chapes.