Co mam spravit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Robbie7
Amateur
Amateur

Co mam spravit?

Príspevok od používateľa Robbie7 »

Neviem
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

na kontakt cez net na zaciatok zabudni
ser na icq, pokec a podobne <>oviny
ked sa stretnete, tak sa jej spytas, ci by stebou dakam nezasla
potom zistis, ze ako sa to vyvija a ci prejavi zaujem aj ona
jednoducho povedane, ale ono to tak aj chodi
aspon u mna :p
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak tak. Kasli na digitalny kontakt a bud s nou v realnom kontakte. Pokus sa ju niekam pozvat napriklad po korculovani na caj s rumom.. alebo nieco podobne. Snaz sa s nou travit co najviac casu, ale v ramci normy.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kolegovia maju pravdu , icq a pod. zabija naozajstne vztahy , na zivo je to ovela krajsie a lepsie a je to na urovni a nie na urovni pubertalnych deti co si vyznavaju lasku cez internet. a ked nevies ako tak jej skus dat nejakeho chrobaka do hlavy aby o tebe premyslala a po dalsom korculku ju dade zober . :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a ked uz icq, tak jedine nato aby si ju zavolal na korcule :-) :-) ... ved sa trosku vzchop, barieru, ktoru kvantum ludi poklada za najhorsiu si prelomil -> rozpravas sa s nou :-) ... ako bolo povedane tak je to dobre, ked budete na korculiach pozvi ju na caj ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak ja by som ju najprv poslal a potom by som si nanu poprosil neaky kontakt (najlepsie tel. cislo) :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To sa vám hovorí, že zabudni na ICQ, to je pre debilov. Ja chodím so svojou spolužiačkou už 3 roky (teraz sme štvrtáci). Tiež som ju skúšal niekam pozvať, no proste nechcela.
Cesta viedla práve cez ICQ, cez ktore sme sa sponali aj trocha inak. Proste vškole ste stále spolužiaci. A čim skor sa chopiš šance, tym lepšie pre teba, pretože keď si ťa zaškatulkuje ako spolužiaka (s ktorym niečo mať je vylučene), tak ti ostane akurat tak kyslý úsmev. :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a čo tak isť snou korčulovať ..........potom isť niekde na kofolku ........kecať snou ........typujem že chodite korčulovať tak po obede .............tak jej povec že večer či nezajde von ..........večer budete teda zase spolu ...........a ked ju pojdeš odprevadiť domov vypitaj si icq abo tel.č.........aby ste vnoci mohli ešte pisať a vyriešene ??? maš aj to aj to :D
Robbie7
Amateur
Amateur

Chlapci diki za rady :D . Skusim ju pozvat na tu kofolku alebo tak, som zvedavy, ci bude mat zaujem.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
Keď idete večer po korčuľovaní domov, sa s ňou trápne nerozlúč ako si to robil doteraz, ale opýtaj sa, či ju môžeš odprevadiť domov. Po ceste domov s ňou kecáš, posnažíš zo seba neurobiť debila, čím menej sa budeš snažiť, tým toho menej pokazíš. Proste buď normálny človek, nie vyumelkovaný pajác. Prídeš k jej bráne, a opýtaš sa či by s tebou niekedy nešla vonku. Ak áno vyhral si. Ak nie, utreš papuľu o chodník a pôjdeš domov. Dva dni hlava v smútku a potom to prejde. Celá veda. Tie ičoviny ako nick na pokeci, a icq od nej opýtaš neskôr.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

erytrocyt napísal:U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
Keď idete večer po korčuľovaní domov, sa s ňou trápne nerozlúč ako si to robil doteraz, ale opýtaj sa, či ju môžeš odprevadiť domov. Po ceste domov s ňou kecáš, posnažíš zo seba neurobiť debila, čím menej sa budeš snažiť, tým toho menej pokazíš. Proste buď normálny človek, nie vyumelkovaný pajác. Prídeš k jej bráne, a opýtaš sa či by s tebou niekedy nešla vonku. Ak áno vyhral si. Ak nie, utreš papuľu o chodník a pôjdeš domov. Dva dni hlava v smútku a potom to prejde. Celá veda. Tie ičoviny ako nick na pokeci, a icq od nej opýtaš neskôr.
Par excellance!!
(A.K.A. Nie je absolútne čo dodať :) )
Robbie7
Amateur
Amateur

erytrocyt napísal:U niektorých mám pocit, že pozvanie dievčaťa niekam von vyžaduje dve vysoké školy a doktorát z psychológie.
Ahoj, presne taketo nieco som potreboval pocut.
// Ale je tu problemik... byva daleko v Petrzalke a stadion je v Ruzinove :D. Naozaj ju mam ist odprevadit az tak daleko? Ako skor by som som ju pozval na tu kofolu, ale zo stadiona chodi s nejakymi babami, tak sa mi zda trapne, keby som ju niekam pozval a ona by sa od nich musela rozdelit. Teraz vazne neviem. A pozor, necakane ma dnes zastavila a opytala si odomna ICQ, ze sa mi ozve. Myslite ze to nieco znamena, ked chce so mnou byt v kontakte? A ked si hovoril to s tym doktoratom z psychologie a pod., ako nehnevaj sa, ale ja sa pred nou nechcem strapnit a naozaj potrebujem vediet, co mam spravit, lebo som velmi neskuseny clovek, co sa tyka zenskeho pohlavia :D. Dufam, ze ma chapes.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak na fore tie skusenosti ohladom druheho pohlavia tazko naberes ze ? ... ty mas hadam problem vyrovnat sa s tym, ze chce byt s tebou v kontakte holka ku ktorej chovas obdiv ? ? ? ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Robbie7 napísal:A pozor, necakane ma dnes zastavila a opytala si odomna ICQ, ze sa mi ozve. Myslite ze to nieco znamena, ked chce so mnou byt v kontakte? A ked si hovoril to s tym doktoratom z psychologie a pod., ako nehnevaj sa, ale ja sa pred nou nechcem strapnit a naozaj potrebujem vediet, co mam spravit, lebo som velmi neskuseny clovek, co sa tyka zenskeho pohlavia :D. Dufam, ze ma chapes.
To, že s Tebou očividne chce byť v kontakte je pozitívny znak. A prvý krok spravila ona, čo môžeme považovať za znak záujmu. Však vzhľadom na tú vzdialenosť by som to radšej riešil tou kofolou. Návrh na tú kofolu môžeš hodiť online (pokiaľ Ti ot príde vhodnejšie), no nepíš nič konkrétne, len niečo v duchu: "...po štadióne by sme ešte niekam mohli skočiť...". Ak to príjme, tak sa o tie kamarátky neboj, ona si vybaví, aby bola bez nich :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jaka vzdialenost, co u vas nechodi MHD? a blava nieje praha :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co mas proti Prahe? :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mal som na jazyku presne niečo ako erytrocyt takže niet čo dodať akurát sa zamýšlam prečo ludia skara potrebujú na nadviazanie nového vzťahu icq alebo shitný pokec?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:mal som na jazyku presne niečo ako erytrocyt takže niet čo dodať akurát sa zamýšlam prečo ludia skara potrebujú na nadviazanie nového vzťahu icq alebo shitný pokec?
lebo nemaju gule na to, aby to spravili v reale a tak sa slabosi schovavaju za monitor,,,
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vieš ale je ine baliť babu ktora ma 16 a nevie čo kce ako baba čo ma 22 a ma rada romantiku a ostatne blbostičky
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čo je na tom iné...? ved je to ešte ľahšie :lol:

editt//
no ja osobne nepotrebujem icq alebo pokec k tomu aby som bol v kontakte s priateľkou.. ved máme telefony ved.. nie?
Napísať odpoveď