|
|
|
| Autor |
Správa |
Lyson2580q Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.06.2008 Príspevky: 599
Zaslal: 16 Aug 2008, 11:06 Predmet: Re: Co mozem vymazat s Visty |
|
|
| patex napísal: |
| Zdravim vie niekto poradit co vsetko by som mohol vymazat s adresara C:\windows.... bo moja vista ma cez 10GB tak ci je tam nieco nepotrebne co nezmeni jej funkcnost ... |
a co 10 GB je vela??? To aky mas hdd maly, ze tak setris kazde GB... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 673
Zaslal: 16 Aug 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
Keď to máš nainštalované tak už len dočasné súbory. Mazať treba "preventívne". S Vlite odstrániš z install dvd japonský, čínsky jazyk, mediacenter, rozpoznávanie hlasu a to sa hneď zmenší min. o 30%.
Ale keď svoj počítač ovládaš hlasom a používaš aj japonský a čínsky jazyk tak nie.
Miesta je dosť ale načo také zbytočnosti.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
XtremeQTXX Expert

Stav:  Založený: 08.07.2008 Príspevky: 149 Bydlisko: jazikovedni ustav :D Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
| ja mam vistu na pracu lebo je omnoho lepsie graficki zrobena a na hry mam upravene XP lebo je omnoho richlejsie aj ked nema DX 10 ale na DX 10 treba vikoni PC a 4 GB RAM ked na tom chcete daco hrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2137 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2008, 0:35 Predmet: |
|
|
xtreme - neviem ci si ukrajinec, ci madar, v takom pripade tolerujem snahu pisat slovensky - aj ked je to jednym slovom katastrofa, pointa sa z toho vyrozumiet da. Napriek tomu ale - skus si pred odoslanim akehokolvek prispevku, nechat prekontrolovat text napriklad vo worde (pripadne su na kontrolu textu aj nejake pluginy do FF co som pocul). Kedze s ciarkami a bodkami ti word nepomoze, skus pisat prispevky napriklad s mamou - v ramci ucenia sa.
inac na porovnanie Vista vs. XP tu mame iny thread, tak sa to tu ubera mierne offtopic (a prave som sa do toho namocil sam )
//to ze nemas slovensku klavesnicu ta ale sotva ospravedlni, aspon neviem o klavesnici ktora by nemala Y, pripadne klavesnici, ktora by nevedela 2x po sebe napisat N. Dokonca este aj bodky a ciarky su jednako  |
|
| Návrat hore |
|
 |
XtremeQTXX Expert

Stav:  Založený: 08.07.2008 Príspevky: 149 Bydlisko: jazikovedni ustav :D Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2008, 10:36 Predmet: |
|
|
nemam slovensku klavesnicu tak sorry a budem sa snazit zlepsit gramatiku  a som zo slovenska
okey mas prawdu y nemam rad nech do zo slovencini vilucia aj tak len komlikuje gramatiku a tie ciarki a body okey budem uz pisat normalne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mienkofax Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2007 Príspevky: 44
Zaslal: 17 Aug 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
skus vymazat z C:\windows
pismo
alebo naformatuj HDD |
|
| Návrat hore |
|
 |
patex Light Expert

Stav:  Založený: 16.09.2005 Príspevky: 41
Zaslal: 18 Aug 2008, 12:53 Predmet: |
|
|
Mám notebook.disk 160 GB a casto ho prenasam tak na film je kazdy GB dobry.A myslel som ze ci velkost visty sa neda dako skresat ... napriklad odstranenim dakych nepotrebnych driverov co ma ona v sebe..bo vlasne aj XP ked date na starsi PC nemusite nic instalovat vsetko najde ..
Bo je ot podstatny rozdiel ked jeden OS ma 1GB a novy OS bum cez 10GB..a je zname ze vista ma v sebe uz zakomponovanych viac ovladacov ako XP .. aj jej aktualizacie su podstatne vacsie ..
Ale ked sa neda tak sa neda no ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|