Co mozem vymazat s Visty

Informácie o software, ankety...
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Co mozem vymazat s Visty

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

patex napísal:Zdravim vie niekto poradit co vsetko by som mohol vymazat s adresara C:\windows.... bo moja vista ma cez 10GB tak ci je tam nieco nepotrebne co nezmeni jej funkcnost ...
a co 10 GB je vela??? :D To aky mas hdd maly, ze tak setris kazde GB...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Keď to máš nainštalované tak už len dočasné súbory. Mazať treba "preventívne". :lol: S Vlite odstrániš z install dvd japonský, čínsky jazyk, mediacenter, rozpoznávanie hlasu a to sa hneď zmenší min. o 30%.

Ale keď svoj počítač ovládaš hlasom a používaš aj japonský a čínsky jazyk tak nie. :lol:

Miesta je dosť ale načo také zbytočnosti. :)
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

ja mam vistu na pracu lebo je omnoho lepsie graficki zrobena a na hry mam upravene XP lebo je omnoho richlejsie aj ked nema DX 10 ale na DX 10 treba vikoni PC a 4 GB RAM ked na tom chcete daco hrat
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

xtreme - neviem ci si ukrajinec, ci madar, v takom pripade tolerujem snahu pisat slovensky - aj ked je to jednym slovom katastrofa, pointa sa z toho vyrozumiet da. Napriek tomu ale - skus si pred odoslanim akehokolvek prispevku, nechat prekontrolovat text napriklad vo worde (pripadne su na kontrolu textu aj nejake pluginy do FF co som pocul). Kedze s ciarkami a bodkami ti word nepomoze, skus pisat prispevky napriklad s mamou - v ramci ucenia sa.

inac na porovnanie Vista vs. XP tu mame iny thread, tak sa to tu ubera mierne offtopic (a prave som sa do toho namocil sam :D )

//to ze nemas slovensku klavesnicu ta ale sotva ospravedlni, aspon neviem o klavesnici ktora by nemala Y, pripadne klavesnici, ktora by nevedela 2x po sebe napisat N. Dokonca este aj bodky a ciarky su jednako ;)
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

nemam slovensku klavesnicu tak sorry ;) a budem sa snazit zlepsit gramatiku :):) a som zo slovenska

okey mas prawdu :D y nemam rad nech do zo slovencini vilucia aj tak len komlikuje gramatiku :D a tie ciarki a body okey budem uz pisat normalne ;)
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mienkofax »

skus vymazat z C:\windows
pismo :D :lol:

alebo naformatuj HDD
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

Mám notebook.disk 160 GB a casto ho prenasam tak na film je kazdy GB dobry.A myslel som ze ci velkost visty sa neda dako skresat ... napriklad odstranenim dakych nepotrebnych driverov co ma ona v sebe..bo vlasne aj XP ked date na starsi PC nemusite nic instalovat vsetko najde ..
Bo je ot podstatny rozdiel ked jeden OS ma 1GB a novy OS bum cez 10GB..a je zname ze vista ma v sebe uz zakomponovanych viac ovladacov ako XP .. aj jej aktualizacie su podstatne vacsie ..
Ale ked sa neda tak sa neda no ... ;)
Napísať odpoveď