co myslite?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Slatinapomaranc
Novice
Novice

co myslite?

Príspevok od používateľa Slatinapomaranc »

zdravim,na odporucanie kamaratov som sa rozhodol sem napisat o mojom jednom probleme.

Jedna sa o moju spoluziacku (viem uz tu su podobne temy)vyzera to tak ze by somnou aj chcela byt,no problem je vtom ze jeden moj dobry spoluziak snou chce tiez nieco mat a ja neviem ci to mam predsa skusit,nechcem si pokazit snim kamaratstvo..co si o tom myslite?mam dat prednost "laske"alebo kamaratstvu?

vek 17/17/17 :roll:
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

a on keby si s nou zacal, bral by ohlad na teba?:)

ak by nemal problem, tak si snim vacsi kamarat ako on s tebou...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

srnec to vystihol velmi pekne ...ja som kedysi riešil tiež takto spolužiačku a druhý spolužiak na mňa ohlady nebral :? .....to že to bol kkt a potom to zistila aj ona to je vec druhá :lol:
a ide o to či by ona niečo chcela riešiť s ním. lebo ak nie tak by si do toho mal ísť a ak to chlapcovi nedojde že náklonnosť bola iba z jeho strany a chcela teba (teda za predpokladu že to dáte dokopy) tak proste platí to čo písal srnec :wink:
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

A co tak to nechat na tu babu ? Ja som mal so svojimi fakt dobrymi kamaratmi nepisanu dohodu, ze v takychto pripadoch kazdy hral za seba. Dokonca raz som sa snazil o babu s ktorou jeden moj kamarat v tom case chodil a NIJAKO to nase kamaratstvo nepoznacilo. Otvorene som mu to povedal hned na zaciatku a obaja sme tomu nechali volny priebeh a dievca si vybralo...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

asi by som to nechal na dievčati, nech sa rozhodne... hoci ti ťažko niekto zaručí, že kamarát to bude akceptovať a ostanete bez konfliktu....

inak - odporúčam zmeniť názov témy!
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Porozprávaj sa o tom s kamarátom, aký ma na to názor on a aký ty. Ak by to malo zničiť vaše kamarátstvo, tak to nestojí za to, podľa mňa. :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

bolek napísal:Porozprávaj sa o tom s kamarátom, aký ma na to názor on a aký ty. Ak by to malo zničiť vaše kamarátstvo, tak to nestojí za to, podľa mňa. :)
Ak by to malo znicit kamaratstvo, tak to KAMARATSTVO nestoji za to...
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

najdi inu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

reznick napísal:Ak by to malo znicit kamaratstvo, tak to KAMARATSTVO nestoji za to...
+1

ak uz nahodou navzajom nieco nekutia, chod do toho.
Ak sa uz medzi nimi nieco obojstranne deje, radsej to nechaj tak.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

povedz mu ze sa aj tebe paci, a nejak to dohodnite. :)
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

lucas03 napísal:povedz mu ze sa aj tebe paci, a nejak to dohodnite. :)
jasné... on ju bude mať pondelky, štvrtky a každý párny víkend a kamoš ten zbytok....... okrem stredy tú bude mať slečna volnú :lol:
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

myslel som dohodnut ako ze komu sa paci viac, alebo ak obidvom velmi, tak koho si ona vyberie, nie na striedacku, ale si vtipny.
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

hehe myslim ze vseobecny konsenzus nikdy nenastane....takze bud to nechajte na slecnu ale zase tam je riziko to ze jeden sa bude citit ukrivdeny alebo sa vykasli na dotycnu a pride lepsia ci uz po nej vyjdes a tym padom nastane zase problem s kamosom......porozmyslaj nooo byt tebou ked slecna ma slabost pre oboch sa na nu vykaslat na tvojom mieste vies kolko bab este beha po republike :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

hitman napísal:vies kolko bab este beha po republike :D
pravdu ma...res publica = vec verejna...a plno ich je este verejnych :D

// :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

Aiden napísal:pravdu ma...res publica = vec verejna...a plno ich je este verejnych :D
heh tak toto ze Karma plus kazdopadne :D
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Kašli na tu babu.... hlavne pretože je to tvoja spolužiačka.... budete sa stále na seba pozerať, stále budete spolu a z toho budete mať až mindráky....., bude Vám to vadiť alebo len z jednej strany a už si budete liesť na nervy a môže dôjsť ku konfliktov.....
Zober to tak, že bude stále vidieť čo robíš, kde sa pohybuješ, ako vnímaš veci, s kým sa rozprávaš a môže ti to potom vadiť..... je to kravina....

Kašli na to a nájdeš čosi lepšie a chutnejšia mäsko :smt049
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

neo250 napísal:Kašli na tu babu.... hlavne pretože je to tvoja spolužiačka.... budete sa stále na seba pozerať, stále budete spolu a z toho budete mať až mindráky....., bude Vám to vadiť alebo len z jednej strany a už si budete liesť na nervy a môže dôjsť ku konfliktov.....
Zober to tak, že bude stále vidieť čo robíš, kde sa pohybuješ, ako vnímaš veci, s kým sa rozprávaš a môže ti to potom vadiť..... je to kravina....

njn zdielam tvoj nazor =))
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

neo250 napísal:Kašli na tu babu.... hlavne pretože je to tvoja spolužiačka.... budete sa stále na seba pozerať, stále budete spolu a z toho budete mať až mindráky....., bude Vám to vadiť alebo len z jednej strany a už si budete liesť na nervy a môže dôjsť ku konfliktov.....

stymto suhlasim aj ja ,chodit zo spoluziackou je podla mna kravina (aj ked clovek nikdy nevie na istotu :roll: )
kasli nanu
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

No u nas este na strednej skole sa dali dokopy spoluziak so spoluziackou uz v druhom rocniku a co ja viem tak stale im vztah drzi, uz 4 roky, a myslim ze pekny vztah, ono je to ale dost risk, lebo zas keby Ti to nevyslo tak to moze byt dost blbe :?
Slatinapomaranc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Slatinapomaranc »

dakujem za vsetky odpovede

no a ona toho druheho chalana nechce,ale moja dilema je vtom ze si nechcem pokazit kamaratsky vztah stym chalanom :(
Napísať odpoveď