|
|
|
| Autor |
Správa |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1012
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
nemenil by som nic,myslim si ze zmeny tu netreba no a urco by som si mrkol tu karmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 491 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:02 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
| podal návrh na "vyhodenie" niektorých módov. |
napr? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
zacal by som sa silno venovat politickej diskusii, to by aktivovalo isteho uzivatela, ktory by mi nadaval, a toho by som potom zabanoval
// - schw33k - sranda musí byť
// Aryan Angel - presne, a toto píšem zo svojej živej lode za okrajom galaxie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1749 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:06 Predmet: |
|
|
| zvonenie33 napísal: |
| napr? |
myslím, že nemusím menovať, v nemenovanej téme sa môžeš dočítať, ktorí sú to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3594 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:06 Predmet: |
|
|
| nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3963 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:41 Predmet: |
|
|
no viac krat tu padol navrh na zmenu vzhladu. dopredu podotykam, ze ja v tejto veci nie som odbornik, ale o nieco tmavsiu modru by som bral. je to moc svetle na moj vkus. nejde o to co by som spravil ako mod. ani by som nim nechcel byt. niekedy mam problem zvladnut 12 ludi na zmene v robote a nie tu este par tisic, samozrejme, ze nie sucasne. ale upozornil by som na par veci. ocenil by som naozaj vyssi nadhlad zo strany moderatorov. uvediem priklad: tema upadok (vsetci viete kde ju najdete). rozbehla sa tam diskusia 3.3.07, pokracovala az do noci 4.3.07. a ak mam dobre info tak to slo bez docasneho locku, bez basy proste ako to zacalo tak aj skoncilo, len pribudlo 5 stranok novych postov.
nechcem sa nikoho dotknut, ale niekedy mam pocit, ze zakladatelmi niektorych flame wars, ste prave vy. no nechcem vediet pocet userov, ktori sa kvoli vam rozplakali za monitorom
no ale aby nebol moj post zmazany, alebo presunuty do pripomienok a navrhov tak by som mozno nieco zaviedol. nieco ako tema dna or tyzdna. admin, alebo moderator zalozi temu o ktorej by rad diskutoval s ostatnymi usermi. (o com kolvek ) po uplynuti dna, tyzdna nasleduje lock a nasledoval dalsi admin/mod s novou temou.....a mozno by sa naplnili slova niektorych userov o "rodinnom" fore s takmer 15 000 clenmi. internet sposobuje, ze sme od seba na mile vzdialeni, tak preco tu priepast este viac rozsirovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6935 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
téma premazaná od spamu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7iro Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2006 Príspevky: 894 Bydlisko: Skalica :) Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 22:12 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
tzn. ze vies robit aspon priemerne vo fotosope, ovladas CSS a html? Len tak ma to zaujalo, lebo o zmenu vzhladu som sa uz pokusal...len z istych dovodov tento pokus nevysiel.
Ow ano keby bol taky navrh ze dat existujuci template - neda sa, lebo toto je hojkov modnuty template, dost severly [pardon t0m4s3ho a hojkov].  |
Photoshop ujde, css by sa dalo urobit ties, ak by som nezvladol ja niekto by sa ujal..., inak som aj ja rozmyslal ze by sa nahodil nejaky urobeny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1005 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 22:25 Predmet: |
|
|
co by som robil keby som bol mod ? pravidla sa mi zdaju dobre, takze by som ich nemenil, ako bol spominany vzhlad by som tiez nechal na pokoji co sa tyka udelovania basy, asi by som bol dost prisny hlavne v pripadoch urazok, lebo mam rad diskusiu na urovni, kde diskutujuci beru ohlad na nazory inych a nestaaju sa do pozicie" ja som najmudrejsi a vy ste tupci" taketo pripady ma dost irituju... A este keby som bol mod snazil by som sa byt spravodlivy a objektivny , ale vlastne by som modom velmi nechcel byt , lebo je to pomerne tazka praca ... raz som bol mod na jednom uz neexistujucom fore, ktore nemalo ani 1/10 uzivatelov ako toto forum a dalo to dost prace udrzat v tom poriadok, tym som chcel povedat ze modi maju u mna respekt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 22:34 Predmet: |
|
|
Takže beriem to tak, že mód má "trošku" iné práva ako admin, takže tak to aj píšem, napr. nie "zmenil" ale "podal návrh" atď.
Situácia momentálna :
Nič, až tak ma to netrápi, ani na to nemám čas.
Prezrel Vtipy, erotiku a voľnú diskusiu, zahral dajakú hru, dopil kofolu,dojedol chipsy, pozatváral aj ostatné lišty v prehliadači a išiel spať.
Situácia hypotetická, že by mi na fóre záležalo viac ako teraz :
Asi pritvrdil v trestaní, v mazaní, zamkýnaní. (myslím v ten večer by som porozdával čo by sa dalo )
V rámci kompetencií by som podal návrh na zmenu systému alebo zrušenie karmy.
Návrh na čistky vo vedení. (Ak sú potrebné)
Vysypal by som kôš.
Podal návrh na zmenu vzhľadu.
Popozeral by som kto ako dáva a za čo karmu.
Pozrel sa, čo sa rieši v sekciách vednia.
Prezrel Vtipy, erotiku a voľnú diskusiu, zahral dajakú hru, dopil kofolu,dojedol chipsy, pozatváral aj ostatné lišty v prehliadači a išiel spať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1620 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 23:33 Predmet: |
|
|
Co by som urobil ako prve ?
Blizsie by som sa zoznamil s moderatormi, administratormi, aby som sa dobre citil v tomto kolektive
//audiotrack: a čo ti v tom bráni teraz? Ľudia čo ma majú v icq vedia že každému odpíšem na icq (ak mám čas) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3510 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
| asi by som pozrezeral a pripadne premazal spam, podiskutoval ako vzdy, prisposobil si avatar a inac normalka. slava by mi do hlavy moc nestupla |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2268
Zaslal: 07 Mar 2007, 23:56 Predmet: |
|
|
| ja osobne by som bol prisnejsi pri rozputavani spamu ak by som mal cas to kontrolovat, OT a flejm by velmi nemal sancu ak by som sam nebol jeho sucastou a tak.. co sa tyka pravidiel, vzhladu a podobne - je to fajn ako to je, uz som si zvykol na hojko skin.. a samozrejme by som sa asi neodlepil od PC kym by som neprezital komentare ktore napisal okonenipica ku kazdej karme co dal.. mam taky pocit ze by som siiiikal od smiechu a znechutenia a tresol mu aspon tyzden basu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 0:14 Predmet: |
|
|
Tak toto je otazka nad ktorou sa da zamyslat... pravidla su v poriadku, nepotrebuju vylepsovat ani nic podobne a design fora je taktiez super.
Az na to logo, preboha, vsak uz je jar, zmente ho
k trestom by som sa asi staval benevolentnejsie, vsak zase nie sme v koncentraku, kazdemu sa nam stane ze obcas nevedomky napise nieco smiesne kusok od temy a hned na to dostaneme basu za spam. alebo rank spammer
Dalej by som zrusil karmu, je okolo toho az prilis vela nezhod a problemov.
Dalej by som poziadal o vytvorenie miestnosti veda a technika alebo aspon zaviedol anketu ci by ludia taku miestnost chceli. Potom by som isiel spat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 0:32 Predmet: |
|
|
no neviem, ale niektore navrhy co sem davate mozte kludne dat aj z postu obyc uzivatela, nemyslim si, ze by vam to vedenie schvalilo len preto, lebo ste sa prave stali moderatorom
co sa tyka pravidiel tie su imo dobre..proste nejake pravidla byt musia, ta ne?
ak by som bol modom(nebude nahodou takato tema maturitnej uvahy?)tak by som si este minimalne tridsatpatkrat precital pravidla, aby som mal vo vsetkom jasno.. ak by som niekoho upozornil na nieco co nedodrziava-snazil by som sa na to pravidlo upozornovat aj ostatnych, aby ten jeden, ktoreho som upozornil nemal pocit "krivdy" vid. napr. toto(naco som bol upozorneny ja, ale vidim, ze to ludia nedodrzuju v kazdom druhom prispevku ), dalej by som sa snazil zabudnut na to, ze mam niektorych uzivatelov radsej ako ostatnych(chlapi som hetero, nemajte strach ), napr. takeho švíka, entera, brma(sakra ako sa sklonujes chlape?)atd. Mno neviem nejake prevratne napady ma nenapadaju, takze tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|