|
| Autor |
Správa |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1613 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 19:22 Predmet: |
|
|
Mno ja nevem, byt moderatorom, asi len precistovat web od spamu, co by ma zrejme prestalo bavit, a vlastne robit robotu co robi mod. Myslim ze na navrhy netreba byt mod, tie mozme vedeniu poslat aj ako obycajny júzer
Jo a este by som upravoval nazvy tem, lebo ked vidim novy post a zaciatocne pismeno malym, ide ma dotrhat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 19:24 Predmet: |
|
|
Nič by som nemenil. Normalne by som diskutoval, ako doteraz, keby som narazil na spam alebo flame - premazal by som ho, ak by som narazil na 2 prispevky pod sebou od stejneho usera, by som ich spojil na napísal, citujem:"//Nauč sa požívať tlačítko uprav!" táto veta je tu asi najfrekventovanejšia
áá samozrejme by som si kukol štatistiky kariem, to ma zaujíma
-Inak nevidím dôvod, prečo by osm sa mal znásilňovať, za to že moderátor. Prišiel som sem diskutovať, nie sa obmedzovať..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 22:17 Predmet: |
|
|
asi by som sa pokusil nejakym zatial mne neznamym sposobom trocha hojko.com zviditelnil medzi roznymi vekovymi kategoriami a medzi oboma pohlaviami (musite uznat, ze je tu drviva vacsina muzov a o vekovej pestrosti sa tiez neda uvazovat az na svetle vynimky) a tiez by nebolo odveci zakladat niekedy zaujimavejsie temy, lebo o musite uznat, ze niektore temy su fakt odveci a nie je v nich vela o com diskutovat. ale neznamena to vyhrady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2402 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 22:42 Predmet: |
|
|
spravil by som velke Nič ako robia ostatny modi
JOKE- mozno .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 09 Mar 2007, 2:40 Predmet: |
|
|
hlavne by som urcil specialne oddelene pravidla pre spamovy raj erotika a vztahy a zaviedol naspat podpisy s limitom do 150 znakov...aj ked som na fore uz dlho, pochybujem ze by ma dakto dal za moda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1613 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 8:07 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
hlavne by som urcil specialne oddelene pravidla pre spamovy raj erotika a vztahy a zaviedol naspat podpisy s limitom do 150 znakov...aj ked som na fore uz dlho, pochybujem ze by ma dakto dal za moda  |
Ako mod by si s podpismi nic nespravil a na pravidlach pre sekciu Erotika a ... by sa tiez muselo zhodnut cele vedenie predpokladam, cize toto vsetko sa da navrhnut aj z pozície júzra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1068 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 9:05 Predmet: |
|
|
asi by som zacal tym ze vymazem tento topic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2637 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 12:14 Predmet: |
|
|
vyloboval by som u adminov aby v sekcii vaznica bol aj dovod vazby. lebo chcel by som vediet za co tam je eritrocit.
a taky mam pocit ze v tato tema je relevantnejsia: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=3221&start=555 uz sa to ubera tymto smerom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 17:08 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
vyloboval by som u adminov aby v sekcii vaznica bol aj dovod vazby. lebo chcel by som vediet za co tam je eritrocit.
a taky mam pocit ze v tato tema je relevantnejsia: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=3221&start=555 uz sa to ubera tymto smerom. |
uzivatelovi ktory je vo vazeni sa dovod vazby ukaze ... ostatnym ho netreba vediet.
| Cicatrix napísal: |
Asi by som robil to čo všetci modi....
Ako sa dá stať mederátorom? |
moderatorom sa mozes stat tak ze sa vedenie hojko.com zhodne na tom ze by sa zisiel novy mod a teba by sme vybrali ... ale momentalne je moderatorov dost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1632 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 21:41 Predmet: |
|
|
modom na forach som, cize ako tam, pridem pozrem co je nove, pomazem spam, prip. daky ten banan sa ujde, pomazem spamerou, dam im emaili do banlistu, a tot asi vse, ale tu sa dako boty neujali, alebo to mazu modi skor ako si to vsimnem
mastermind: mame tu maly fix proti botom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 10 Mar 2007, 0:30 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
aa lol eritrocit vo vazeni... sak on je mod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 1:49 Predmet: |
|
|
Vyhonil by som si na tom, ze by som mal pred menom napisane "moderator" a mohol by som klikat na "lock this thread"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 947 Bydlisko: moj avatar a 2x05 Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 4:32 Predmet: |
|
|
ja by som zabanoval hojka a potom vsetkych moderatorov ......ale normalne.....asi nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
n1^ Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: SR Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 9:16 Predmet: |
|
|
Robil by som to isté, čo robia všetci moderátori .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 992 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 11:10 Predmet: |
|
|
Keby som sa stal moderátorom...
Nuž snažil by som sa komukoľvek kedykoľvek pomôcť, starať sa o fórum a tak... Proste klasické povinnosti moderátora, ak je dobrý  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|