Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Čo nové by ste priniesli ako moderátor na tomto fóre
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinco
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. Musi citat aj temy, ktore ho vobec, ale vobec nezaujimaju - asi ťažko, nerád by som menoval.
2. dava pozor, aby boli diskusie vedene korektne - niektorí až moc
3. dohliada na dodrzovanie pravidiel - samozrejmosť
4. tresta, maze, upravuje, presuva, zamyka ... (do nekonecna) - za celý deň tu až tak veľa práce nie je.
5. odpoveda na nevyziadane SS : ) - nemusí ak nechce.

Keby tu bol jeden moderátor, tak sa skloním pred nim, ale je tu dosť moderátorov, takže žiadna krvopotná práca to nie je a navyše nikto tu nikoho nedrží nasilu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

kinjeril:Z tvojich postov vanie, že si z moderovania unavený a rád by si si dal pauzu :
ad1:Väčšinou na fórach mávajú moderátori na starosti jednotlivé sekcie (fóra). A pridelených moderátorov to zvyčajne baví.. Tak neviem, ako tu na hojkovi, či všetci všetko alebo ako. Predsa keď má každý nejaký svoj obor, v ktorom sa vyzná (a baví ho to) tak tých tém, čo musí nasilu čítať je len zlomok. ..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pinco - Vidim, ze na voje otazky si mal aj odpovede, tak sa nepytaj druhy krat. Smile
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne tak: nikto tu nikoho na silu nedrží. Tak prečo sa sem vraciaš? Lebo sa ti toto forum páči? a prečo sa ti páči? lebo je tu poriadok?
By si sa divil, ale za ten deň je tu dosť práce keď si uvedomíš že my sme ľudia ktorí majú aj iné povinnosti a napriek tomu si nájdu trochu času aby vám spríjemnili deň strávený na hojko.com

Frikso: Ja tiež nechodím napríklad do politiky, ale keď príde report tak tú danú tému musím čítať aj keď nasilu aby som zvážil či to naozaj treba zamknúť/zmazať/presunúť..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

kinjeril napísal:
Pinco - Vidim, ze na voje otazky si mal aj odpovede, tak sa nepytaj druhy krat. Smile
v pohode ja ti tvoju prácu neberiem, len niektoré posty sú akoby moderátori tu boli za trest a ich práca si vyžaduje neuveriteľné, priam zaplatenia hodné výkony. Slová ako musím toto a musím hento... nikto tu nič nemusí a ako mi raz mastermind napísal: "ak sa ti nepáči, padaj!" Wink

audiotrack: ten čas čo ja tu trávim klikaním na nudné témy a prihliadnuc na to, že ich tu je príliš veľa, ty celkom legálne zdrbeš pár ľudí, zamkneš zopár tém. Myslím, že to až tak zlé nie je.
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pinco, nic v zlom, ale nevidis do toho. Tvoj nazor ti neberiem, mas nan pravo. No priznavam sa, ze po neakom dnovom modovani, zrovna upoteny nie som. Smile
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 20:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack:Pravda, čo hovoríš, ale aj tak neverím, že vás to tak s kinjerilom ubíja, ako tu píšete.. Rolling Eyes

//kinjeril: Práve som pisal post, ked si ten tvoj pridal Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 21:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

no je to tu akesi zive Smile
robil by som si svoju pracu ohladom fora a to je vsetko, co ine moze robit mod (sledoval prispevky ci su v ramci pravidiel) robil by som iba to co by som mal a co by sa odo mna ocakavalo. snazil by som sa byt dobrym modom pre vsetkych, aj ked tu to asi nie je mozne, ved to poznate "kolko ludi tolko chuti"

Ps: je tu vela nazorov na pracu modov a tiez vela staznosti. ja som na mnohych forach a mozem povedat ze praca modov na tomto fore je jedna z najlepsich, ked ich porovnam s ostatnymi. hodnotim iba tie na ktorych som prihlaseny, takze je dost mozne ze su aj lepsie a lepsi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 23:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

....
pre modov neplati ze ked sa im nepaci mozu ist inam?pripadne sa vzdat modovania? Wink
//edit:to len tak provokacne Twisted Evil
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Mar 2007, 23:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
ale je rozdiel robit moda na lamkach a robit moda tu ( aspon podla mna ) na lamkach je ovela vyse spammerov, lam, posthunterov, porusovatelov pravidiel a ja neviem este koho. predsa len chodi tam vyse ludi ako tu a ver ze moda na lamkach by sa mi moc nehcelo robit..nezavidim ti, musi to byt drina
kazdy mod to nema lahke ak je vela userov no neviem ci su modi lamiek na tom az tak zle lebo ich tam je o dost viac ako na hojku Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 0:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

OT: neviem ci je namieste porovnavat moderatorov lamiek a hojka. ja si pamatam este dobu ked bol na tomto fore warez. Diskusia bola vtedy len akysi bonus a z toho aj vyplyvala praca ktoru vtedy modi museli robit. Zive linky, zle sekcie, duplicitne temy atd atd. Odkedy je tu len diskusia, sa zalezitosti ktore moderatori riesia zmenili.
Teraz mame na starosti udrzat aku taku uroven tohto fora. A to pri vekovom priemere navstevnikov, to nie je az take jednoduche ako sa moze zdat.
Návrat hore
fruxo
Professional
Professional

Založený: 29.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 9:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
OT: neviem ci je namieste porovnavat moderatorov lamiek a hojka. ja si pamatam este dobu ked bol na tomto fore warez. Diskusia bola vtedy len akysi bonus a z toho aj vyplyvala praca ktoru vtedy modi museli robit. Zive linky, zle sekcie, duplicitne temy atd atd. Odkedy je tu len diskusia, sa zalezitosti ktore moderatori riesia zmenili.
Teraz mame na starosti udrzat aku taku uroven tohto fora. A to pri vekovom priemere navstevnikov, to nie je az take jednoduche ako sa moze zdat.

Rolling Eyes ja si myslim ze to nieje az take udrziat poriadok na tomto fore... je tu dost moderatorov a kazdy ked spravi par veci, tak sa vam tie "starosti" rozlozia ...
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 13:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak môžem , rád by som položil otázku na userov - prečo si myslíte , že to robia ? a dá sa povedať, že sú radi, že to robia ...

( nechce sa mi zakladať ďalšiu tému )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 13:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k - kontrola, sila a opojenie mocou, uvedomujú si zodpovednosť, náročnosť práce, ale tá moc je veľmi opojná - a tiež je chválihodné že to nezneužívajú (napríklad ja by som to zneužil hneď Very Happy - na istej osobe - napríklad basa za nesúhlasenie s moderátorom (to akože somnou (teda ak by som ním bol)))
Návrat hore
pinco
King
King

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 13:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
Ak môžem , rád by som položil otázku na userov - prečo si myslíte , že to robia ? a dá sa povedať, že sú radi, že to robia ...

( nechce sa mi zakladať ďalšiu tému )
lebo vždy im to pohladí svedomie a zdvyhne sebavedomie, keď s nimi všetci bežní useri súhlasia, len kvôli tomu, že sa chcú pchať do zadku s nádejou, že sa stanú aj oni moderátori. Samozrejme to neplatí na všetkých Wink

Prvé, prečo sa bežný user stane moderátorom je určite zvedavosť.
Návrat hore
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 6 z 7

Prejdi na: