|
|
|
| Autor |
Správa |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1696 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:34 Predmet: |
|
|
1. Musi citat aj temy, ktore ho vobec, ale vobec nezaujimaju - asi ťažko, nerád by som menoval.
2. dava pozor, aby boli diskusie vedene korektne - niektorí až moc
3. dohliada na dodrzovanie pravidiel - samozrejmosť
4. tresta, maze, upravuje, presuva, zamyka ... (do nekonecna) - za celý deň tu až tak veľa práce nie je.
5. odpoveda na nevyziadane SS : ) - nemusí ak nechce.
Keby tu bol jeden moderátor, tak sa skloním pred nim, ale je tu dosť moderátorov, takže žiadna krvopotná práca to nie je a navyše nikto tu nikoho nedrží nasilu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:39 Predmet: |
|
|
kinjeril:Z tvojich postov vanie, že si z moderovania unavený a rád by si si dal pauzu :
ad1:Väčšinou na fórach mávajú moderátori na starosti jednotlivé sekcie (fóra). A pridelených moderátorov to zvyčajne baví.. Tak neviem, ako tu na hojkovi, či všetci všetko alebo ako. Predsa keď má každý nejaký svoj obor, v ktorom sa vyzná (a baví ho to) tak tých tém, čo musí nasilu čítať je len zlomok. .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:40 Predmet: |
|
|
Pinco - Vidim, ze na voje otazky si mal aj odpovede, tak sa nepytaj druhy krat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:43 Predmet: |
|
|
presne tak: nikto tu nikoho na silu nedrží. Tak prečo sa sem vraciaš? Lebo sa ti toto forum páči? a prečo sa ti páči? lebo je tu poriadok?
By si sa divil, ale za ten deň je tu dosť práce keď si uvedomíš že my sme ľudia ktorí majú aj iné povinnosti a napriek tomu si nájdu trochu času aby vám spríjemnili deň strávený na hojko.com
Frikso: Ja tiež nechodím napríklad do politiky, ale keď príde report tak tú danú tému musím čítať aj keď nasilu aby som zvážil či to naozaj treba zamknúť/zmazať/presunúť.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1696 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:46 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Pinco - Vidim, ze na voje otazky si mal aj odpovede, tak sa nepytaj druhy krat.  |
v pohode ja ti tvoju prácu neberiem, len niektoré posty sú akoby moderátori tu boli za trest a ich práca si vyžaduje neuveriteľné, priam zaplatenia hodné výkony. Slová ako musím toto a musím hento... nikto tu nič nemusí a ako mi raz mastermind napísal: "ak sa ti nepáči, padaj!"
audiotrack: ten čas čo ja tu trávim klikaním na nudné témy a prihliadnuc na to, že ich tu je príliš veľa, ty celkom legálne zdrbeš pár ľudí, zamkneš zopár tém. Myslím, že to až tak zlé nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:56 Predmet: |
|
|
Pinco, nic v zlom, ale nevidis do toho. Tvoj nazor ti neberiem, mas nan pravo. No priznavam sa, ze po neakom dnovom modovani, zrovna upoteny nie som.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:58 Predmet: |
|
|
audiotrack:Pravda, čo hovoríš, ale aj tak neverím, že vás to tak s kinjerilom ubíja, ako tu píšete..
//kinjeril: Práve som pisal post, ked si ten tvoj pridal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
no je to tu akesi zive
robil by som si svoju pracu ohladom fora a to je vsetko, co ine moze robit mod (sledoval prispevky ci su v ramci pravidiel) robil by som iba to co by som mal a co by sa odo mna ocakavalo. snazil by som sa byt dobrym modom pre vsetkych, aj ked tu to asi nie je mozne, ved to poznate "kolko ludi tolko chuti"
Ps: je tu vela nazorov na pracu modov a tiez vela staznosti. ja som na mnohych forach a mozem povedat ze praca modov na tomto fore je jedna z najlepsich, ked ich porovnam s ostatnymi. hodnotim iba tie na ktorych som prihlaseny, takze je dost mozne ze su aj lepsie a lepsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 23:11 Predmet: |
|
|
....
pre modov neplati ze ked sa im nepaci mozu ist inam?pripadne sa vzdat modovania?
//edit:to len tak provokacne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 23:19 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| ale je rozdiel robit moda na lamkach a robit moda tu ( aspon podla mna ) na lamkach je ovela vyse spammerov, lam, posthunterov, porusovatelov pravidiel a ja neviem este koho. predsa len chodi tam vyse ludi ako tu a ver ze moda na lamkach by sa mi moc nehcelo robit..nezavidim ti, musi to byt drina |
kazdy mod to nema lahke ak je vela userov no neviem ci su modi lamiek na tom az tak zle lebo ich tam je o dost viac ako na hojku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 11 Mar 2007, 0:40 Predmet: |
|
|
OT: neviem ci je namieste porovnavat moderatorov lamiek a hojka. ja si pamatam este dobu ked bol na tomto fore warez. Diskusia bola vtedy len akysi bonus a z toho aj vyplyvala praca ktoru vtedy modi museli robit. Zive linky, zle sekcie, duplicitne temy atd atd. Odkedy je tu len diskusia, sa zalezitosti ktore moderatori riesia zmenili.
Teraz mame na starosti udrzat aku taku uroven tohto fora. A to pri vekovom priemere navstevnikov, to nie je az take jednoduche ako sa moze zdat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1570 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 9:00 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
OT: neviem ci je namieste porovnavat moderatorov lamiek a hojka. ja si pamatam este dobu ked bol na tomto fore warez. Diskusia bola vtedy len akysi bonus a z toho aj vyplyvala praca ktoru vtedy modi museli robit. Zive linky, zle sekcie, duplicitne temy atd atd. Odkedy je tu len diskusia, sa zalezitosti ktore moderatori riesia zmenili.
Teraz mame na starosti udrzat aku taku uroven tohto fora. A to pri vekovom priemere navstevnikov, to nie je az take jednoduche ako sa moze zdat. |
ja si myslim ze to nieje az take udrziat poriadok na tomto fore... je tu dost moderatorov a kazdy ked spravi par veci, tak sa vam tie "starosti" rozlozia ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:05 Predmet: |
|
|
Ak môžem , rád by som položil otázku na userov - prečo si myslíte , že to robia ? a dá sa povedať, že sú radi, že to robia ...
( nechce sa mi zakladať ďalšiu tému ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:09 Predmet: |
|
|
schw33k - kontrola, sila a opojenie mocou, uvedomujú si zodpovednosť, náročnosť práce, ale tá moc je veľmi opojná - a tiež je chválihodné že to nezneužívajú (napríklad ja by som to zneužil hneď - na istej osobe - napríklad basa za nesúhlasenie s moderátorom (to akože somnou (teda ak by som ním bol))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:19 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
Ak môžem , rád by som položil otázku na userov - prečo si myslíte , že to robia ? a dá sa povedať, že sú radi, že to robia ...
( nechce sa mi zakladať ďalšiu tému ) |
lebo vždy im to pohladí svedomie a zdvyhne sebavedomie, keď s nimi všetci bežní useri súhlasia, len kvôli tomu, že sa chcú pchať do zadku s nádejou, že sa stanú aj oni moderátori. Samozrejme to neplatí na všetkých
Prvé, prečo sa bežný user stane moderátorom je určite zvedavosť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|