|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:30 Predmet: |
|
|
no ja si tiež myslím, že je to hlavne tá " slasť " z vedenia niečoho ...
radosť z poučovania a rozkazovanie - jednoznačne ...
asi toľko , nejaký Nikodým by mohol napísať , načo sme ešte zabudli ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:42 Predmet: |
|
|
| no mozno sme este zabudli na to ako psychicky narocne musi byt pristupovat k prispevkom uzivatelov nestranne, aj ked su to ludia s ktorymi kopu za tu istu jedenastku alebo naopak ludia, ktori maju uplne iny svetonazor, vsak? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:47 Predmet: |
|
|
| miki24686 napísal: |
| no mozno sme este zabudli na to ako psychicky narocne musi byt pristupovat k prispevkom uzivatelov nestranne, aj ked su to ludia s ktorymi kopu za tu istu jedenastku alebo naopak ludia, ktori maju uplne iny svetonazor, vsak? |
to myslíš vážne? Cítim iróniu, alebo nie? Že psychicky náročné  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:48 Predmet: |
|
|
njn, uz predtym niekde som navrhoval, aby sa zaviedol tag na ironiu, pretoze niektori by si mohli mysliet, ze sa pcham do zadku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2776 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:50 Predmet: |
|
|
tag na ironiu, to je genialny napad, ale vazne genialne normalne k+  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 13:58 Predmet: |
|
|
ero naco je dobra tato tema? mne pride len ako zivna poda pre flamewar, sorry...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 11 Mar 2007, 14:49 Predmet: |
|
|
| to ^link and others: Ak by sa prispevky v teme drzali jej predmetu, tema by to bola skvela. Takze dost OT. Pekne si precitajte nazov temy a az potom ked budete mat k nemu co povedat napiste to sem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uNreal_saTch^ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 938 Bydlisko: Sereď [23] Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2924 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
Čo je toto za debata? Skúste si prečítať prvý príspevok v tejto téme, a potom si porovnajte akým smerom sa diskusia vedie. Mňa nezaujíma ironické osočovanie moderátorov, to si láskavo nechajte pre seba.
Pinco a spol: čo keby si sa radšej držal témy, viem, cez karmu ťa povzbudzujú do ďalších útokov voči nám, rád by som ťa poprosil aby si s týmto prestal, pravidlá platia pre všetkých, v base je miesta dosť. A toto vonia dosť dlhým žalárom.
Ešte jeden off topic príspevok, basy budú lietať tak ako nikdy.
Téma je premenovaná. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 15:55 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
Čo je toto za debata? Skúste si prečítať prvý príspevok v tejto téme, a potom si porovnajte akým smerom sa diskusia vedie. Mňa nezaujíma ironické osočovanie moderátorov, to si láskavo nechajte pre seba.
Pinco a spol: čo keby si sa radšej držal témy, viem, cez karmu ťa povzbudzujú do ďalších útokov voči nám, rád by som ťa poprosil aby si s týmto prestal, pravidlá platia pre všetkých, v base je miesta dosť. A toto vonia dosť dlhým žalárom.
Ešte jeden off topic príspevok, basy budú lietať tak ako nikdy.
Téma je premenovaná. |
Tak teraz si to s tou karmou kúsok prehnal nemyslíš?
Už som ticho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uNreal_saTch^ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 938 Bydlisko: Sereď [23] Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 16:04 Predmet: |
|
|
@ eritrocit ak narazas na moj prispevok, tak si poslus... basa bum
pytas sa co by som prve spravil, tak odpovedam...co uz ty v odpovedi vidis je tvoja vec... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1632 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 16:12 Predmet: |
|
|
Keby som bol mod na tomto fore tak by som zamkol tuto temu !!!! Ja som tiez podporil Pinca nech je sranda a teraz sa tesim na basu aj tak este som tam nikdy nebol
//jedna otazka pre modov : tuto temu ste zalozili ako inspiraciu pre vas aspon tak som to pochopil ja ...tak preco sa pytate otazky na ktore odpovede nechcete pocut lebo vas urazaju a nedocenuju vasu pracu ? Ono podla mna ste to mohli cakat ze to tak dopadne ze budu pripomienky na vas a to co robite.
/2Eritrocit : Tato tema sa volala co by ste zmenili ako moderator na fore ak sa nemylim takze to uz samo o sebe sa pytas ze co robite zle alebo v com su proti vam vyhrady takze neviem preco tu riesis ze sa debata zvrtla. Prisiel Pinco a povedal ze to a to a to robite zle a nekladol si servitku pred usta. Takze myslim ze debata sa uberala spravnym smerom (bud rad ze som neprisiel ja pretoze by to skoncilo pri karme ) . Spravte teda Pinca modom (nasilu ) na mesiac moderatorm a presvedcte ho ze to je tachsie nez si mysli (dohovoril som )
//téma zamknutá...eritrocit
//Bohapusté hrdinstvo SatchBoogie a P3Ba potrestané 24 hod. väzením. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 12 Mar 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
Nikto nechce aby ste nas vychvalovali ci co. Chodime sem preto, lebo chceme. To ze to tu drzime na akej-takej urovni, to len preto, ze chceme. A nechceme preto, aby ste si nas davali na tricka. Nebyt terajsieho zlozenia mod tymu [seba neratam], asi by sem koli chaotickej situacii/atmosfere prestalo chodit vela-vela userov.
Temu neodomknem. Ked tak, otravujte eritrocita. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|