Čo od nás vlastne baby chcú???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo od nás vlastne baby chcú???

Príspevok od používateľa luculiiik »

zelovoc, v tomto prípade ti dám za pravdu. No na vzťah treba dvoch a nie je stále žena tá, čo ho rozbije. Aj ja som mala vzťahy, kde som sa snažila ako som len vedela, ale nestačilo to. Aj tak to so mnou skončil. No napriek tomu nepozerám na vás zamračene, veď nie ste všetci rovnakí. Nájde sa medzi vami aj správny chlap. :wink:
Treba hľadať, snáď raz nájdeme svoje polovičky. :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jooj, ale nechap ma zle. len som nasraty. zeny mam rad, ale ma sere ze s nejakou moralkou alebo co, to dnes nema zmysel.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

Zelovoc: to vies zalezi to aj od toho kolko mala ta baba rokov, ale vacsinou kazda zisti, ze o co a o koho prisla..len vtedy to uz bude pozde.btw mala ta tvoja viac ako 20 rokov?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ccimo: 25
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

tak to uz je podla mna dost na to aby vedela zdravo rozmyslat.a ked ako pises nechala ta zo dna na den... :?
matobp
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matobp »

love chcu :D
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

luculiiik napísal:Prepánajána, to sa nás nikto nezastane? :o To sme fakt až také hrozné p***, ako to píšete? Ešte nik z vás nemal vzťah, ktorý stál za to?
Oukej, aj ja väčšinou poznám také baby, ktoré chlapov striedajú ako ponožky, ale nie všetky sme také. :nono:
rád by som si Vás zastal ale všetky ste rovnaké...momentálne som len také našiel.... mal som 3 vzťahy kde som predrbal niekoľko tis. penazí a každá jedna ma podrazila s iným.... čiže pekné slovo na Vás už ani nemám... som rád že som sám a netrápim sa nad hovadinami ako ostatní.... :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

S.T.E.A.L.T.H napísal:Cavte.
Citam, citam a takmer vsade to iste. Problem chlapec vs. dievca, kde by chlapec zniesol svojej partnerke aj modre z neba a ta mu to oplaca tym, ze este sa aj na neho bude hnevat a tvarit sa ako by jej ublizil ako nik iny. Ako som sa tak zamyslal a uvazoval. Zhrnul si par faktov, tak som prisiel na to, ze dievcata same nevedia co od nas chalanov chcu. Na jednej strane si vytvaraju zoznamy toho, aky by mal byt ich partner, co by mal mat a co nie. Mal by byt vtipny, slusny, inteligentny, vsimavy a nwm co este. Na strane druhej, ak si chalan dievca velmi vsima, venuje sa jej ako sa len da, mozno ze sa nesprava podla vsetkych jej pravidiel, ale podla vacsiny urcite, tak po kratkom case ho dieca zacne ignorovat.
Chcel by som vediet, co si myslite o tejto uvahe, aby ste napisali svoje skusenosti a svoje myslienky.
spisem svoju komplexnu teoriu dievcat, mozno to hodim na net, potom budes mat presne rozdelenie dievcat, a aj t co jednotlive chcu, inak ber dievca ako EXTREMNE ZLE naprogramovany operacny system.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no daj qwerty - cakame na to vsetci uz vyse roka - rovnako ako na tvojich 38 A4 stran pravidiel na spravnu zenu.... fakt daj, budem to o 15 rokov citat svojim detom na dobru noc ako rozpravku
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To sme ale dopadli. Z tých príspevkov mám pocit, že žena je nejaký zvláštny prvok, ktorý nepredvídavo reaguje, nevie, čo chce, spôsobuje zlo a je zodpovedná za všetko nevydarené a zbabrané...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

bolek: sam by som to lepsie nenapisal :D nepochybujem, ze sa najdu vynimky, ale zatial mam skusenosti iba s tymto "druhom" - ci uz expriatelka, baby o ktore som sa snazil, kamosky...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Maki, ja si zase uvedomujem, že ty si to vystihol dobre v príspevku na druhej strane, z čoho to vlastne vyplýva, že niečo na tom bude pravdy, ale nie u všetkých. Viem, že je tu táto tému už dlhšie a keď sa snažím akokoľvek zrozumiteľne sformulovať odpoveď, tak sa to nedá. :D Myslím, že žena chce, aby muž dopĺňal a rozvíjal jej prirodzenú osobnosť.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

az na to ze v skutocnosti je to tak, ze zena by mala rozvijat a doplnat prirodzenost muza :D :D :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Žena chce dokonalého chlapa, ktorý by si menil osobnosť, výzor aj správanie podľa jej nálad a predstáv. Ten chlap by ešte musel aj sám prísť na to, kedy a ako sa má ako zmeniť. Keďže taký chlap nie je, občas sa nejaká menej náročná dočasne uspokojí s nejakým menej dokonalým.
Ale na toto je aj tak škoda slov...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako tu tak citam skusenosti podaktorych panov/chalanov tak som zrejme jedeno z tych, co mali stastie. Ale to neznamena ze nesuhlasim s teoriou, ze zeny to maju obcas riadne popletene v tych ich peknych hlavach..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

a podla coho by to mali robit? ved len vychadzaju zo svojich skusenosti. keby mali opacne skusenosti tak by aj opacne pisali.
ved presne o tom je ked mas svoj vlastny nazor nie???
podla svojich skusenosti, zasad a presvedcenia.

a osobne si myslimze zeny ked nieco maju tak chcu uplne ine. je to ako s malimi detmi maju auticko ale ked im ukazes motorku a zatvaris sa ze im ju neches dat tak chhcu tu motorku a trucuju.

ja osobne si myslim ze (aspon po doterajsich skusenostiach) ze sa neoplati byt len mili knim a splnit im vsetko co im clovek vidi na ociach lebo ich to omrzi a sa im to zunuje.
Takže podľa tvojej logiky je právne odsúdiť väčšinu na základe svojej mizivej skúsenosti ?

Každý má nejaké "vrtochy", takisto aj muži. Dvaja sa musia nájsť a tolerovať sa, veľa záleží od samotnej vyspelosti a uvedomelosti jedincov, vek nemusí byť dôležitý.
A samozrejme nie je dobré byť k ženám len milunký, dobrunký a tutumututu, ony to v podstate ani nemajú radi, v tom máš pravdu. Treba nájsť správnu mieru.
Ja momentálne prežívam krásny, už takmer 2-ročný vzťah a nie je žiaden väčší problém.
:smt006
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

Takže podľa tvojej logiky je právne odsúdiť väčšinu na základe svojej mizivej skúsenosti ?
nie to nie ja len som tvrdile ze sa neda cudovat preco ked sa sklamali v babach preco pisu o nich zle.
vobec netvrdim ze ich treba hadzat do jedneho velkeho vreca.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pisete ze zena nevie co chce a ked to aj dosiahne, tak hned chce nieco ine..
Viete ale preco to tak je? Pretoze to dievca vas nerespektuje, lebo nemate muzsku hrdost.. Snazite sa jej vo vsetkom vyhoviet, byt na nu co najlepsi, plnit jej vsetky prianie a potom sa cudujete ze preco od vas utecu k nejakemu bezcharakternemu h*jzlikovi. Ja som za to, aby vztah bol sice rovnocenny, ale obcas treba aby v nom chlap cele to spoluzitie niekam aktivne viedol, aby mala ona pocit ze je to Chlap ktory vie co chce. Proste obcas treba aby on povedal "bude to takto a ak sa ti nepaci mozes ist". Umenie ale je, vediet kedy a ako to povedat, aby to cele nedomrvil,neprehnal a nevyznelo to prilis agresivne. To pride zo skusenostami..
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

suhlasim s kolegom nadomnou, byt sladky sa nikdy neosvedcilo, moje skusenosti to aj tvrdia ze sa treba chovat normalne, chlapsky a nie ako nejaky ritolezec...samozrejme treba byt aj mily v urcitych chvilach, zeny to vedia ocenit, ako aj ja v opacnom pripade, ale urcite nie furt, potom to je take ako pre deti
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Vsetko treba robit s rozmumom , a tak trosku kalkulovat.
napr. Ked ovuluje prezliect sa do spinavych monteriek zobrat francuzky kluc do ruky a spytat sa ci jej mozes opravit odkvap *arghhh
Napísať odpoveď