|
|
|
| Autor |
Správa |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 05 Jún 2006, 22:57 Predmet: Co prinieslo clenstvo SR v EU |
|
|
Osobne som bol za prijatie SR do EU aj ked som pochyboval ze to prinesie viac vyhod ako nevyhod. Nasiel som zaujimavy clanok, ktory sumarizuje vyhody a nevyhody clenstva a dopady na Slovakov.
http://www.prop.sk/co_priniesol_vstup.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 05 Jún 2006, 23:10 Predmet: |
|
|
| ta stranka prop je velmi zvlastna,ale vo vela veciach ma pravdu to polnohospodarstvo utrpelo peknu pecku na nos od EU,hlavne s nasim obilim,ze ludia? |
|
| Návrat hore |
|
 |
quasimoto Star

Stav:  Založený: 17.07.2005 Príspevky: 520 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 0:13 Predmet: |
|
|
ale zase do polnohosp prudia z EU miliony ako dotacie a subvencie, akurat dnes som cital v Sme alebo HN ze kritici hovoria ze nebyt penazi z EU, bolo by na tom polnohosp ovela horsie.
ale ze sa za tie peniaze dalo spravit aj viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 07 Jún 2006, 0:24 Predmet: |
|
|
| tlacit peniaze do polnohospodarstva je podla mna riadna kktina. naco je to dobre? teraz kvoli tym podzubanym subvenciam sa pestuje vinic v Norsku ci kde v riti, no povedzte mi naco. naco dotuju pestovanie tabaku ked tak bojuju proti fajceniu. EU mala byt o volnom obchode, volnom pohybe osob a sluzieb ale miesto toho je tu jeden byrokraticky moloch, ktory len zbytocne poziera peniaze. naco je dobra ta byrokraticka armada.ach boze.mne ta unia pripada strasne neefektivna a trebalo by ju zreformovat ale to je bohuzel nerealne, |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 8:30 Predmet: |
|
|
| zelovoc: Ono polnohospodarstvo je stale jeden zo zakladvo fungujuceho statu, cize tam sa peniaze tlacit musia. A co sa tyka toho tabaku, nezabudni, ze stat najviac prosperuje z tabaku, alkoholu a drog, ale to je ti asi uplne jasne. Inak suhlasim s tym, ze EU je neefektivna zatial v mnohych veciach a niektore veci by sa dali riesit urcite inak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
quasimoto Star

|
Zaslal: 07 Jún 2006, 9:39 Predmet: |
|
|
| z tabaku staqt neprosperuje, iba z tabakovych produktov a to je jedno ci su dovazane alebo vyrabane u nas, dan je rovnaka |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 10:17 Predmet: |
|
|
| quasimoto napísal: |
| z tabaku staqt neprosperuje, iba z tabakovych produktov a to je jedno ci su dovazane alebo vyrabane u nas, dan je rovnaka |
Tak sa opravim, ak by niekto dalsi mal potrebu ma opravit alebo ma pochopil zle. Hovorim o vsetkom, co je spojene s alkoholom, tabakom a drogami je najprospesnejsie pre stat. Dan je rovnaka, to ano, ale su v tom velke peniaze = velke dane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
quasimoto Star

|
Zaslal: 07 Jún 2006, 11:01 Predmet: |
|
|
p4ra prepac ale to vobec nesuvisi s polnohosp. Dan sa nevybera za vyrobu tabaku a tabak,vyrobkov, ale za ich predaj.
takze statu moze byt srdecne jedno ci pestuju tabak, obilie alebo kukuricu, na tabaku nezarobi o nic viac.
spotrebne dane z tabaku sa platia pri predaji a tam je jedno ci je povodom z domacej krajiny alebo z ineho statu |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 07 Jún 2006, 11:17 Predmet: |
|
|
| quasimoto napísal: |
p4ra prepac ale to vobec nesuvisi s polnohosp. Dan sa nevybera za vyrobu tabaku a tabak,vyrobkov, ale za ich predaj.
takze statu moze byt srdecne jedno ci pestuju tabak, obilie alebo kukuricu, na tabaku nezarobi o nic viac.
spotrebne dane z tabaku sa platia pri predaji a tam je jedno ci je povodom z domacej krajiny alebo z ineho statu |
Ja som to nedaval do spojitosti s polnohospodarstvom, snazil som sa to oddelit, mozno to tak nevyznelo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hubertus Medium Star

Stav:  Založený: 19.05.2004 Príspevky: 436 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
| hmm,tak na letisku sa mozem postavit do rady, ktora je urcena pre obcanov Eu..a odbavia ma rychlejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3861 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
| hubertus napísal: |
| hmm,tak na letisku sa mozem postavit do rady, ktora je urcena pre obcanov Eu..a odbavia ma rychlejsie |
a o nejakých 10-20 rokov bude celá európa v EU, tak pre zmenu sa postavíš do druhého radu pre ľudí, ktorí nie sú občanmi EU. tam bude kratšia rada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|