Čo robiť keď vidím odkaz začínajúci ed2k://|file|...??
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem do akej miery sa vyznas do hodnotoveho systemu p2p zdielania, ale napr ja preto ze ficim z emule uz neviem ako dlho tak mam priemerne pripojenie tak 230-260 servrov len na razorback 2[ked scvaknem aj z Donkey Server 1ky tak to vysplha az na 300], kdezto ostatni sa pohybuju od 70-110 max mozno Ti co maju hi id to maju trochen lepsie. Shaereza je ako velka rozviedka, nemas sancu si tam vytvorit "meno", aspon ja o tom neviem. Ak ano tak sa opsravedlnujem za netrefnu pripomienkuxpavel napísal:na Ed2k zasadne pouzivat Shareazu, notabene ze netaha jen z ed2k siti ale i z gnutelly, emule, i torrenty to umi....
nebol to fake subor ako to byva napriklad na dc++?Linkman napísal:Ludia ako je možné že som dnes zo shareaazy sosal rychlostou 429 kb/s cely subor ked mam dsl total fun a z webu sosam max tak 80 kb/s ?![]()
![]()
ak chcete poslem screenshot
//Edit
POZVANKA NA LOCKERZ
uži si to s bannom ako na nick tak na iP. Túto správu tu nechám ako varovanie pre expertov, čo si chcú naháňať referallov postovaním XY tých istých správ do tém, ktoré s danou problematikou nemajú pranič spoločné. Nič nedokáže užívateľovi viac znechutiť pobyt na fóre ako otravný parazit, ktorý spammuje fórum nezmyselnými postmi za účelom nahnania rerallov s vidinou ľahkého zárobku.
uplink
uplink