Čo robiť keď vidím odkaz začínajúci ed2k://|file|...??

Návody, tipy a triky...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

treba si vsimnut na edonkey a pod. ti niekedy vypise ze Queved alebo take daco a to je rada ludi
xpavel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xpavel »

na Ed2k zasadne pouzivat Shareazu, notabene ze netaha jen z ed2k siti ale i z gnutelly, emule, i torrenty to umi....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xpavel napísal:na Ed2k zasadne pouzivat Shareazu, notabene ze netaha jen z ed2k siti ale i z gnutelly, emule, i torrenty to umi....
neviem do akej miery sa vyznas do hodnotoveho systemu p2p zdielania, ale napr ja preto ze ficim z emule uz neviem ako dlho tak mam priemerne pripojenie tak 230-260 servrov len na razorback 2[ked scvaknem aj z Donkey Server 1ky tak to vysplha az na 300], kdezto ostatni sa pohybuju od 70-110 max mozno Ti co maju hi id to maju trochen lepsie. Shaereza je ako velka rozviedka, nemas sancu si tam vytvorit "meno", aspon ja o tom neviem. Ak ano tak sa opsravedlnujem za netrefnu pripomienku :).
pintos
Novice
Novice

p2p

Príspevok od používateľa pintos »

Ešte tu nebolo spomenuté LimeWire Pro 4.9.28
Mám s ním len dobré skúsenosti.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Ludia ako je možné že som dnes zo shareaazy sosal rychlostou 429 kb/s cely subor ked mam dsl total fun a z webu sosam max tak 80 kb/s ? :shock: :shock: :shock: ak chcete poslem screenshot
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

mozno tvoj net blouje peer to peer spytaj sa admina...
sipper
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sipper »

Linkman napísal:Ludia ako je možné že som dnes zo shareaazy sosal rychlostou 429 kb/s cely subor ked mam dsl total fun a z webu sosam max tak 80 kb/s ? :shock: :shock: :shock: ak chcete poslem screenshot
nebol to fake subor ako to byva napriklad na dc++? :)

//Edit :arrow: Andy kamo ak provider blokuje jeho p2p siet tak by mu neslo zrejme nic..a myslim ze dsl neblokuje p2p /teda aspon Tcom/
lockerz
Zablokovaný
Zablokovaný

POZVANKA NA LOCKERZ

Príspevok od používateľa lockerz »

uži si to s bannom ako na nick tak na iP. Túto správu tu nechám ako varovanie pre expertov, čo si chcú naháňať referallov postovaním XY tých istých správ do tém, ktoré s danou problematikou nemajú pranič spoločné. Nič nedokáže užívateľovi viac znechutiť pobyt na fóre ako otravný parazit, ktorý spammuje fórum nezmyselnými postmi za účelom nahnania rerallov s vidinou ľahkého zárobku.

uplink
Napísať odpoveď