tak si to skus tak nejak pomimo aby si sa nestrapnil ked sa bude vykasliavat a kto povedal ze si budes musiet zapalit ..ale skus najprv asi marlboro light (41,- desiny) alebo camel light (38,- desiny)
znamy mal tiez podobny problem. vyvolal rozruch, nedaleko ich stola a potom ked uz kazdy bol proti kazdemu, pribehol k babe a povedal jej ci nevypadnu odtial, trochu to aj fungovalo, ale o tyzden neskor dostal nakladacku
jaaaj lamky tak ma napadlo ta ciga neni zly napad sak dojdes vypytas cigu tym si zacal konverzaciu potom zadres ze ty vlastne ani nefajcis len si sa cel zoznamit tuto zo slecnou
potom dakto sa tu pytal ze kolko mam rokov tak 20 teda uz vlastne 21 ale to mam este mesiac casu
a kto ce byt pilot ?? to som cel aj ja myslis ze sa tam dostanes ja som to potom zmenil na pyrotechnika a uz sa chystam ale tiez mala sanca prepracovat sa
Runes napísal:jaaaj lamky tak ma napadlo ta ciga neni zly napad sak dojdes vypytas cigu tym si zacal konverzaciu potom zadres ze ty vlastne ani nefajcis len si sa cel zoznamit tuto zo slecnou
na toto si prisiel sam alebo ti v tom niekto pomahal? Vacsiu somarinu som nepocul. Si predstav tu situaciu ako prides k nej a pytas si cigaretu a potom zadres, sorry ja som debil, len som sa chcel zoznamit. Uz ta vidim ako jej davas bozk na zoznamenie a ona ta odjebava s tym, ze vacsieho vola este nestretla. Nepoznam babu, co by na nieco taketo zabrala. To musi byt 14-rocna azetacka alebo narusena zenska, co si nevie najst chlapa... Sorry nechcel som to tak napisat, ale toto ti naozaj nevyslo, zato k tomu futbalu sa priklanam aj ja, ozaj dobry napad
Sranda vcera v bare sa mi to stalo...stavil som sa s kamosom on povedal ze zozenie cislo do 23 00 a isiel na to, pockal kym pojde na wc...ale isla nakoniec ku ju-boxu a tam prisiel za nou a hovori jej ze ahoj ze nejdes ssi so mnou nieco dat ? a ona ze ok a bolo potom sme nakoniec skoncili vsetci v boxe 5 bab na 5-tich, ale skoro nas je*lo lebo sme zistili ze su sproste ako gulomet...juj smola
no tak to by bolo dost huste ja by som zohnal dalsich 5 .tich kamosov a sli by sme si k nim sadnut a pokecat a tu moju vyvolenu to by som uz chalanom povedal ze ta je moja !!! asi tak alebo potom sam by som tam urcite nesiel za prve som hanblivy za druhe strach z od ... a vymsechu chalan nikdy nevie zeny su ako hady raz su krasne a zaujimave ale na druhej strane stipu
jojcek napísal: no tak to by bolo dost huste ja by som zohnal dalsich 5 .tich kamosov a sli by sme si k nim sadnut a pokecat a tu moju vyvolenu to by som uz chalanom povedal ze ta je moja !!! asi tak alebo potom sam by som tam urcite nesiel za prve som hanblivy za druhe strach z od ... a vymsechu chalan nikdy nevie zeny su ako hady raz su krasne a zaujimave ale na druhej strane stipu
no ja som tiez troska hanblivy ale snazim sa to prekonat. a to o dievcatach je pravda. vedia pekne stipat.
ako tu bolo uz spomenute, posli na nich bandu kamosov a ak pojdu kdesi hrat alebo niekde von tak mas vyhrate ;)sa s nou zoznam, pozvy ju na drink, odprevad domov, a podobne halusky