Čo robiť vonku??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmmm inspirovat sa co budes robit ??? ... to uz je jaka haluz ? ? ,.. ved predsa vies co ta bavi nie ? ... jedneho bavi ist behat, ineho bavi chlastat a tak ... najhorsie je ked nemas absolutne ziadnu predstavu ... ja napr. nemam problem .. skor by som bral, keby som nemusel spavat, alebo keby mal kazdy bozi den aspon 48 hodin :-P ... rano sa zobudim, idem do prace, dondem s prace .. pol hodinku zabijem len tak jedenim a sprchovanim ... chvilku pohojkujem, popocuvam muziku, pokecam cez icq, pozrem veci co ma zaujimaju ... a hľa ! uz je 7 - 8 hodin .. treba vypadnut von s kamaratmi alebo s pritelkou, alebo aj aj :-) ... na kofolu, na pivo, alebo sa len tak prejst, pokecat, pofilozofovat a tak ... ked nejdem do roboty tak spim do obeda a ostatne v podstate rovnake :-D :-D. .. sak mas 16 rokov ... v tom veku mas napadov plnu hlavu, tak preco sa ani jedneho nechytis ? :-D. ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

tak vacsinou som vonku len s kamaratkami,bo kamaratov zo skoly nemam tam su hlupaci.A kecame o vsetkom co sa da,potom sa zasmejeme ideme ku mne abo k dakomu kdo je vonku pustime si DVD a ideme domov :smt020
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no ja ked chodim vonka, taq hrajem karty, lezim na deke s kamosmi/kamoskami, hrajem basket, niekedy futbal, proste pohoda klud. alebo chod na nejake kupalisko, zober kamosov a urcite budes mat o den postarane.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

najdi si konicek,zacni hrat na nejaky nastroj,zasportuj si,ked je ti dlho vypadni na nejaku chatu alebo stanovacku,chod do lesa opekat,kup si psa,pospi si,pozri si film,kup si skejt....
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem :(
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

inspiruj sa threadom "Drogy" napriklad :D
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Frankie napísal:inspiruj sa threadom "Drogy" napriklad :D
Ďakujem, neprosím :wink:
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

noooo tak ja jazdim na bmx a je to jednoznacne ....robim najcastejsie 3 veci vonkuuu ...... 1.jazdim na mojej bmx,,,2.kecam z mojou partiou zabavame sa a tak ..ved to kazdy pozna ,,,3.pijeme z partiou ... pozri niekto tu napisal ze ked tvoja parta pije ,chod za inou :lol: ..kustik odveci ne? neviem ale ta sa mi zda ze taky kto rrobi takto tak nikdy nebude mat partiu ktora by za nim stala si myslim ale to len tak polemizujem a nechcem sa hadat ,,,, a este som zabudol ked je baba tak je to prvorade :P
Grisvold
Novice
Novice

Re: Čo robiť vonku??

Príspevok od používateľa Grisvold »

m4jor napísal:O.K. viem že asi dosť sprostá téma ale.....
zaujímalo by ma čo Vy robíte vonku, lebo ja som došiel na zaujímavú vec, že v podstate nemám vonku čo robiť a doma je to to isté....tak sa chcem inšpirovať :D
ked mas kamaratov, vzdy je co robit :-)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

My ideme do senku hrame tam sipky biliard futbal cez den hram futbal chodim sa kupat alebo sedim v tieni v senku na kofole. alebo hravame nohejbal alebo ideme na opekacku a tam sa schlastame. Ked nepijes poskladajte sa parta na skodu 120 a mate o zabavu postarane
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dbco napísal:Ked nepijes poskladajte sa parta na skodu 120 a mate o zabavu postarane
jj maju postarane o hlavnu stranku v Novom Case
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Ja tiez nepijem a tiez sa dokazem zabavit... mam moju lasku a s tou je vzdy o com... ak nemas dievca tak potom zavolaj kamosa (kamosov,kamosky) na energy drink ( :-D to zvyknem zo susedom robit ked chceme hodit pokec lebo Tesco je cca 2km daleko takze sa da porozpravat ) ... ak nemas kamosov zober bicykel a daj si turu (ja som si dal na Stiavnicke kopce cca80km...slubujem se nudit sa nebudes ;-) ) alebo skus korcule, domace zviera alepo skus vytiahnut dajakych ludi na chatu (bez alkoholu ked nepijes)
ALEBO skus zariadit stretko z Hojka ...ak ma nieco napadne tak dopisem
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

alebo sa prihlas na nejaky sport najlepsie kolektivny
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hehe take nazory tu citam, ze sport a tak. no neviem... momentalne na mna fuci ventilator a tecie zo mna. cez den 38 stupnov a predstava dazda je moj sen. teraz by som sa ja sportu ani nedotkol. treba chodit na jazera sa kupat. a nie na jedno, ale kazdy den na ine. a ked to zacne byt nudne, tak bars aj do ineho mesta. ved co, su prazky :) brigadu by som teraz urcite nebral. neviem si predstavit roznasat letaky alebo robit na stavbe v 38 stupnoch za nejakych 60 na hodinu. to urcite nie. ja mam teraz tiez trochu problem, ze co robit... kupat sa je sice pekna vec, ale ta cesta busom... uff :( keby bolo tak o 3-4 stupne menej...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ako digital hovori.. maj fantaziu a budes mat vsetko.. ked mas babu tak ta zobere o cas dost..potom kalit to znamena.. capovat bonga , zahadzovat prazdne flase a co.. alebo nekam vyrazit s partiu je tolko moznosti raz sa nahul a zistis co vsetko mozes..
adamico
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adamico »

ako hovorí turtlak69, tak v takomto teple by som sa aj ja na šport a brigády vykašlal :D .. Najlepšie je naozaj ako to tu viacerý spomínali ísť do prvej krčmi s kamarátmi a tam sedieť a rozprávať sa, hrať karty, automaty pofajčievať si a pod. až do večera a večer ked už neni tak teplo tak sa dá chodiť len tak po meste a robiť somariny :D :D..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Nudis sa vonku? Tak len nezacni pit a fajcit z nudy, ak si uz zacal prestan kym nie je neskoro.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

sak zober bycikel, pozri do turistickej mapy, rozvrhni checkpointy kde sa capuje kofola a mas na cely den vystarane. ak nevladzes daj si kratsi okruh. a ver tomu ze aj ked je horuco tak ak si mimo mesta tak sa to da v pohode vydrzat. cele leto byciklujem. povedal som si ze posledne prazdniny neoddzubem dakde v kancli ale pekne na kopcoch.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

cely den som vyvaleny pri bazene,niekedy pride aj cajka :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

v tvojom veku som býval skoro vždy vonku a nenudil som sa veru..Neviem čo je to táto dnešná mládež..Furt len nuda..to je pre malé deti atď..ako keby zjedli všetku múdrosť sveta :? Ide do do sračiek..Ešte že som sa narodil aspoň v tej dobe keď nebolo in fajčiť, piť už v skorom veku..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ako kedy ... bud ideme do mesta alebo na vodnu .... sadneme na lavicku rozpravvame sa a ked sa pije tak sa pije :P
Napísať odpoveď