Čo robiť vonku??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm inspirovat sa co budes robit ??? ... to uz je jaka haluz ? ? ,.. ved predsa vies co ta bavi nie ? ... jedneho bavi ist behat, ineho bavi chlastat a tak ... najhorsie je ked nemas absolutne ziadnu predstavu ... ja napr. nemam problem .. skor by som bral, keby som nemusel spavat, alebo keby mal kazdy bozi den aspon 48 hodin
... rano sa zobudim, idem do prace, dondem s prace .. pol hodinku zabijem len tak jedenim a sprchovanim ... chvilku pohojkujem, popocuvam muziku, pokecam cez icq, pozrem veci co ma zaujimaju ... a hľa ! uz je 7 - 8 hodin .. treba vypadnut von s kamaratmi alebo s pritelkou, alebo aj aj
... na kofolu, na pivo, alebo sa len tak prejst, pokecat, pofilozofovat a tak ... ked nejdem do roboty tak spim do obeda a ostatne v podstate rovnake
. .. sak mas 16 rokov ... v tom veku mas napadov plnu hlavu, tak preco sa ani jedneho nechytis ?
. ...
-
pinacolada
Guru wannabe
najdi si konicek,zacni hrat na nejaky nastroj,zasportuj si,ked je ti dlho vypadni na nejaku chatu alebo stanovacku,chod do lesa opekat,kup si psa,pospi si,pozri si film,kup si skejt....
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem
noooo tak ja jazdim na bmx a je to jednoznacne ....robim najcastejsie 3 veci vonkuuu ...... 1.jazdim na mojej bmx,,,2.kecam z mojou partiou zabavame sa a tak ..ved to kazdy pozna ,,,3.pijeme z partiou ... pozri niekto tu napisal ze ked tvoja parta pije ,chod za inou
..kustik odveci ne? neviem ale ta sa mi zda ze taky kto rrobi takto tak nikdy nebude mat partiu ktora by za nim stala si myslim ale to len tak polemizujem a nechcem sa hadat ,,,, a este som zabudol ked je baba tak je to prvorade 
Re: Čo robiť vonku??
ked mas kamaratov, vzdy je co robitm4jor napísal:O.K. viem že asi dosť sprostá téma ale.....
zaujímalo by ma čo Vy robíte vonku, lebo ja som došiel na zaujímavú vec, že v podstate nemám vonku čo robiť a doma je to to isté....tak sa chcem inšpirovať
Ja tiez nepijem a tiez sa dokazem zabavit... mam moju lasku a s tou je vzdy o com... ak nemas dievca tak potom zavolaj kamosa (kamosov,kamosky) na energy drink (
to zvyknem zo susedom robit ked chceme hodit pokec lebo Tesco je cca 2km daleko takze sa da porozpravat ) ... ak nemas kamosov zober bicykel a daj si turu (ja som si dal na Stiavnicke kopce cca80km...slubujem se nudit sa nebudes
) alebo skus korcule, domace zviera alepo skus vytiahnut dajakych ludi na chatu (bez alkoholu ked nepijes)
ALEBO skus zariadit stretko z Hojka ...ak ma nieco napadne tak dopisem
ALEBO skus zariadit stretko z Hojka ...ak ma nieco napadne tak dopisem
hehe take nazory tu citam, ze sport a tak. no neviem... momentalne na mna fuci ventilator a tecie zo mna. cez den 38 stupnov a predstava dazda je moj sen. teraz by som sa ja sportu ani nedotkol. treba chodit na jazera sa kupat. a nie na jedno, ale kazdy den na ine. a ked to zacne byt nudne, tak bars aj do ineho mesta. ved co, su prazky
brigadu by som teraz urcite nebral. neviem si predstavit roznasat letaky alebo robit na stavbe v 38 stupnoch za nejakych 60 na hodinu. to urcite nie. ja mam teraz tiez trochu problem, ze co robit... kupat sa je sice pekna vec, ale ta cesta busom... uff
keby bolo tak o 3-4 stupne menej...
-
adamico
Light Expert
ako hovorí turtlak69, tak v takomto teple by som sa aj ja na šport a brigády vykašlal
.. Najlepšie je naozaj ako to tu viacerý spomínali ísť do prvej krčmi s kamarátmi a tam sedieť a rozprávať sa, hrať karty, automaty pofajčievať si a pod. až do večera a večer ked už neni tak teplo tak sa dá chodiť len tak po meste a robiť somariny
..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
sak zober bycikel, pozri do turistickej mapy, rozvrhni checkpointy kde sa capuje kofola a mas na cely den vystarane. ak nevladzes daj si kratsi okruh. a ver tomu ze aj ked je horuco tak ak si mimo mesta tak sa to da v pohode vydrzat. cele leto byciklujem. povedal som si ze posledne prazdniny neoddzubem dakde v kancli ale pekne na kopcoch.