Čo robiť vonku??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Nudis sa vonku? Tak len nezacni pit a fajcit z nudy, ak si uz zacal prestan kym nie je neskoro.
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

sak zober bycikel, pozri do turistickej mapy, rozvrhni checkpointy kde sa capuje kofola a mas na cely den vystarane. ak nevladzes daj si kratsi okruh. a ver tomu ze aj ked je horuco tak ak si mimo mesta tak sa to da v pohode vydrzat. cele leto byciklujem. povedal som si ze posledne prazdniny neoddzubem dakde v kancli ale pekne na kopcoch.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

cely den som vyvaleny pri bazene,niekedy pride aj cajka :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

v tvojom veku som býval skoro vždy vonku a nenudil som sa veru..Neviem čo je to táto dnešná mládež..Furt len nuda..to je pre malé deti atď..ako keby zjedli všetku múdrosť sveta :? Ide do do sračiek..Ešte že som sa narodil aspoň v tej dobe keď nebolo in fajčiť, piť už v skorom veku..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ako kedy ... bud ideme do mesta alebo na vodnu .... sadneme na lavicku rozpravvame sa a ked sa pije tak sa pije :P
Super.Girl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Super.Girl »

My napríklad ideme na korčule a ideme sa korčuľovať.Alebo na ihrisko sa hojdať alebo si sadneme na lavičky a kecáme alebo sa dívame ako chalani hrajú. :wink: Alebo zoberem psa a idem s ním na prechádzku.

:P Jednoducho máme čo robiť....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hrat karty
napr. cela partia hravame poker. je to take prijemne spestrenie nudnych dni na dedine
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

ja vecer idem bud na bicykli sa povozit :P alebo von za zenami :D
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Do baru, k vode, alebo sa len tak flakame po meste :lol:

a ked fakt nemam co, sadnem do auta a idem kam ma zmysly zavedu
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

m4jor napísal:mno mám tesne po 17, bývam v meste, babu nemám, kamošov?? sloptošov, asi tak - a ja nepijem, čiže....
Chlapce si v najlepsom veku... chod pit,zahul si... chodievaj na party,koncerty...bal baby,uzivaj si s kamosmi...
r2nger
Light Star
Light Star

pishta napísal:Chlapce si v najlepsom veku... chod pit,zahul si... chodievaj na party,koncerty...bal baby,uzivaj si s kamosmi...
Presne moja rec, v 17-ich fuu to boli najlepsie roky, bol som na kazdej akcii, chatovacke, boli baby, nic tomu nechybalo.
Myslel som ze popri praci to bude este vacsia pohoda, no nie je to tak. Teraz uz ma vela ludi svoje problemy, diskoteky, akcie, opiase uz nie su take caste :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

bezny den:

stavanie 8:50 ranajky blabla pomoc kamosovi s letakmi
11:00 kupko do 17:00
17:30 do 20:00 skuska s kapelou
trocha idem na net a spim jak tvrdy zajtra budem cely den u mojej dievciny :) a cely august brigada ...ludia ja uz tak dlho prosim boha o aspon 28 hodinove dni lebo nic nestiham a vy nemate co robit? a to mam 16 :?
r2nger
Light Star
Light Star

fizz napísal:Podla teba su snad chatovacky, opijase a spol. zmysel zivota a ked to niekto nema tak si presiera zivot? Omg...
To som nikde nepovedal ze to je zmysel zivota, ale takisto nieje zmysel zivota sediet za PC, nic nezazit, a iba rozpravat aky je svet zly a skazeny. V spravach ukazu ako niekoho na diskoteke dobili na smrt a hned su vsetky diskoteky zivotu nebezpecne...?! hmm

Momentalne vela pracujem, mam malo volneho casu, idem niekam zit raz za 2 tyzdne...ale tak tie podla mna naj roky (16-20r.) si treba uzit naplno...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

To si zase kazdy vyklada po svojom aj keby som netravil tak vela casu pri pocitaci tak urcite by som nechodil cele roky na toto neustale duc-tuc-duc to kto ma pocuvat... :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

r2nger napísal: Viete mili moji, diskoteka nie je synonymum slova alkoholik. Par z vas tu stale hovori o tom, ze vsetci su alkoholici a drogovo zavisli a podobne. NIE je to tak. Oni si len proste cez vikend uzivaju, zatial co vy sedite pri PC. Ale len pre info = wake up. Vas si ziadne baby vyhladavat nebudu, tieto roky si preserete a budete hooodne lutovat. Nedavam rozumy, iba upozornujem :wink: cest tym co si mladost uzivaju :D
Vôbec to nie je synonymum.. :D Hmm.. oni si cez víkend užívajú, lebo pijú alkohol.. chodia sa sfajčievať.. rozdávajú si to na jednu noc?.. tak to sú podľa mňa borci.. :roll: Hej, to je pravda, mňa si už žiadna nenájde.. mne moja priateľka dokonale stačí a neveril by si.. som medzi závislákmi(tu na hojku, keby to niekto nepochopil).. čuduj sa svete.. A to nejdem v piatok sa ožrať, poprípade sa sfajčiť, ako sviňa.. :) Idem na tréning, alebo keď sa dohodneme s priateľkou, tak do kina.. Inak, podľa mňa každý si žije život, tak ako sa mu páči.. a rozhodne nemôžem povedať, že toto obdobie môjho života som si presral.. :roll: K tej poslednej vete.. a česť tým, ktorí na nich musia platiť dane, keď sú na odvykacích kúrach.. :roll:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

necital som to vsetko, ale obcas mam rovnaky problem, uvazujem co robit ? castokrat vysedavam len tak na lavicke a fajcim jednu od druhej a pokecavam, alebo skocim na kofolku ci pifko do baru, ale to je tak vse a tento stereotyp ma nebavi...
teraz ked je leto tak sa obcas moze ist k vode, ale ma to aj nevyhodu,ze su prazdniny a tak mam strasne vela volneho casu, obcas nezaskodi niaky sport, ale pri tychto teplach to je o hubu a cinnosti typu bowling atd. neviem ci by vsetci z partie boli ochotny platit...
brigadou moc nemienim zabijat cas, sice dobry pocit zo zarobku, ale kym ma rodicia zivia viac nez obstojne tak naco ? :-)
v poslednej dobe sa niak rozrastlo pozivanie travy v mojom okoli, ale ja som len taky sviatocny ganja smoker, takze to nieje vychodisko...

bab ktore svojou inteligenciou postacuju mojim potrebam je v mojom okoli strasne malo, a o tie ostatne ktorym to este prepina nemam chut zakopavat....
obcas si, ale skocim s inou partiou niekam do mesta, ale to tiez nieje riesenim chlastat

momentalne cely tyzdne moju nudu zabija lan party :-)
Napísať odpoveď