Čo robiť vonku??
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
sak zober bycikel, pozri do turistickej mapy, rozvrhni checkpointy kde sa capuje kofola a mas na cely den vystarane. ak nevladzes daj si kratsi okruh. a ver tomu ze aj ked je horuco tak ak si mimo mesta tak sa to da v pohode vydrzat. cele leto byciklujem. povedal som si ze posledne prazdniny neoddzubem dakde v kancli ale pekne na kopcoch.
-
Super.Girl
Amateur
Presne moja rec, v 17-ich fuu to boli najlepsie roky, bol som na kazdej akcii, chatovacke, boli baby, nic tomu nechybalo.pishta napísal:Chlapce si v najlepsom veku... chod pit,zahul si... chodievaj na party,koncerty...bal baby,uzivaj si s kamosmi...
Myslel som ze popri praci to bude este vacsia pohoda, no nie je to tak. Teraz uz ma vela ludi svoje problemy, diskoteky, akcie, opiase uz nie su take caste
bezny den:
stavanie 8:50 ranajky blabla pomoc kamosovi s letakmi
11:00 kupko do 17:00
17:30 do 20:00 skuska s kapelou
trocha idem na net a spim jak tvrdy zajtra budem cely den u mojej dievciny
a cely august brigada ...ludia ja uz tak dlho prosim boha o aspon 28 hodinove dni lebo nic nestiham a vy nemate co robit? a to mam 16 
stavanie 8:50 ranajky blabla pomoc kamosovi s letakmi
11:00 kupko do 17:00
17:30 do 20:00 skuska s kapelou
trocha idem na net a spim jak tvrdy zajtra budem cely den u mojej dievciny
To som nikde nepovedal ze to je zmysel zivota, ale takisto nieje zmysel zivota sediet za PC, nic nezazit, a iba rozpravat aky je svet zly a skazeny. V spravach ukazu ako niekoho na diskoteke dobili na smrt a hned su vsetky diskoteky zivotu nebezpecne...?! hmmfizz napísal:Podla teba su snad chatovacky, opijase a spol. zmysel zivota a ked to niekto nema tak si presiera zivot? Omg...
Momentalne vela pracujem, mam malo volneho casu, idem niekam zit raz za 2 tyzdne...ale tak tie podla mna naj roky (16-20r.) si treba uzit naplno...
-
Začiatok Konca
Professional
Vôbec to nie je synonymum..r2nger napísal: Viete mili moji, diskoteka nie je synonymum slova alkoholik. Par z vas tu stale hovori o tom, ze vsetci su alkoholici a drogovo zavisli a podobne. NIE je to tak. Oni si len proste cez vikend uzivaju, zatial co vy sedite pri PC. Ale len pre info = wake up. Vas si ziadne baby vyhladavat nebudu, tieto roky si preserete a budete hooodne lutovat. Nedavam rozumy, iba upozornujemcest tym co si mladost uzivaju
-
Mrk
Professional
necital som to vsetko, ale obcas mam rovnaky problem, uvazujem co robit ? castokrat vysedavam len tak na lavicke a fajcim jednu od druhej a pokecavam, alebo skocim na kofolku ci pifko do baru, ale to je tak vse a tento stereotyp ma nebavi...
teraz ked je leto tak sa obcas moze ist k vode, ale ma to aj nevyhodu,ze su prazdniny a tak mam strasne vela volneho casu, obcas nezaskodi niaky sport, ale pri tychto teplach to je o hubu a cinnosti typu bowling atd. neviem ci by vsetci z partie boli ochotny platit...
brigadou moc nemienim zabijat cas, sice dobry pocit zo zarobku, ale kym ma rodicia zivia viac nez obstojne tak naco ?
v poslednej dobe sa niak rozrastlo pozivanie travy v mojom okoli, ale ja som len taky sviatocny ganja smoker, takze to nieje vychodisko...
bab ktore svojou inteligenciou postacuju mojim potrebam je v mojom okoli strasne malo, a o tie ostatne ktorym to este prepina nemam chut zakopavat....
obcas si, ale skocim s inou partiou niekam do mesta, ale to tiez nieje riesenim chlastat
momentalne cely tyzdne moju nudu zabija lan party
teraz ked je leto tak sa obcas moze ist k vode, ale ma to aj nevyhodu,ze su prazdniny a tak mam strasne vela volneho casu, obcas nezaskodi niaky sport, ale pri tychto teplach to je o hubu a cinnosti typu bowling atd. neviem ci by vsetci z partie boli ochotny platit...
brigadou moc nemienim zabijat cas, sice dobry pocit zo zarobku, ale kym ma rodicia zivia viac nez obstojne tak naco ?
v poslednej dobe sa niak rozrastlo pozivanie travy v mojom okoli, ale ja som len taky sviatocny ganja smoker, takze to nieje vychodisko...
bab ktore svojou inteligenciou postacuju mojim potrebam je v mojom okoli strasne malo, a o tie ostatne ktorym to este prepina nemam chut zakopavat....
obcas si, ale skocim s inou partiou niekam do mesta, ale to tiez nieje riesenim chlastat
momentalne cely tyzdne moju nudu zabija lan party