zaujímalo by ma čo Vy robíte vonku, lebo ja som došiel na zaujímavú vec, že v podstate nemám vonku čo robiť a doma je to to isté....tak sa chcem inšpirovať
Čo robiť vonku??
Čo robiť vonku??
O.K. viem že asi dosť sprostá téma ale.....
zaujímalo by ma čo Vy robíte vonku, lebo ja som došiel na zaujímavú vec, že v podstate nemám vonku čo robiť a doma je to to isté....tak sa chcem inšpirovať
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
yamahaMiso
Star
My klasika... idem o 20:00 von kamarat zoberie z domu slivku
ideme do krcmo/u nas do senku/ dame si a je nam fajn
ale ked nepijeme tak len chodime po vonku a kecame.Napr.vcera sme si lahli na cestu a pozerali na hviezdy a rozmyslali sme co bolo pred tym ked sme nezili a co bude... 
/jo a stolny futbal
/jo a stolny futbal
-
kukiak
Addict
CHod na bowling, hrat stolny futbal, sipky, biliardm4jor napísal:mno mám tesne po 17, bývam v meste, babu nemám, kamošov?? sloptošov, asi tak - a ja nepijem, čiže....
A moje skromne odporucanie, najdi si babu ked uz aspon pit nie
Ja som z tych pijanov, cize tazko sa mi vravi..
inak kriticky povedane bez chlastu sa vonku nudim jak puca, teda ked som s chalanmi.
-
den333
Professional
no hej tak nejak....alebo si chod zasportovat....zahrat basket, futbal, hocico...kukiak napísal:CHod na bowling, hrat stolny futbal, sipky, biliard.
A moje skromne odporucanie, najdi si babu ked uz aspon pit nie..
Ja som z tych pijanov, cize tazko sa mi vravi..
inak kriticky povedane bez chlastu sa vonku nudim jak puca, teda ked som s chalanmi.
-
Vesper
Professional
Ja som napríklad včera extrémne nemal čo robiť tak som sa o desiatej večer zodvihol a šiel som zabehať a keď som sa vrátil tak sprcha a potom som bol unavený a šiel som spať takže celkom dobrá alternatíva je šport keď nemáš kamošov na nejaké duchaplné rozhovory. Alebo si nájdi brigádu
zabiješ čas a ešte aj dačo zarobíš
/mi-chau ma predbehol
/mi-chau ma predbehol
-
Fata! ChaoS
Star
No tak ja nepatrím medzi chlastačov a nenudím sa, no tak, keď som bol s kamošmi//s chlastačmi// vonku tak nebolo naj, lebo oni boli naladení na nejakú inú frekvenciu, keď potom aj dúchali, no ale tak potom som šiel von s inou partiou 2-3 chalani a 3- báb, no a aj keď hovorili, že sem tam pijú, ale nepijú tak jak hentí kamoši, no a s nimi už bolo fasa, reč nikdy nestála chodili sme jednej krčmy do druhej, hrali biliard, pili//nealko// a kecali, keď prišla noc tak šup na diskotéku a tam už asi vieš, čo bolo?! A to celý deň sme nič alkoholické nepili a bolo super, ešte podotýkam, že keď sme sa tak túlali, som sa stretol samími kamošmi a s kamoškami, takže aj tam som hodil reč, druhá partia ma ponúkla potom čokoládkou, tretia s redbullom a potom som sa vrátil s5 k prvej partie, no vpodstate, treba ísť von s niekým novými, ak starý všetci chlastajú a niečo s toho bude, ale keď ideš von tak radšej s nejakými babami a plus nejaký kamoš aby si nebol sám, ale to zas nie taký, ktorý sa ti tam opije, lebo potom celý deň, len budeš kukať, že jak tvoj opitý kamoš obchytkáva baby a kecá blbosti, aj keď to bude sranda, ale ty si moc neužiješ.
...treba sa nechat pozvatades napísal: ked jedna partia pije...
EDIT:alebo si kup psa
-
midnight_man
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmmm inspirovat sa co budes robit ??? ... to uz je jaka haluz ? ? ,.. ved predsa vies co ta bavi nie ? ... jedneho bavi ist behat, ineho bavi chlastat a tak ... najhorsie je ked nemas absolutne ziadnu predstavu ... ja napr. nemam problem .. skor by som bral, keby som nemusel spavat, alebo keby mal kazdy bozi den aspon 48 hodin
... rano sa zobudim, idem do prace, dondem s prace .. pol hodinku zabijem len tak jedenim a sprchovanim ... chvilku pohojkujem, popocuvam muziku, pokecam cez icq, pozrem veci co ma zaujimaju ... a hľa ! uz je 7 - 8 hodin .. treba vypadnut von s kamaratmi alebo s pritelkou, alebo aj aj
... na kofolu, na pivo, alebo sa len tak prejst, pokecat, pofilozofovat a tak ... ked nejdem do roboty tak spim do obeda a ostatne v podstate rovnake
. .. sak mas 16 rokov ... v tom veku mas napadov plnu hlavu, tak preco sa ani jedneho nechytis ?
. ...
-
pinacolada
Guru wannabe
najdi si konicek,zacni hrat na nejaky nastroj,zasportuj si,ked je ti dlho vypadni na nejaku chatu alebo stanovacku,chod do lesa opekat,kup si psa,pospi si,pozri si film,kup si skejt....
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem