Čo robiť vonku??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
m4jor
Medium Star
Medium Star

Čo robiť vonku??

Príspevok od používateľa m4jor »

O.K. viem že asi dosť sprostá téma ale.....
zaujímalo by ma čo Vy robíte vonku, lebo ja som došiel na zaujímavú vec, že v podstate nemám vonku čo robiť a doma je to to isté....tak sa chcem inšpirovať :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

toto sa tu myslim uz riesilo.nechce sa mi hladat

inac,mohol si nas kus uviest do situacie.kolko mas rokov,kde byvas,akych mas kamosov,mas babu?
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

My klasika... idem o 20:00 von kamarat zoberie z domu slivku :D ideme do krcmo/u nas do senku/ dame si a je nam fajn :D ale ked nepijeme tak len chodime po vonku a kecame.Napr.vcera sme si lahli na cestu a pozerali na hviezdy a rozmyslali sme co bolo pred tym ked sme nezili a co bude... :)
/jo a stolny futbal :twisted:
m4jor
Medium Star
Medium Star

pinacolada napísal:toto sa tu myslim uz riesilo.nechce sa mi hladat

inac,mohol si nas kus uviest do situacie.kolko mas rokov,kde byvas,akych mas kamosov,mas babu?
mno mám tesne po 17, bývam v meste, babu nemám, kamošov?? sloptošov, asi tak - a ja nepijem, čiže....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

m4jor napísal:mno mám tesne po 17, bývam v meste, babu nemám, kamošov?? sloptošov, asi tak - a ja nepijem, čiže....
CHod na bowling, hrat stolny futbal, sipky, biliard :D.
A moje skromne odporucanie, najdi si babu ked uz aspon pit nie :P ..

Ja som z tych pijanov, cize tazko sa mi vravi..
inak kriticky povedane bez chlastu sa vonku nudim jak puca, teda ked som s chalanmi.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

kukiak napísal:CHod na bowling, hrat stolny futbal, sipky, biliard :D.
A moje skromne odporucanie, najdi si babu ked uz aspon pit nie :P ..

Ja som z tych pijanov, cize tazko sa mi vravi..
inak kriticky povedane bez chlastu sa vonku nudim jak puca, teda ked som s chalanmi.
no hej tak nejak....alebo si chod zasportovat....zahrat basket, futbal, hocico...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zarobit prachy brigadou?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja som napríklad včera extrémne nemal čo robiť tak som sa o desiatej večer zodvihol a šiel som zabehať a keď som sa vrátil tak sprcha a potom som bol unavený a šiel som spať takže celkom dobrá alternatíva je šport keď nemáš kamošov na nejaké duchaplné rozhovory. Alebo si nájdi brigádu :arrow: zabiješ čas a ešte aj dačo zarobíš
/mi-chau ma predbehol :)
m4jor
Medium Star
Medium Star

mi-chau napísal:Zarobit prachy brigadou?
hm.... skúšal som - nevyšlo :? teda aspon teraz...
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

No tak ja nepatrím medzi chlastačov a nenudím sa, no tak, keď som bol s kamošmi//s chlastačmi// vonku tak nebolo naj, lebo oni boli naladení na nejakú inú frekvenciu, keď potom aj dúchali, no ale tak potom som šiel von s inou partiou 2-3 chalani a 3- báb, no a aj keď hovorili, že sem tam pijú, ale nepijú tak jak hentí kamoši, no a s nimi už bolo fasa, reč nikdy nestála chodili sme jednej krčmy do druhej, hrali biliard, pili//nealko// a kecali, keď prišla noc tak šup na diskotéku a tam už asi vieš, čo bolo?! A to celý deň sme nič alkoholické nepili a bolo super, ešte podotýkam, že keď sme sa tak túlali, som sa stretol samími kamošmi a s kamoškami, takže aj tam som hodil reč, druhá partia ma ponúkla potom čokoládkou, tretia s redbullom a potom som sa vrátil s5 k prvej partie, no vpodstate, treba ísť von s niekým novými, ak starý všetci chlastajú a niečo s toho bude, ale keď ideš von tak radšej s nejakými babami a plus nejaký kamoš aby si nebol sám, ale to zas nie taký, ktorý sa ti tam opije, lebo potom celý deň, len budeš kukať, že jak tvoj opitý kamoš obchytkáva baby a kecá blbosti, aj keď to bude sranda, ale ty si moc neužiješ.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Fata! ChaoS: na 100% suhlasim so vsetkym, co si napisal. ked jedna aprtia pije, treba si najst druhu :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ades napísal: ked jedna partia pije...
...treba sa nechat pozvat :lol: ...ale ked chalan nepije, tak bud najst podobne zameranych ludi, co nemusi byt az take lahke...sportovat...co sa mu nebude chciet moc dlho :D....no ja myslim ze ta baba je najlepsi napad ako si oddychnut od partie, kde je chvilu zhas...aspon ta privedie na ine myslienky ;)

EDIT:alebo si kup psa :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ked som mal dievca ..bolo ta jasne :D ......neskor ..som chodieval vecer na pivko :) A teraz? robim od rana od pol 6 do vecera dakedy aj do 9 tej..cize nemam problem :D a sobota..nedela...pondelok..co mam volne..:D dade kupat sa...alebo doma sediet :) relax
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

mam 16 rokov -spal som do 12stej(skor som sa povaloval v posteli),do tretej som bol tuna na hojku o tretej som isiel do posilovn s kamosom az do piatej a od pol siestej som bol na kupku az doteraz a vobec som sa nenudil...

len som si trocha narazil prst :cry:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Nedroguj :D , icte sa rozbíjať s chalanmi , náhánat baby , kupať sa na jazerach , vozit sa na autách , varit si bong... fuuu no radsej zajdi na zmrzlinu , zvonte na zvončeky na panelakoch a utekajte ...

preboha máš milion možnosťí a pítaš sa ? :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmmm inspirovat sa co budes robit ??? ... to uz je jaka haluz ? ? ,.. ved predsa vies co ta bavi nie ? ... jedneho bavi ist behat, ineho bavi chlastat a tak ... najhorsie je ked nemas absolutne ziadnu predstavu ... ja napr. nemam problem .. skor by som bral, keby som nemusel spavat, alebo keby mal kazdy bozi den aspon 48 hodin :-P ... rano sa zobudim, idem do prace, dondem s prace .. pol hodinku zabijem len tak jedenim a sprchovanim ... chvilku pohojkujem, popocuvam muziku, pokecam cez icq, pozrem veci co ma zaujimaju ... a hľa ! uz je 7 - 8 hodin .. treba vypadnut von s kamaratmi alebo s pritelkou, alebo aj aj :-) ... na kofolu, na pivo, alebo sa len tak prejst, pokecat, pofilozofovat a tak ... ked nejdem do roboty tak spim do obeda a ostatne v podstate rovnake :-D :-D. .. sak mas 16 rokov ... v tom veku mas napadov plnu hlavu, tak preco sa ani jedneho nechytis ? :-D. ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

tak vacsinou som vonku len s kamaratkami,bo kamaratov zo skoly nemam tam su hlupaci.A kecame o vsetkom co sa da,potom sa zasmejeme ideme ku mne abo k dakomu kdo je vonku pustime si DVD a ideme domov :smt020
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no ja ked chodim vonka, taq hrajem karty, lezim na deke s kamosmi/kamoskami, hrajem basket, niekedy futbal, proste pohoda klud. alebo chod na nejake kupalisko, zober kamosov a urcite budes mat o den postarane.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

najdi si konicek,zacni hrat na nejaky nastroj,zasportuj si,ked je ti dlho vypadni na nejaku chatu alebo stanovacku,chod do lesa opekat,kup si psa,pospi si,pozri si film,kup si skejt....
digital ma pravdu.je toho vela.ja mam skor problem ze moj den je prilis kratky a nidky nestihnem urobit to co chcem :(
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

inspiruj sa threadom "Drogy" napriklad :D
Napísať odpoveď