Čo s ním keď klame???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

*LENKA* napísal:ešte včera sme sa o tom rozpávali, že chceme byť spolu, tak snáď už nebude meniť názory takto zo dňa na deň nadivoko ... snáď si ho aj preto vážim, že jeho slová majú nejakú váhu ...
=> vyckaj... mozno ma len obdobie ze nema chut sa s nikym bavit :)
*LENKA*
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *LENKA* »

nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
to urcite nie... urcite ma len take obdobie, moze to nasledovat az k agresivnosti takze zbytocne ho neotravuj => sebe skodis ... az ho to prejde tak bude lutovat co ti sposobil a ako si sa citila, uvidis :) kazdy mame taketo stavy.... hlavne zbytocne teraz donho nehuc nechaj ho trochu "vychladnut"
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

*LENKA* napísal:nemyslíš si, že ma neľúbi? :cry:
ludia robia obcas blbosti je to ludska vlastnost neboj jemu to dojde co spravil a uvidis bude dobre :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. nooo ked si spomenula ze teraz uz je nerealne ist za nim .. tak sa nato vykasli dnes... chod behat .. vycisits hlavu, zajtra bude riesenie jasnejsie ... proste ked mam zlu naladu tak ani ja niesom mily :-( ... a je to tak u kazdeho ..akurat niekto sa to snazi potlacat viac, niekto menej ...
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

lenže jeho *** povaha je taká, že mi "prepáč láska" nepovie ani keby čo malo byť ... a moja povaha je zase taká, že vo všetkom, čo mi akosi nezapadá vidím hneď niečo zlé ... asi by som sa mala viac zaoberať školou a inými vecami

Prečo len musí byť taký tvrdohlavý :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

*LENKA* napísal:lenže jeho *** povaha je taká, že mi "prepáč láska" nepovie ani keby čo malo byť ... a moja povaha je zase taká, že vo všetkom, čo mi akosi nezapadá vidím hneď niečo zlé ... asi by som sa mala viac zaoberať školou a inými vecami

Prečo len musí byť taký tvrdohlavý :?
ak Ti chalan nevie povedat "prepac laska", tak to nebude problem povahy, hladal by som ho skor niekde inde...
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

áno, máte všetci pravdu ... nemôžem brať všetko tak *fatálne* :oops:

:arrow: Kašlať na neho!!!

uplink :arrow: a kde by si to hľadal?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

*LENKA* napísal:áno, máte všetci pravdu ... nemôžem brať všetko tak *fatálne* :oops:

:arrow: Kašlať na neho!!!
ked ta ma rad on pribehne :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lenka
Neplač ak sa ti láska stratí,
ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti...

Ked ti nevie povedat prepac laska a bola to jednoznacne jeho chyba tak papa ... Zbytocne sa ty trapis ... a podla postov usudzujem ze jeho to ani netrapi ... Cisty Salamista
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Shark NX napísal:Lenka
Neplač ak sa ti láska stratí,
ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti...

Ked ti nevie povedat prepac laska a bola to jednoznacne jeho chyba tak papa ... Zbytocne sa ty trapis ... a podla postov usudzujem ze jeho to ani netrapi ... Cisty Salamista
no skvelé, tak ked to netrápi jeho, tak to nebude už trápiť ani mňa ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

*LENKA* napísal:uplink :arrow: a kde by si to hľadal?
vzhladom na to ze mate obaja po 20, tak je myslim si otazka "kde by som ho hladal" viac ako zvlastna. Primerana otvorenost [vediet doslova uplne vsetko o svojom partnerovi by som nazval nieco ako klinicka smrt vztahu, alebo prejavom uplnej dovery a vystavenie sa nebezpecenstvu straty toho druheho...je to najferovejsi pristup, ale vyzaduje si uz pevnejsi vztah] je podla mna jeden zo zakladnych pilierov funkcneho vztahu, ak si s nim len pre sex, alebo pre pekne modre oci, tak na to kasli a trap sa s nim, ak Ti na nom naozaj zalezi, tak by si sa s nim mohla nejako rozumne porozpravat, ak Ta ma rad, naozaj rad nic nepokazis len by to mohlo trosku ten vztah vylepsit, ak sa kvoli tomu nastve...tak si akurat skratila to co by bolo pravdepodobne nevyhnutne...ale to sa neda nikdy napisat...niekedy sa ludia co sa "miluju" do seba eventuelne zalubia po dlhsom case. Je to proste risk no...

Vela stastia...

P.S.: Niekedy maju chalani naozaj take chvile, ze chcu byt sami, ale ak maju aspon co to rozumu a nie su pod papucou, alebo ich baba nevie vycitit nejake situacie, tak by nemal byt problem im to povedat...ale to je vsetko len moj osobny nazor...

P.S.2.: Jeden z dalsich zakladnych pilierov vztahu je tolerancia...v istych kritickych momentoch vztahov najlepsie neobmedzena...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Gergy napísal:Ahojte,ja mam podobny problem.Moja priatelka tiez klamala a prisiel som na to.Tak som sa jej pytal preco a tak.Ona na to len NEVIEM.Ospravedlnovala sa,ale ja nejako nedokazem odpustit.Co by som podla vas mal robit???
vies zalezi na tom v com ti klamala .. su veci pri ktorych ludia zvyknu robit z komara somara a su anozaj vazne veci, pri ktorych by si uz s danou osobou nevydrzal ...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

*LENKA* napísal:nemám sa ako, už si vypol telefón.........aaaach.........hádali sme sa tak preto.........ale bolí ma to, že mi klame, keby radšej pravdu povedal..... :cry:
Az ste sa hadali tak by som z toho nerobil velku vedu. Niekedy to robim aj ja ze ked sa pohadam s priatelkou tak si vypnem telefon, ICQ dam invisible... Viem ze to neni pekne ale niekedy je lepsie si vsetko nechat nerusene prejst hlavou. Urcite toto nie je klamstvo pre ktore by som sa rozchadzal s niekym
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

uplink :arrow: prepáč, možem sa spýtať na tvoj vek?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Prešiel som si podobnymi situaciami par krat neni to prijemne a je velmi tažké nájst to pravé kedy a ako to urobit... najlepsie by si to mala vediet ty kedy počkat a kedy nie ...všetko je to o komunikacii....
Pravdepodobne ked sa s tebou nechce o tom bavit tak je mu s toho samemu zle(obrazne myslene) a proste uz v ten moment čo odchadza z netu tak ma toho dost pre daný večer.. poznam to mal som také chvilky.....
Treba sa pokusit to spravit tak že sa ti sám otvorí..... :wink: inač neviem poradit vela vecí je tam individualnych.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Enduro3333 napísal:Prešiel som si podobnymi situaciami par krat neni to prijemne a je velmi tažké nájst to pravé kedy a ako to urobit... najlepsie by si to mala vediet ty kedy počkat a kedy nie ...všetko je to o komunikacii....
Pravdepodobne ked sa s tebou nechce o tom bavit tak je mu s toho samemu zle(obrazne myslene) a proste uz v ten moment čo odchadza z netu tak ma toho dost pre daný večer.. poznam to mal som také chvilky.....
Treba sa pokusit to spravit tak že sa ti sám otvorí..... :wink: inač neviem poradit vela vecí je tam individualnych.
ja už sa ním prestávam zaoberať...nechám veciam voľný priebeh...nebudem už nič riešiť, keď on nechce

chyba je aj tá, že sa často hádame na internete (icq) pričom, keď sme spolu, tak sa nehádame ... na nete sa dá ľahko prísť k nedorozumeniam ... trebalo by ho využívať LEN na dohadovanie sa ... tak to urobím 8)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No to je jednoduché ...... asi normalne ked ste spolu is určite veci neviete povedat do očí ...lebo sa bojite vzajomnej reakcie.... a na internete preto lebo tam je to lahšie ...tam sa da lahšie odkračat preč ako opisuješ....
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

ja ale nemám problém, to čo píšem, povedať aj v jeho prítomnosti
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

*LENKA* napísal:ja ale nemám problém, to čo píšem, povedať aj v jeho prítomnosti
ale ako ja vidim tak on hej asi :wink:

Dve možnosti:
1.Nechas to tak ako to je
2.Postupne systematicky nenapadne sa ho budes snazit prinutit aby sa v tomto smere zmenil alebo viacej otvoril....
Napísať odpoveď