Linkman napísal:1. miesto : tvár
2. miesto : oči
3. miesto : predné partie
4. miesto : zadok
5. miesto : zahradeček (predno-spodné partie)
6. miesto : nohy
LOL, že to všetko stíhaš pri toľkých aktivitách
dik za názor
No neviem neviem , nech ma zena prsia ako bojky , ale ak ma tvar ako brusny papier tak sa nepozrem
V prvom rade musi mat peknu tvar , postavu , potom si pozrem zadok a prsia .... po case zistim aku ma <> a potom vam rozdam pozvanku na svadbu
LuBo4eVeR napísal:No neviem neviem , nech ma zena prsia ako bojky , ale ak ma tvar ako brusny papier tak sa nepozrem
V prvom rade musi mat peknu tvar , postavu , potom si pozrem zadok a prsia .... po case zistim aku ma <> a potom vam rozdam pozvanku na svadbu
Musí mě zaujmout hned na první pohled - svým vystupováním,mluvou,mimikou, ale hlavně "něčím" co je kdesi v nejmenším koutku oka... Jakási jiskra, která udělá i největší ošklivky dívku mých snů...
99% holek co jsem potkal nic takovýho nemá... Ale to 1% stojí za to...
Heh tak pre mna moze byt aj neviemaka modelka a stelesnenie dokonalosti krasy, ale ked je to hlupa <>, alebo len <>, alebo hlupa a este k tomu aj <>, tak si s nou mozem akurat tak rit utriet...
1, nech ma nieco v hlave /myslim rozum/
2, nech nema 100 kg )
3. a nech je taka ako je ta moja ) xi xi /teda ja som nasiel/
/teda mala mila z rozumom ktora to ma rada vie varit prat ..a rozumieme si /
Sexapeal, tvar, postava je samozrejmost- najma zadok a pekne brusko s pupikom ala dierka, cistota- vona, no a pokial by som s nou chcel mat aj vztah, tak hodnoty mne blizke a zene primerana inteligencia, aby mi nebezpecne neprerastla cez hlavu