jak nic?A jak to nic vyzeralo???Jak mohlo byt nic???Si to skus predstavit ze vobec nic nebolo.---Hacket napísal:Samozrejem že pred vesmirom nebolo nič
//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2008, 15:54 )
jasne ze su aj ine civilizacie...hadam tu niesme sami ,ved vesmir je nekonečne velky....To by bolo plitvanie priestorom.....A fakt by to bolo dobre na hovno keby sme tu sami....Ved to je asi tak....Oni zase nevedia ci mi sme tu , a možno aj oni si myslia ze su tam jediny xD...->slavo<- napísal:No vesmir tu bol aj bude . mi možme byt radi že tu mame slnko lebo bez neho by nebol život . skor by ma zaujimalo či egzistuje život aj niekde inde okrem našej Zemi a bolo by super kebyže nas navštivia mimozemštania , ale ako myslim ludi z inej planety ne nejakych votrelcov z akta X . alebo ufoncovale toho sa asi nedožijeme možno ani naše deti a ani deti našich deti
Ale kludne sa može stat že nas napadne nejak invazia mimozemštanov a bude VOJNA .
čo bolo pred vesmirom ? na túto otazku sa neda odpovedat asi vesmir ? alebo nič. ?
je to dost diskutabilne a skor by ma zaujimal nazor nejakeho vedca ale budiš nato su dokumentarne filmy .,