Zaslal: 11 Sep 2004, 10:09 Predmet: Co si myslite o seriali Southpark?
Co si myslite o Southparku, rozpravaju tam niekedy rozumne veci a da sa z niektorych casti zobrat ponaucenie .alebo tliapu 2na3 bez zmyslu aby si sa len zabavil.
Je to shit. Prve dve alebo tri serie boli v pohode, potom stale o tom istom. Jednoznacne je najlepsi The Simpsons!!!
dobre,dobre,dobre nemozem sa s tebov hadat lebo simsonov som nevidel,
nemas neaky link na cz alebo sk casti aby som to mohol aj ja objektivne porovnat dik
Zaslal: 12 Sep 2004, 12:01 Predmet: Re: Co si myslite o seriali Southpark?
palo napísal:
Co si myslite o Southparku, rozpravaju tam niekedy rozumne veci a da sa z niektorych casti zobrat ponaucenie .alebo tliapu 2na3 bez zmyslu aby si sa len zabavil.
da se to,ale po par dilech me to prestalo bavit - furt dokola
Zaslal: 12 Sep 2004, 17:55 Predmet: Re: Co si myslite o seriali Southpark?
palo napísal:
normalny clovek sa na tom moze len zabavit, ved preto ten serial aj vznikol !!!!!! Ponaucenie? - myslim ze nie.....
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre