...raz sa mi stalo ze som babu balil na ten isty zposob aky mala v planu ona na mna ... trosku hlupe, ale nakoniec to bolo ok
Co si myslite o...
-
Colortraincleaner
Medium Star
no ... ja v tom stalem vidim taku vyrovnanost ... baby balia mna a ja ich ... niekedy ja viac ich a niekedy oni viac mna ... ja mam svoje osobite taktiky a oni maju svoje taktiky a dokopy to vzdy dobre dopadne
...raz sa mi stalo ze som babu balil na ten isty zposob aky mala v planu ona na mna ... trosku hlupe, ale nakoniec to bolo ok
a ake su tie tvoje taktiky???Colortraincleaner napísal:no ... ja v tom stalem vidim taku vyrovnanost ... baby balia mna a ja ich ... niekedy ja viac ich a niekedy oni viac mna ... ja mam svoje osobite taktiky a oni maju svoje taktiky a dokopy to vzdy dobre dopadne![]()
-
camelka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ha s tym s tebou suhlasim ... aj ja som toho svojho musela balitzuzu44 napísal:podla mna je to hlupost..vela krat som sa uz stretla s tym ze baba balial chalana a povedala by som ze mozno aj castejsie ako chalani balia baby![]()
ved baby balia stale
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Co si myslite o...
100 ludi, 100 chuti.. Niektori ludia su radi dobijany, inym to netreba.. Niektori ludia balia opacne pohlavie viac, ako ono ich, ini zase naopakdexxxy napísal:... vyroku co maju baby v hlavach..., ze chalan ma dobyjat babu a nie baba chalana? Co vy na to?
ja si myslim, ze v dnesnej dobe je to uz jedno, kto bali koho...kedysi to bolo na chlapoch, teraz sa uz aktivne zapajaju aj baby..dokonca by som povedala, ze aj castejsie ako muzske pohlavie, ktore v tomto tak trochu 'zlenivelo'
myslim, ze mas v tomto pravdu...samarka napísal:chlapci chcu vsetko alebo nic a tato veta je pravdiva skor ci neskor na to dojde!!!
..keby sa aj baby nesnazili dobyjat nejaky svoj objav, myslim, ze by nikdy neboli s nikym po kom tuzia:)dexxxy napísal:... vyroku co maju baby v hlavach..., ze chalan ma dobyjat babu a nie baba chalana? Co vy na to?
-
r4wMUnt34q
Star
Myslim, ze statistiky by boli aj tak v prospech chalanov, co sa tyka robenia 1. kroku.. Moj nazorKwetinka napísal:..keby sa aj baby nesnazili dobÍjat nejaky svoj objav, myslim, ze by nikdy neboli s nikym po kom tuzia:)
-
Neregistrovaný
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no nefim jednoznacne sa mi to zda prirodzene ze chalan babu ale baba chalana to moze vyzniet uz blbsie proste od prirody samcek dobija samicku nie naopak ale v reale tak v dnesnej dobe to uz je jedno ale zda sa mi divne keby ma baba pozivala do kina a takdexxxy napísal:... vyroku co maju baby v hlavach..., ze chalan ma dobyjat babu a nie baba chalana? Co vy na to?