Co si myslite o...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

no ... ja v tom stalem vidim taku vyrovnanost ... baby balia mna a ja ich ... niekedy ja viac ich a niekedy oni viac mna ... ja mam svoje osobite taktiky a oni maju svoje taktiky a dokopy to vzdy dobre dopadne :)
...raz sa mi stalo ze som babu balil na ten isty zposob aky mala v planu ona na mna ... trosku hlupe, ale nakoniec to bolo ok :oops:
samarka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa samarka »

chlapci chcu vsetko alebo nic a tato veta je pravdiva skor ci neskor na to dojde!!! :roll: lenze ked sa maju vzajomne radi tak ten dominantnejsi by mal byt predsa chlapec nie???chlapec ma dobyjat dievca.... :)
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Colortraincleaner napísal:no ... ja v tom stalem vidim taku vyrovnanost ... baby balia mna a ja ich ... niekedy ja viac ich a niekedy oni viac mna ... ja mam svoje osobite taktiky a oni maju svoje taktiky a dokopy to vzdy dobre dopadne :)
...raz sa mi stalo ze som babu balil na ten isty zposob aky mala v planu ona na mna ... trosku hlupe, ale nakoniec to bolo ok :oops:
a ake su tie tvoje taktiky??? :D mozes napisat
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

zuzu44 napísal:podla mna je to hlupost..vela krat som sa uz stretla s tym ze baba balial chalana a povedala by som ze mozno aj castejsie ako chalani balia baby :D
ved baby balia stale :wink:
ha s tym s tebou suhlasim ... aj ja som toho svojho musela balit :P lebo nejak sa chalanom v poslednej dobe nechce . .alebo sa asi radsej nechavaju oni balit a uzivaju si to tak ako my kedysi :D ale myslim si ze je to narovnako "kto koho bali" :)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

camelka napísal:ha s tym s tebou suhlasim ... aj ja som toho svojho musela balit :P lebo nejak sa chalanom v poslednej dobe nechce . .alebo sa asi radsej nechavaju oni balit a uzivaju si to tak ako my kedysi :D ale myslim si ze je to narovnako "kto koho bali" :)
hmmmm, myslim ze mas pravdu :D
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

poznam vela bab ktore sa tymto riadia,ale myslim ze LAska si vazne nevybera
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Co si myslite o...

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

dexxxy napísal:... vyroku co maju baby v hlavach..., ze chalan ma dobyjat babu a nie baba chalana? Co vy na to?
100 ludi, 100 chuti.. Niektori ludia su radi dobijany, inym to netreba.. Niektori ludia balia opacne pohlavie viac, ako ono ich, ini zase naopak :).. To, ze chalan ma urobit 1. krok je davna minulost, kedy boli stereotypy o silnych a priebojnych muzoch a jemnych a hanblivych zenach.. Dnes to uz vo väcsine pripadov (dufam) neplati.. Ja mam take skusenosti, ze vacsinou chalani chodia za babami, ale urcite to tak nie je vsade.. Je dobre, ked su obaja rovnako iniciativni.. Aj tak radim, nabrat odvahu a ist za potencialnym frajerom/frajerkou.. Bude to pre vas len +.. A ked vas odmietne, tak je to jeho chyba a mozno by vam to aj tak neklaplo.. Ale to riziko tu je aj v pripade, ze spolu pojdete na rande, ale podla mna rande je vzdy lepsia skusenost (aj keby to neklapne), ako sediet niekde a okukovat kocky a hanbit sa im prihovorit :)
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

Stredovek je za nami, ci je to baba, psik ci macicka ked ma chce nech si ma zbali.
r4wMUnt34q napísal:100 ludi, 100 chuti.. Niektori ludia su radi dobijany, inym to netreba..
Tak neviem ako kolegu ale mna zeny dobÝjajú :D

//Trenuj, ako sa cituje a pouzivaj do buducna talcidlo "Uprav".
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

ja si myslim, ze v dnesnej dobe je to uz jedno, kto bali koho...kedysi to bolo na chlapoch, teraz sa uz aktivne zapajaju aj baby..dokonca by som povedala, ze aj castejsie ako muzske pohlavie, ktore v tomto tak trochu 'zlenivelo' :)
samarka napísal:chlapci chcu vsetko alebo nic a tato veta je pravdiva skor ci neskor na to dojde!!! :roll:
myslim, ze mas v tomto pravdu...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No podľa mňa nikto nedobíja nikoho.. Aspoň čo poznám kamošov a kamošky.. :)) Niekto sa jej páči a ona čaká na neho kým začne a on zase naňu :)) Proste čudné :D
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

dexxxy napísal:... vyroku co maju baby v hlavach..., ze chalan ma dobyjat babu a nie baba chalana? Co vy na to?
..keby sa aj baby nesnazili dobyjat nejaky svoj objav, myslim, ze by nikdy neboli s nikym po kom tuzia:)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

mousek napísal:mna by sa pacilo keby ona dobijala mna ... :oops: :P
no neviem možno zo začiatku ale potom by ti to asi liezlo na nervi (vlastná skusenosť)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Kwetinka napísal:..keby sa aj baby nesnazili dobÍjat nejaky svoj objav, myslim, ze by nikdy neboli s nikym po kom tuzia:)
Myslim, ze statistiky by boli aj tak v prospech chalanov, co sa tyka robenia 1. kroku.. Moj nazor :), ale som si isty, ze baby sa kazdym dnom dotahuju ;)
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Ja suhlasim s tym nazorom, ze baby balia chalanov tak "nenapadne".. proste trochu dopomoct obcas nahode a tak..a chlapec sa zrazu zbada, ze sa mu dievcina akosi zacala pacit, tak sup, tu uz by mal iniciativu prebrat on :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no nefim jednoznacne sa mi to zda prirodzene ze chalan babu ale baba chalana to moze vyzniet uz blbsie proste od prirody samcek dobija samicku nie naopak ale v reale tak v dnesnej dobe to uz je jedno ale zda sa mi divne keby ma baba pozivala do kina a tak :-) proste ze by sme si vymenily ulohy :-D (bavime sa o baleni kde ceme vztah nie len hura ulet)
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

... a ked chce baba jeho? :idea: radsej sa vykasle nato ako by sa mala ona onho snazit? podla mna to yavisi od kazdeho z nas :!:
Napísať odpoveď