No nemohol si radsej kupit lano a obesit sa ?Sak by to mal bez namahy,no naco kopat hrob,chudacisko tak osprostelHi napísal:Chudak chlapec
Co si myslite o tom chlapcovi ktory si vykopal hrob???
Áno, do veľkej miery si za to "môže sám". Ale zamyslime sa trochu. Čo v ňom vyvolá taký pocit a správanie, že si ide vykopať vlastný hrob???
Podľa mňa tam bola určite zlá výchova rodičov, alebo jednoducho zlé prostredie v ktorom vyrastal. Musel mať nejakú fóbiu z niečoho, napr. z toho, že ho mama zbije, alebo z toho, čo roky zažíva doma.
Napr. u mňa to tiež vyvolávalo strach a nechuť do učenia, myslím taký prístup z maminej strany. Nemal som chuť na nekonečné hádky. Ale určite to nebolo v takej silnej miere. Vždy som sa jej postavil a bolo to
Proste tam niečo nie je v poriadku
Podľa mňa tam bola určite zlá výchova rodičov, alebo jednoducho zlé prostredie v ktorom vyrastal. Musel mať nejakú fóbiu z niečoho, napr. z toho, že ho mama zbije, alebo z toho, čo roky zažíva doma.
Napr. u mňa to tiež vyvolávalo strach a nechuť do učenia, myslím taký prístup z maminej strany. Nemal som chuť na nekonečné hádky. Ale určite to nebolo v takej silnej miere. Vždy som sa jej postavil a bolo to
Proste tam niečo nie je v poriadku
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemyslim si, ze je to nejak looser alebo jlupak co tu mnohy pisete, ak clovek spravi a naplanuje nieco take treba sa zamysliet kde sa stala chyba urcite ma na tom aj sam isty diel viny kedze sa nedokazal postavit problemu(ak to robil len koli maturite, co sa mi moc nezda), ale maturitny stres mohol byt len spustacom niecoho co sa vnom uz dlho hromadilo a su len spekulacie ci z rodinnych dovodov, nestastnej lasky alebo kto vie coho...
LOL dpc tak ok, podme mat vsetci slabe chvilky a nech sa robi viac takychto zasahov za statisice korun... kto si myslis ze to zaplati? No ty asi nie, ale normalni pracujuci ludia ktori neodvadzaju dane na to, aby nejaky nasnupany trtko alebo psychicky slaby jedinec alebo neviem co robil taketo problemy. Lutovat ho urcite nebudem.spy2 napísal:vy ste uplne blbi, tak ho chudak nezvladol ale zato nieje daky outsider alebo co, mozno mal slabu chvilku alebo si snupol nieco a mal peky, ja ho skor lutujem ale nadavat mu nebudem
Nic zle ti neprajem,ale bacha na to kamo, aby si sa nedostal raz v zivote do podobnej situacie...Urcite by ti asi najviac"pomohli" ludia ktory by sa spravali tak ako ty terazk6 napísal:LOL dpc tak ok, podme mat vsetci slabe chvilky a nech sa robi viac takychto zasahov za statisice korun... kto si myslis ze to zaplati? No ty asi nie, ale normalni pracujuci ludia ktori neodvadzaju dane na to, aby nejaky nasnupany trtko alebo psychicky slaby jedinec alebo neviem co robil taketo problemy. Lutovat ho urcite nebudem.
Ja som nemyslel nepomoct, ale proste treba byt realista a vidiet mincu z oboch stran. Clovek vo veku maturanta by uz mal byt dostatocne uvedomely, aby vedel co moze svojim konanim sposobit a ake nasledky to pre neho a jeho blizkych moze mat. Tisicky ludi sli proste normalne do skoly (so stresom, nepopieram) a jeden si vykope hrob a sposobi patraciu akciu. Normalne to urcite nieje a mal by niest nasledky za svoje skratove konanie. Nechapem ako ho mozete obhajovat... ked som psychicky labilny tak sa liecim alebo idem do ustavu, vyhladam odbornu pomoc a nechovam sa takto.dudo02 napísal:Nic zle ti neprajem,ale bacha na to kamo, aby si sa nedostal raz v zivote do podobnej situacie...Urcite by ti asi najviac"pomohli" ludia ktory by sa spravali tak ako ty teraz
Normalne to nie je-to je pravda...Vela ludi ludia co ma 40, 50 rokov,nieco uz v zivote zazily a maju nejake problemy,tak neidu ku psychiatrovy neriesia to,ignoruju a potom sa stavaju velakrat veci omnoho horsie ako tato-clovek to vtedy vnima inac ...Nasledky jeho spravania,ostatny ludia,nejaky policajti-pre neho to bolo v tej chvili asi nepodstatne...Mna len zarazilo ako kazdy pisal ze aky je magor atd...Preto ho obhajujem.
clovek ,psychicky zdravy ,dostatocne silny si nemoze siahnut na zivot ,,,,k alkoholu a samovrazdam siahaju len slabosi a blazni ktori nevedia co robit , kazdy z nas ma svoje slabe chvilky ale nikto sa preto nejde zabit,rovno mozme organizovat skupinove samovrzdy ako japonci
, utek pred problemami nieje ich riesenim ,to by dokazal kazdy. a ako by to vyzeralo keby kazdy si pri problemoch siahol na zivot ,zachvilu by nemal kto pisat statistiky,tot pravda ,problemy a stresove situacie su sucastou kazdeho zivota
-
P3Bo
Guru wannabe
A myslis ze ty si nejak extra silny ked sa nezabijes. vela ludi nespacha samovrazdu len preto ze niesu dostatocne silny. jednoducho sa skor zrutia ale nikdy nenaberu dostatocnu odvahu aby sa zabili , preto vela samovrahov sa da presvedcit aby svoj cin neuskutocnili. Takze neviem preco tu zo samovrahov robite slabochov. Najvacsi slabosi su ty ktory ziju na ulici bez toho aby chceli svoj zivot nejako zmenit a len zobronia a pomoc pricom pre svoj vlastny zivot samy nedokazu nic spravit .Lolofon napísal:....
-
zvonenie33
Light Professional