Co si myslite o tom chlapcovi ktory si vykopal hrob???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

Hi napísal:Chudak chlapec
No nemohol si radsej kupit lano a obesit sa ?Sak by to mal bez namahy,no naco kopat hrob,chudacisko tak osprostel
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

no minimalne mna pobavil, ak nespravi maturu tak mame noveho perspektivneho kopaca hrobov :D
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pisete aky je to chudak a zbabelec...Skuste sa zamysliet nad tym,ze ak niekto take nieco urobi,tak to nebude len tak-urcite za tym bude strach.Nie kazdy ma mozno taku rodinu ako vy-ludia su vselijaky...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Keby chcel tak nieco taketo vyvedie aj skor ak by sa to tykalo rodinnych sporov

zda sa mi ze som pocul o tom ake mal fasa vysledky lenze bol cudak vraj sa radsej zhovaral so zviratami ako s ludmi(vypoved spoluziacky)

mne je to jedno. maturu si napise neskor a este bude aj za kkta... debil :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Áno, do veľkej miery si za to "môže sám". Ale zamyslime sa trochu. Čo v ňom vyvolá taký pocit a správanie, že si ide vykopať vlastný hrob???

Podľa mňa tam bola určite zlá výchova rodičov, alebo jednoducho zlé prostredie v ktorom vyrastal. Musel mať nejakú fóbiu z niečoho, napr. z toho, že ho mama zbije, alebo z toho, čo roky zažíva doma.

Napr. u mňa to tiež vyvolávalo strach a nechuť do učenia, myslím taký prístup z maminej strany. Nemal som chuť na nekonečné hádky. Ale určite to nebolo v takej silnej miere. Vždy som sa jej postavil a bolo to :D

Proste tam niečo nie je v poriadku :smt018
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

nejak som to prepasol... kde ste to kedy videli? By som z archivu pozrel spravy, ale neviem ktore.

//EDIT: a ktora telka? V archive sprav markizy o tom neni ani bodka.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

k6 napísal:nejak som to prepasol... kde ste to kedy videli? By som z archivu pozrel spravy, ale neviem ktore.
27. a 28.3. ;-)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ako sa da zahrabat sam seba do hrobu ??? :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Do trištvrte sa zahrabeš v pohode a zvyšok si vopred pripravíš, na nejakú provizornú konštrukciu nahrnieš materiál, potiahneš špagátik a už sa sype.. :smt022
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

nemyslim si, ze je to nejak looser alebo jlupak co tu mnohy pisete, ak clovek spravi a naplanuje nieco take treba sa zamysliet kde sa stala chyba urcite ma na tom aj sam isty diel viny kedze sa nedokazal postavit problemu(ak to robil len koli maturite, co sa mi moc nezda), ale maturitny stres mohol byt len spustacom niecoho co sa vnom uz dlho hromadilo a su len spekulacie ci z rodinnych dovodov, nestastnej lasky alebo kto vie coho...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

male sebavedomie ma :) neveril si a tak to riesil inak... no blbym sposobom :roll:
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

vy ste uplne blbi, tak ho chudak nezvladol ale zato nieje daky outsider alebo co, mozno mal slabu chvilku alebo si snupol nieco a mal peky, ja ho skor lutujem ale nadavat mu nebudem :!:
k6
VIP
VIP

spy2 napísal:vy ste uplne blbi, tak ho chudak nezvladol ale zato nieje daky outsider alebo co, mozno mal slabu chvilku alebo si snupol nieco a mal peky, ja ho skor lutujem ale nadavat mu nebudem :!:
LOL dpc tak ok, podme mat vsetci slabe chvilky a nech sa robi viac takychto zasahov za statisice korun... kto si myslis ze to zaplati? No ty asi nie, ale normalni pracujuci ludia ktori neodvadzaju dane na to, aby nejaky nasnupany trtko alebo psychicky slaby jedinec alebo neviem co robil taketo problemy. Lutovat ho urcite nebudem.
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

k6 trapas :cry:
dudo02
King
King

k6 napísal:LOL dpc tak ok, podme mat vsetci slabe chvilky a nech sa robi viac takychto zasahov za statisice korun... kto si myslis ze to zaplati? No ty asi nie, ale normalni pracujuci ludia ktori neodvadzaju dane na to, aby nejaky nasnupany trtko alebo psychicky slaby jedinec alebo neviem co robil taketo problemy. Lutovat ho urcite nebudem.
Nic zle ti neprajem,ale bacha na to kamo, aby si sa nedostal raz v zivote do podobnej situacie...Urcite by ti asi najviac"pomohli" ludia ktory by sa spravali tak ako ty teraz :?
k6
VIP
VIP

dudo02 napísal:Nic zle ti neprajem,ale bacha na to kamo, aby si sa nedostal raz v zivote do podobnej situacie...Urcite by ti asi najviac"pomohli" ludia ktory by sa spravali tak ako ty teraz :?
Ja som nemyslel nepomoct, ale proste treba byt realista a vidiet mincu z oboch stran. Clovek vo veku maturanta by uz mal byt dostatocne uvedomely, aby vedel co moze svojim konanim sposobit a ake nasledky to pre neho a jeho blizkych moze mat. Tisicky ludi sli proste normalne do skoly (so stresom, nepopieram) a jeden si vykope hrob a sposobi patraciu akciu. Normalne to urcite nieje a mal by niest nasledky za svoje skratove konanie. Nechapem ako ho mozete obhajovat... ked som psychicky labilny tak sa liecim alebo idem do ustavu, vyhladam odbornu pomoc a nechovam sa takto.
dudo02
King
King

Normalne to nie je-to je pravda...Vela ludi ludia co ma 40, 50 rokov,nieco uz v zivote zazily a maju nejake problemy,tak neidu ku psychiatrovy neriesia to,ignoruju a potom sa stavaju velakrat veci omnoho horsie ako tato-clovek to vtedy vnima inac ...Nasledky jeho spravania,ostatny ludia,nejaky policajti-pre neho to bolo v tej chvili asi nepodstatne...Mna len zarazilo ako kazdy pisal ze aky je magor atd...Preto ho obhajujem.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

clovek ,psychicky zdravy ,dostatocne silny si nemoze siahnut na zivot ,,,,k alkoholu a samovrazdam siahaju len slabosi a blazni ktori nevedia co robit , kazdy z nas ma svoje slabe chvilky ale nikto sa preto nejde zabit,rovno mozme organizovat skupinove samovrzdy ako japonci :? , utek pred problemami nieje ich riesenim ,to by dokazal kazdy. a ako by to vyzeralo keby kazdy si pri problemoch siahol na zivot ,zachvilu by nemal kto pisat statistiky,tot pravda ,problemy a stresove situacie su sucastou kazdeho zivota
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Lolofon napísal:....
A myslis ze ty si nejak extra silny ked sa nezabijes. vela ludi nespacha samovrazdu len preto ze niesu dostatocne silny. jednoducho sa skor zrutia ale nikdy nenaberu dostatocnu odvahu aby sa zabili , preto vela samovrahov sa da presvedcit aby svoj cin neuskutocnili. Takze neviem preco tu zo samovrahov robite slabochov. Najvacsi slabosi su ty ktory ziju na ulici bez toho aby chceli svoj zivot nejako zmenit a len zobronia a pomoc pricom pre svoj vlastny zivot samy nedokazu nic spravit . :evil: :!:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

omg chcem sa zabit si vyleziem na panelak/si uviayem slucku a nejdem kopat hroby omg
Napísať odpoveď