|
|
|
| Autor |
Správa |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 16:22 Predmet: |
|
|
| DeFeAt napísal: |
to mi je jasne..
ale k comu to vedie?
ten co pracuje rukami je lepsi?
neviem co tym chcelo byt povedane |
ze chirurg dokaze byt jemnejsi, presnejsi, preciznejsi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1742 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
to mi je jasne..
ale k comu to vedie?
ten co pracuje rukami je lepsi?
neviem co tym chcelo byt povedane |
radsej nekomentujem... prosim vas vysvetlite mu to niekto o com je tato tema
POCUVAJ: ked vidim niekomu ruky, tak viem odhadnut co robi (ci cely den kope jamy alebo je profesor na VS). uz rozumies???? co je na tom take tazke na pochopenie? tu v tejto teme a ani vo vseobecnosti nejde o to, kto je lepsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 277
Zaslal: 16 Jún 2008, 8:51 Predmet: |
|
|
to chaaapem!!!
len neviem preco by som mal robit rozdiely mezdi tymi, co robia rukami a tymi, ktori robia hlavou..
aj jeden aj druhy zarabaju peniaze na salamu a rozky, tak..
ked tym chcelo byt povedane to, ze ked ma niekto draplave a neupravene ruky tak pracuje.. "velmi hlboka myslienka.." |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 896 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 9:03 Predmet: |
|
|
DeFeAt ja zas nechapem Teba. O com tocis?
len neviem preco by som mal robit rozdiely mezdi tymi, co robia rukami a tymi, ktori robia hlavou..
aj jeden aj druhy zarabaju peniaze na salamu a rozky, tak.." |
ades nehovori nic o robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia. Otazka tejto temy je, Co si vsimate na ludoch, ked sa ich snazite odhadnut...ades si vsima ruky, lebo napr. on dokaze podla toho priblizne odhadnut aku robi dany clovek pracu. To, ze ma pocit, ze niekto robi manualnu pracu neznamena, ze ju odsudzuje. Ak konstatujem, ze Ty neviem, si student preto, lebo Ta vidim s ucebnicou, neznamena to, ze Ta odsudzujem.
Najdi mi tam vetu, odcituj mi cast, kde vravi, ze ten alebo ten je lepsi...
ades nevravi o ziadnom robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia, tak prosim Ta neprekrucaj, pretoze to co Ty v jeho prispevkoch vidis sa tam snad ani vidiet neda. Je fajn, ze zastavas rovnost ludi, to snad vacsina ludi, ale ukazuj to na situaciach tomu prisluchajucich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 277
Zaslal: 16 Jún 2008, 9:14 Predmet: |
|
|
| Vigor napísal: |
DeFeAt ja zas nechapem Teba. O com tocis?
ades nehovori nic o robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia. Otazka tejto temy je, Co si vsimate na ludoch, ked sa ich snazite odhadnut...ades si vsima ruky, lebo napr. on dokaze podla toho priblizne odhadnut aku robi dany clovek pracu. To, ze ma pocit, ze niekto robi manualnu pracu neznamena, ze ju odsudzuje. Ak konstatujem, ze Ty neviem, si student preto, lebo Ta vidim s ucebnicou, neznamena to, ze Ta odsudzujem.
Najdi mi tam vetu, odcituj mi cast, kde vravi, ze ten alebo ten je lepsi...
ades nevravi o ziadnom robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia, tak prosim Ta neprekrucaj, pretoze to co Ty v jeho prispevkoch vidis sa tam snad ani vidiet neda. Je fajn, ze zastavas rovnost ludi, to snad vacsina ludi, ale ukazuj to na situaciach tomu prisluchajucich. |
peace
dobre, pardon, len som spekuloval..
a viem co je podstatou temy, ked som ju vytvoril.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1834 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 10:17 Predmet: |
|
|
Reč tela, celkové vyžarovanie, mimiku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 885
Zaslal: 16 Jún 2008, 13:29 Predmet: Re: Co si vsimate na cloveku, ked sa ho snazite odhadnut? |
|
|
Pohyby?
Ustny prejav? Ci slovnu zasobu?
Co si najviac na cloveku vsimate? |
vytvorim par situacii na ktorych budem pozorovat ako na nich reaguje. Podla toho ho budem sudit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 518
Zaslal: 16 Jún 2008, 14:01 Predmet: |
|
|
Uf to aby som kazdeho noveho cloveka priviedol do krizovej situacie
Hovori sa , ze v nudzi poznas priatela , ale mam taky pocit , ze sa tu bavime o prvotnom skumani ..
To co ty hovoris robi s radostou neznejsie pohlavie. (osobna skusenost) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 488 Bydlisko: V útrobách Basgitary ;) Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 15:39 Predmet: |
|
|
Tak je to individualne ...
U dievcat/zien si samozrejme najprv vsimnem postavu, vonu ... ako je namalovana .... no a samozrejme ustny prejav ... musi mat nieco v hlave ... no a celkove vystupovanie ....
U chlapcov/muzov ustny prejav, spravanie ... a mozno ma este nieco napadne popripadne editnem ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 19:54 Predmet: |
|
|
Pri prvom pohlade si vsimnem oblecenie a topanky, cim mozem hned posudit, aky styl sa paci danej osobe (ci mne blizky alebo nie), plati to samozrejme len pri kazdodennych situaciach, kedy sa clovek moze obliect ako chce, podla seba. Potom pozrem na vlasy, hlavne u dievcat, ktore maju viac moznosti uprav vlasov ako chlapci. Na zaciatku konverzacie uvidim z kadal dotycny visol Z charakterovych vlastnosti je pre mna najdolezitejsie, ci si clovek dokaze zo seba spravit srandu, rad navoduzjem taku situaciu a podla toho zistim ake bude dalsie smerovanie nasho rozhovoru. Ale musim napisat, ze vacsinou sa stretavam a spoznavam len prijemnych a rozumnych ludi, asi preto, ze sa pohybujem v takej spolocnosti a inu nevyhladavam. Sorry, ak som nepochopil tuto temu, je to divne. Ale jedno viem, ze uz nikdy nepoviem na cloveka nieco len podla prveho pohladu, lebo malokedy to sedi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|