|
|
|
| Autor |
Správa |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 237
Zaslal: 14 Jún 2008, 16:43 Predmet: Co si vsimate na cloveku, ked sa ho snazite odhadnut? |
|
|
Pohyby?
Ustny prejav? Ci slovnu zasobu?
Co si najviac na cloveku vsimate? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5916 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 16:56 Predmet: |
|
|
No v prvom rade asi celkovy vzhlad, ale nie vsak z hladiska krasy, ale z hladiska toho, ci sa o seba aspon trocha stara. Cize upravenost a cistota. Potom je to aj slovny prejav, ale tam tolerujem dost vela  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2268
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:01 Predmet: |
|
|
| spravanie, vyjadrovanie, pohyby... ostatok az v druhom slede... |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:11 Predmet: |
|
|
keď idem po ulici a všímam si okoloidúcich ľudí, tak sa pozerám na oblečenie.podľa toho zistím vskutku dosť a aj podľa chôdze. či sa pohybuje sebaisto, alebo sa snaží skryť pod každý kameň. nemyslite si, že som povrchná len preto, že si všímam aj oblečenie. Dá sa podľa toho niečo zistiť. síce niekedy to vie aj klamať. aj keby bol človek(chlap) akokoľvek pekný a pritom by sa správal ako totálny hneď sa mi prestane páčiť aj zovňajškom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1229 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:21 Predmet: |
|
|
| vyjadrovanie, obsah reci, upravenost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 14 Jún 2008, 17:58 Predmet: |
|
|
| in your world napísal: |
keď idem po ulici a všímam si okoloidúcich ľudí, tak sa pozerám na oblečenie.podľa toho zistím vskutku dosť a aj podľa chôdze. či sa pohybuje sebaisto, alebo sa snaží skryť pod každý kameň. nemyslite si, že som povrchná len preto, že si všímam aj oblečenie. Dá sa podľa toho niečo zistiť. síce niekedy to vie aj klamať. aj keby bol človek(chlap) akokoľvek pekný a pritom by sa správal ako totálny hneď sa mi prestane páčiť aj zovňajškom. |
ten isty nazor, podla oblecenia sa toho da zistit vela, no niekedy to nie je jednoznacne..
keby som mesiac pozoroval, ako sa dotycny oblieka, pre mna by to bolo velavravne |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 498
Zaslal: 14 Jún 2008, 18:28 Predmet: |
|
|
Oblecenie je omedzene prostriedkami objektivne z toho nic nevycitas
gestika , obsah rozpravana , spravanie sa k druhym ludom |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1089 Bydlisko: wszystko poszło w ch*j Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 18:46 Predmet: |
|
|
| usmev, mimiku, pohlad, nazory, vlasy, oblecenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 14 Jún 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
| RomanB napísal: |
Oblecenie je omedzene prostriedkami objektivne z toho nic nevycitas
gestika , obsah rozpravana , spravanie sa k druhym ludom |
obmedzene prostriedkami moze byt, no nejde o to, kolko tisic ma clovek na sebe..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 974 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:00 Predmet: |
|
|
Všímam si mimiku, vyjadrovanie a gestikuláciu.. po chvíli vystupovanie a tón hlasu, pohľady... celkový vzhľad, názory.. a ja neviem, čo ešte.. ale väčšinou sa mi to darí tipnúť.. ale keby ste počuli tipovať moju priateľku.. častokrát má pravdu a ani toho človeka poriadne nepozná..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
| nazory,ci ma zmysel pre humor,ci si s danym clovekom mam co povedat a spravanie k ostatnym ludom |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
| tak urcite, ze kazdy si vsimne najskor vzhlad. potom spravanie, drzanie tela, sposob reci,... inac clovek si vela veci vsima skor podvedome a mozog si sam dokaze rychlo utvorit zbeznu predstavu o tom, s kym mate tu cest... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
| Zalezi od toho ake pohlavie je dana osoba. Ale co mi prve padne do oka okrem vzhladu je stupen sebavedomia a ci sa da s danou osobou rozpravat alebo ten rozhovor je nuteny. A vela sa da vycitat aj z mimiky tvare. Takze jednoznacne celkova suhra viditelnych aj schovanych prejavov a viem kde je sever. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
Vyžarovanie, pohľad, motoriku, prejav, mimiku, telesnú stavbu.
Podľa testov, čo nám dávali na výške mám pokročilú schopnosť odhadnúť ľudí. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vojtk Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2006 Príspevky: 293 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
| Hlavne vlastnu intuiciu, a celkove spravanie, aj ked toto je casto kalmlive, pretoze mnoho ludi vystupuje na vonok uplne opacne oproti skutocnosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|