|
|
|
| Autor |
Správa |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 21 Jún 2006, 23:25 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Zamknute temy sa po case presuvaju do kosa. |
A kos sa ako casto vysipuje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 1:11 Predmet: |
|
|
| ppt: Tusim 45 dni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 22 Jún 2006, 10:21 Predmet: |
|
|
A co s vtipami? Ved tie sa zamkynaju hned. Tie neputuju do kosa?
-inac dost zaujimava debata.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paracentesis VIP

Stav:  Založený: 22.01.2006 Príspevky: 203
Zaslal: 22 Jún 2006, 16:12 Predmet: |
|
|
| Vtipy se zamykaji kvuli spamu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1825
Zaslal: 19 Sep 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
No napr. zamknutie temy "nieco na asus PDA mate?" ... vobec sa tam nepisalo o wareze a moderator to zamkol kvoli nemu ?
Asi nevidel PDA a aky je tam mozne nahrat SW. Vela SW k PDA je totiz freeware. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 19 Sep 2006, 18:06 Predmet: |
|
|
| Cele fotum uplne v poho. Inak neviem c ofurt sa obuvate do kinjeril-a. Podla mna je v poho. Ze zamyka temy? sak je to jeho praca to tu kontrolovat! |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 19 Sep 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
| mishenko napísal: |
No napr. zamknutie temy "nieco na asus PDA mate?" ... vobec sa tam nepisalo o wareze a moderator to zamkol kvoli nemu ?
Asi nevidel PDA a aky je tam mozne nahrat SW. Vela SW k PDA je totiz freeware. |
takze poviem ti to uplne jednoducho nazov temy ... nic nehovoril ...
prispevok ... detto ...
dalsie prispevky ... 0 bodov ...
z toho vyplyva posthunt ....
pravdepodobne chcel warez na 88percent ...
ja rozhodujem ci sa dana tema zamkne or nie a pri tejto som sa rozhodol tak ako som sa rozhodol tak ak s tym mas problem chod sa stazovat na lamparen ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 447
Zaslal: 19 Sep 2006, 23:28 Predmet: zamknuta tema, do ktorej sa dopisuje |
|
|
hehe, no ja som sa dobre nasmial a aj trochu nasral, ako jednemu chalanovi ste zamkli temu, co chcel mat dve baby a mu tam obcas z pozicie adminov nieco opozicne tvrdite, bez moznosti konfrontacie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 20 Sep 2006, 0:20 Predmet: Re: zamknuta tema, do ktorej sa dopisuje |
|
|
| roman3x napísal: |
hehe, no ja som sa dobre nasmial a aj trochu nasral, ako jednemu chalanovi ste zamkli temu, co chcel mat dve baby a mu tam obcas z pozicie adminov nieco opozicne tvrdite, bez moznosti konfrontacie  |
mno zamklo sa to lebo ta diskusia by nikam neviedla. iba spam a hovadiny by tam boli 9 moderatori vyuzili pravo nieco napisat do zamknutej temy. mno uzivatelia mu viac prepucovali karmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frostik Spammer

Stav:  Založený: 02.09.2006 Príspevky: 78 Bydlisko: Košice;THC Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 15:28 Predmet: |
|
|
| akurat ta karma |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4749
Zaslal: 23 Sep 2006, 19:18 Predmet: |
|
|
| Tak ju ignoruj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1632 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2006, 13:02 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
| Cele fotum uplne v poho. Inak neviem c ofurt sa obuvate do kinjeril-a. Podla mna je v poho. Ze zamyka temy? sak je to jeho praca to tu kontrolovat! |
jj, si domyslite keby tu nik nerobil poriadok ani jeden z modikou a pod.
Ved to by bol bordel a spam jak fras.
Ved na to tu niekto je, aby daval na toto pozor.
Frostik: tak kasli na nu, ked sa ludia stale prizivia na niekom kto ma plno - hlasou, proste si to nevsimaj, nemusi mat niekto karmu 1000, aby bol frajer.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1825
Zaslal: 28 Sep 2006, 18:25 Predmet: |
|
|
| ob3l1x napísal: |
takze poviem ti to uplne jednoducho nazov temy ... nic nehovoril ...
prispevok ... detto ...
dalsie prispevky ... 0 bodov ...
z toho vyplyva posthunt ....
pravdepodobne chcel warez na 88percent ...
ja rozhodujem ci sa dana tema zamkne or nie a pri tejto som sa rozhodol tak ako som sa rozhodol tak ak s tym mas problem chod sa stazovat na lamparen ... |
V poriadku, ale mal by si svoj postoj prehodnotit. Z pravdepodobnosti sa moc vychadzat neda a uz vobec nie uviest randomize cislo ako je 88%. Stazovat sa nepojdem, ja to kludne prekusnem, ale trocha viac zodpovednosti pri rozhodovani. Kludne si o mne mysli, ze rypem, ze som haj*el, ale uistujem ta, ze to tak nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1279 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2006, 22:52 Predmet: |
|
|
forum je dost dobre.... nasla som ho pred par tyzdnami, ked som mala problem so vztahom a tak som si ho vygooglovala... aj mi tu ludia pomohli, tak som rada. da sa tu ziskat viac nazorov na rozne veci, pokecat s ludmi a vymenit poznatky atd.
No a vadia mi najma nevyspeli pubertiaci s tymi ich "w" a "x" a nespocetnym mnozstvom gramatickych chyb a nadavok.... no, neviem, nakolko sa to da regulovat... a tiez vybavovanie si uctov cez forum.
temy su inak celkom fajn. aj celkom promptne reagujete, ked niekto napise nejaku totalnu hovadinu typu "ako zbalit babu na auto" a pod.
takze v podstate vacsie vyhrady nemam...
takze drzim palce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 09 Okt 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
| No a vadia mi najma nevyspeli pubertiaci s tymi ich "w" a "x" a nespocetnym mnozstvom gramatickych chyb a nadavok.... no, neviem, nakolko sa to da regulovat... a tiez vybavovanie si uctov cez forum. |
myslim ze na tie w a x tu mame pravidlo.
v tomto musim pochvalit tomasita. ten to maze, cisti a dava basy jedna radost.
budeme sa snazit viac zasahovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|