Co vsetko sa uz udialo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co vsetko sa uz udialo

Príspevok od používateľa audiotrack »

Explo!D napísal:ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec :-) neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte. :-)
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie !
zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co vsetko sa uz udialo

Príspevok od používateľa Explo!D »

audiotrack napísal:zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...
ano, a to je presne ta temnejsia stranka, je to vsetko ludska hlupost. stotoznujem sa z pinacoladovim nazorom.... ludia raz kompletne znicia planetu a bude po srande!
Napísať odpoveď