zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...Explo!D napísal:ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vecneviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte.
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie !
Co vsetko sa uz udialo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co vsetko sa uz udialo
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co vsetko sa uz udialo
ano, a to je presne ta temnejsia stranka, je to vsetko ludska hlupost. stotoznujem sa z pinacoladovim nazorom.... ludia raz kompletne znicia planetu a bude po srande!audiotrack napísal:zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...