|
|
|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6935 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 19:26 Predmet: Re: Co vsetko sa uz udialo |
|
|
| Explo!D napísal: |
ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte.
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie ! |
zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 20:36 Predmet: Re: Co vsetko sa uz udialo |
|
|
| audiotrack napísal: |
| zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov... |
ano, a to je presne ta temnejsia stranka, je to vsetko ludska hlupost. stotoznujem sa z pinacoladovim nazorom.... ludia raz kompletne znicia planetu a bude po srande! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|