|
| Autor |
Správa |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 0:49 Predmet: Co vsetko sa uz udialo |
|
|
ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte.
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 1:29 Predmet: |
|
|
| Niekto vymyslel aj taku vec, ako je skola, slovencina, gramatika. Ku vam nic take este neprislo??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 426
Zaslal: 22 Nov 2006, 14:45 Predmet: |
|
|
Podla mna bola haluz jak sa skateboard vylepsoval od ryby az k terajsim skejtakom aj porovnanie roku 1970 kedy skateboarding zacal a teraz 2006 a jak rozdielna jazdia same brutalitky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 22 Nov 2006, 16:11 Predmet: |
|
|
ja verim, ze to co ludia doteraz vymysleli a objavili je len male male nic oproti tomu, co sa da...
za takych 2,3 tisic rokov budu na dnesnu techniku pozerat asi ako my na pastny klin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 426
Zaslal: 22 Nov 2006, 16:27 Predmet: |
|
|
jj budu su smiat jak sme mohly hrat hry v roku 2006 ked bude rok 3000 mozno mozno to bude peckove hry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 16:41 Predmet: |
|
|
mna by zas zaujimalo ako to bude o 2-3 tisic rokov s drogami. Ako to bude s alkoholom, aka silna bude marihuana, ci bude este stale tak popularna u deti, ktori ju hulia len kvoli okoliu a nie kvoli sebe a nechapu jej vyhodi a nevyhodi, ci stale bude na svete pervitin a ci ho bude davat stale tak vela ludi, a ublizovat tak sami sebe a okoliu...
A vobec, ci budu niake nove drogy...
Predpokladam ze v buducnosti bude popularne nieco lacne, len psichicko navykove so silnymi halucinogenima ucinkama...
btw nalepky naozaj sorry za moju gramatiku, viem ze si ju mozem skontrolovat na roznych kontrolovacoch gramatiky, a dufam ze nebudete na mna utocit, skusenosti s tvrdyma drogama nemam
edit: sorry ze som mal viacej takich istych prispevkov za sebou, mrzne mi to tu, nemusite mi ale hned znizovat karmu |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 22 Nov 2006, 17:16 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
| mna by zas zaujimalo ako to bude o 2-3 tisic rokov s drogami. |
hm, na tuto temu rozmyslal aj aldus huxley v knihe "konec civilizace".
nebola to hlavna pointa, ale mali vymyslenu synteticku drogu, ktorou boli vsetci nauceny riesit kazdy problem - hodil si tabletku a zabudol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 18:19 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
ja verim, ze to co ludia doteraz vymysleli a objavili je len male male nic oproti tomu, co sa da...
za takych 2,3 tisic rokov budu na dnesnu techniku pozerat asi ako my na pastny klin. |
si myslis ze dovtedy bude este existovat ludstvo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 18:38 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| si myslis ze dovtedy bude este existovat ludstvo? |
suhals.ludstvo ma pred sebou poslednych sto/dvesto rokov potom sa historia bude opakovat.cely vyvoj udstva od znova az kym sa o5 samo neznici a potom zase odznova.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 19:10 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| suhals.ludstvo ma pred sebou poslednych sto/dvesto rokov potom sa historia bude opakovat.cely vyvoj udstva od znova az kym sa o5 samo neznici a potom zase odznova.... |
som rad ze su stale ludia co rozmyslaju realisticky ved uz dneska je to vidiet ze 'hnijeme vo vlastnej plesni'... |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 22 Nov 2006, 20:52 Predmet: |
|
|
ja som v tomto optimista:)
bohuzial, s velkou pravdepodobnostou tu o tych 5 tisic rokov nebudeme aby sme to overili, tak naco sa hadat:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 290 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
| Baciiik napísal: |
Podla mna bola haluz jak sa skateboard vylepsoval od ryby az k terajsim skejtakom aj porovnanie roku 1970 kedy skateboarding zacal a teraz 2006 a jak rozdielna jazdia same brutalitky  |
jj to zo sk8tom je super  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1634 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 18:47 Predmet: |
|
|
pozrite si ake boly PC v 90 rokoch, a budete sa smiat, ved len tie masini a stale modre obrazouky ( a to bol iba dos, nie win ) proste na smiech, sa cudujem ze niekto tam daco zvladal spravit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 19:07 Predmet: |
|
|
| vyvoj takej gitari.od harfy,neskor lutny po zlozitom vyvoji na akusticku gitaru v 50rokoch elektrifikacia potom postupne zavadzanie novych tvarov,typov snimacov a pod...uzasne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eagle60 Medium Expert

Stav:  Založený: 29.10.2006 Príspevky: 125 Bydlisko: www.hrej.cz Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 10:35 Predmet: |
|
|
Vsetko je teoria chaosu, vieme povedat co je, je na nu matematicky vzorec, a predsa jej nechapeme a nevieme co nam prinesie do buducnosti, kazdy tu nieco znamename a sme zapadajuce vzorky do vzorca, snad sa samy neznicime..to by bola skoda, keby sa vsetko ma zacinat po miliardach rokoch odznova....este vacsia haluz by bola, keby nove ludstvo ako sa vyvija, postupne naslo elektriku a potom nejaky typek nasiel v jaskyni skryty core 2
s 8800vkou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|