Co vsetko sa uz udialo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co vsetko sa uz udialo

Príspevok od používateľa Explo!D »

ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec :-) neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte. :-)
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie !
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Niekto vymyslel aj taku vec, ako je skola, slovencina, gramatika. Ku vam nic take este neprislo???
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Podla mna bola haluz jak sa skateboard vylepsoval od ryby az k terajsim skejtakom aj porovnanie roku 1970 kedy skateboarding zacal a teraz 2006 a jak rozdielna jazdia same brutalitky 8)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ja verim, ze to co ludia doteraz vymysleli a objavili je len male male nic oproti tomu, co sa da...
za takych 2,3 tisic rokov budu na dnesnu techniku pozerat asi ako my na pastny klin.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

jj budu su smiat jak sme mohly hrat hry v roku 2006 ked bude rok 3000 mozno mozno to bude peckove hry :P
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

mna by zas zaujimalo ako to bude o 2-3 tisic rokov s drogami. Ako to bude s alkoholom, aka silna bude marihuana, ci bude este stale tak popularna u deti, ktori ju hulia len kvoli okoliu a nie kvoli sebe a nechapu jej vyhodi a nevyhodi, ci stale bude na svete pervitin a ci ho bude davat stale tak vela ludi, a ublizovat tak sami sebe a okoliu...
A vobec, ci budu niake nove drogy...

Predpokladam ze v buducnosti bude popularne nieco lacne, len psichicko navykove so silnymi halucinogenima ucinkama...

btw nalepky naozaj sorry za moju gramatiku, viem ze si ju mozem skontrolovat na roznych kontrolovacoch gramatiky, a dufam ze nebudete na mna utocit, skusenosti s tvrdyma drogama nemam :wink:

edit: sorry ze som mal viacej takich istych prispevkov za sebou, mrzne mi to tu, nemusite mi ale hned znizovat karmu :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

okonenipica napísal:mna by zas zaujimalo ako to bude o 2-3 tisic rokov s drogami.
hm, na tuto temu rozmyslal aj aldus huxley v knihe "konec civilizace".
nebola to hlavna pointa, ale mali vymyslenu synteticku drogu, ktorou boli vsetci nauceny riesit kazdy problem - hodil si tabletku a zabudol.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

enter00 napísal:ja verim, ze to co ludia doteraz vymysleli a objavili je len male male nic oproti tomu, co sa da...
za takych 2,3 tisic rokov budu na dnesnu techniku pozerat asi ako my na pastny klin.
si myslis ze dovtedy bude este existovat ludstvo?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

canopus napísal:si myslis ze dovtedy bude este existovat ludstvo?
suhals.ludstvo ma pred sebou poslednych sto/dvesto rokov potom sa historia bude opakovat.cely vyvoj udstva od znova az kym sa o5 samo neznici a potom zase odznova....
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pinacolada napísal:suhals.ludstvo ma pred sebou poslednych sto/dvesto rokov potom sa historia bude opakovat.cely vyvoj udstva od znova az kym sa o5 samo neznici a potom zase odznova....
som rad ze su stale ludia co rozmyslaju realisticky :) ved uz dneska je to vidiet ze 'hnijeme vo vlastnej plesni'...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som v tomto optimista:)
bohuzial, s velkou pravdepodobnostou tu o tych 5 tisic rokov nebudeme aby sme to overili, tak naco sa hadat:)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Baciiik napísal:Podla mna bola haluz jak sa skateboard vylepsoval od ryby az k terajsim skejtakom aj porovnanie roku 1970 kedy skateboarding zacal a teraz 2006 a jak rozdielna jazdia same brutalitky 8)
jj to zo sk8tom je super :D
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

pozrite si ake boly PC v 90 rokoch, a budete sa smiat, ved len tie masini a stale modre obrazouky ( a to bol iba dos, nie win ) proste na smiech, sa cudujem ze niekto tam daco zvladal spravit :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vyvoj takej gitari.od harfy,neskor lutny po zlozitom vyvoji na akusticku gitaru v 50rokoch elektrifikacia potom postupne zavadzanie novych tvarov,typov snimacov a pod...uzasne
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

Vsetko je teoria chaosu, vieme povedat co je, je na nu matematicky vzorec, a predsa jej nechapeme a nevieme co nam prinesie do buducnosti, kazdy tu nieco znamename a sme zapadajuce vzorky do vzorca, snad sa samy neznicime..to by bola skoda, keby sa vsetko ma zacinat po miliardach rokoch odznova....este vacsia haluz by bola, keby nove ludstvo ako sa vyvija, postupne naslo elektriku a potom nejaky typek nasiel v jaskyni skryty core 2
s 8800vkou :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Co vsetko sa uz udialo

Príspevok od používateľa audiotrack »

Explo!D napísal:ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec :-) neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte. :-)
edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie !
zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Co vsetko sa uz udialo

Príspevok od používateľa Explo!D »

audiotrack napísal:zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...
ano, a to je presne ta temnejsia stranka, je to vsetko ludska hlupost. stotoznujem sa z pinacoladovim nazorom.... ludia raz kompletne znicia planetu a bude po srande!
Napísať odpoveď