Coca-Cola vs. Kofola
ja tiez poznam chlapika, ktory niekolko rokov nepil nic ine len colu, nevedel sice povedat mesiac plneniadair napísal:tak sorry ale rozhodne necitim taky humus v ustach ked pijem caj s citronom ako ked pijem humus colu.....![]()
Btw a teraz fakt nezartujem. U kocky v praci je dievca a jej chalana je akoby zavisly na Coca Cole, no fakt uz dlhe roky nepije skoro nic ine....
A naj pecka je ze podla chuti COLY vie urcit mesiac plnenia do flase....
Robte si <> a sundajte ma ale to som fakt bol pri tom lebo sme tomu neverili a tak sme ho testovalia sa pomylil asi dva krat z 10....
![]()
tomu sa uz hovori magor... btw zuby ma tusim vsetky
potom presiel na ribezlovy dzus
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
http://en.wikipedia.org/wiki/MythBuster ... :_Season_1t0m4s3 napísal:CocaCola su hnusne sladke chcanky. Nepochopim ako to mozu liat do seba ti co sa stravuju vo fastfoodoch. Nepijem pokial nemusim (cize nemaju nic ine) a Kofolu si objednavam este radsej ako pivo. Netusite v ktorom dieli (seria,cast) Mythbusterov bol ten test so zubom?
mala by to byt 5.epizoda
-
Dead_Warrior
Professional
-
Kibo
Hardcore addict
tak ako sa hovori, ked ju milujes, nie je co riesit. ale mne viac zachutila kofola citrus. a k tym napodobeninam, co tu niekto nacrtol, typu topvarkofa, sofocola, sofola a podobne, tak to vobec nemusim, maju chut ako za trest. ta prava hneda je proste naj. colu si nekupujem, skoda penazi. ta fakt nema sancu osviezit. zalepi hubu aj rit, kamarat ju pije uz asi 10 rokov v kuse, kazdy den a je bledy ako stena a tie kosti mu tiez vela nevydrzia... 
edit// OT, ale aj tak - v sobotu som videl dalsi extrem: Slofokola
edit// OT, ale aj tak - v sobotu som videl dalsi extrem: Slofokola
-
mikkimikki
Medium Professional
Akurat celu vcerajsiu noc som popijal odbublinkovanu cocacolu, lebo som mal skazeny zaludok
strasne lepi zuby.
Inak mam radsej kofolu, ale nie citrus, a nemam rad ani topvarkofu ma nechutnu pelendrekovu chut a maju ju vsade na hlavnej.. Inac velmi dobra je capovana stein alebo ked nieco vo flaske, tak sofocola mnam
Inak mam radsej kofolu, ale nie citrus, a nemam rad ani topvarkofu ma nechutnu pelendrekovu chut a maju ju vsade na hlavnej.. Inac velmi dobra je capovana stein alebo ked nieco vo flaske, tak sofocola mnam