Nemam rad coca-colu. Po kazdej sportovej aktivite dobre padne pol litra vychladenej prave nacapovanej kofoly. Alebo postaci aj kofola original, len nesmie byt tepla.
Santa Hitman napísal:Ja nemám moc rád sladené nápoje ale ak si mam vybrať tak jednoznačne kofola.Raz sme skúsili dať tenučkú žiletku do coly a po tyždni sa rozpustila
Santa Hitman napísal:Ja nemám moc rád sladené nápoje ale ak si mam vybrať tak jednoznačne kofola.Raz sme skúsili dať tenučkú žiletku do coly a po tyždni sa rozpustila
no jasne, toto mi vravelo uz tolko ludi...vyskusaj a uvidis
k teme: je mi jedno, ako kedy, niekedy mi chuti kofola niekedy coca...
coca cola alebo pepsi, teda ak mam porovnavat so "pravou kofolou" lebo ta chuti ako niaka grcka, su tam vyluhovane niake bylinky a to z nej robi uplny hnus, to ked z tym vodku zapijam tak mi je z toho viac zle ako z alkoholu
Knjaz Varggoth napísal:coca cola alebo pepsi, teda ak mam porovnavat so "pravou kofolou" lebo ta chuti ako niaka grcka, su tam vyluhovane niake bylinky a to z nej robi uplny hnus, to ked z tym vodku zapijam tak mi je z toho viac zle ako z alkoholu
uz si asi dlho nepil pravu kofolu, bo skor vsade ju zacali nahradzovat zlacnenymi ciernymi vodami, ktore nakupia za polovicnu cenu.
COCA COLA AJ KOFOLA SU ŠMAK... je mi to fuk... co je po ruke to vypijem... naozaj ze ak som smädny je mi to uplne jedno...
ale najlepsi je aj tak SPRITE
roman3x napísal:uz si asi dlho nepil pravu kofolu, bo skor vsade ju zacali nahradzovat zlacnenymi ciernymi vodami, ktore nakupia za polovicnu cenu.
nie ja myslim prave tu pravu hnedu, je v nej tolko byliniek a kadejakych divnych chuti ze sa to neda pit...racej niake krcmove...topvar kofola a pod. to je lepsie:)