Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Coca-Cola vs. Kofola
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Co pijete radsej?
Coca-Colu
20%
 20%  [ 57 ]
Kofolu
79%
 79%  [ 223 ]
Celkom hlasov : 280

Autor Správa
vesak5992
Zablokovaný
Zablokovaný

Stav: Odhlásený
Založený: 27.07.2006

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 0:28    Predmet: Coca-Cola vs. Kofola Odpovedať s citátom  

co mate radsej piste sem.

// to je zas tema- pre spamm a post hunt ako vysita... preto pridana moznost hlasovania a upraveny nazov temy. Tomasito
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomexx
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 06.11.2004

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 0:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chuti mi Pepsi, ale zo zdravotneho hladiska je jej pite dost riskantne... Confused Takze len obcas..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 0:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

len taky detail, viete ze ak nechate v COLE normalny zub cez noc tak do rana z neho nic neostane, cize sa rozpusti v tej chcanke..... Idea
Raz jeden nemecky doktor co riesil lieky testy a tak (velmi uznavany clovek) povedal ze take tmave nieco by do seba urcite nikdy nenalial lebo aby dosiahli dat tmavu farbu coly je nutne fakt dost drsnych prisad...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 1:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

dair napísal:
len taky detail, viete ze ak nechate v COLE normalny zub cez noc tak do rana z neho nic neostane, cize sa rozpusti v tej chcanke..... Idea
Raz jeden nemecky doktor co riesil lieky testy a tak (velmi uznavany clovek) povedal ze take tmave nieco by do seba urcite nikdy nenalial lebo aby dosiahli dat tmavu farbu coly je nutne fakt dost drsnych prisad...
Konska cikula! Odskusal som. Dokonca s mliecnym zubom. Ztmavol, tot sio. Inak to skusali aj v "Mythbusters" - podobny vysledok tomu mojmu.
Návrat hore
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 1:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

kinjeril napísal:
Konska cikula! Odskusal som. Dokonca s mliecnym zubom. Ztmavol, tot sio. Inak to skusali aj v "Mythbusters" - podobny vysledok tomu mojmu.

ja som osobne neskusal ale kamarat. Povedal ze co ostalo bolo asi menej nez stvrtina zuba a ze byt tam dlhsie tak sa rozpusti...
Nemal som dovod neverit.... Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 1:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja pijem kofolu, ale ked riesite tu colu, tak povodne to mal byt cistiaci prostriedok, pokial viem Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 8:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

kys fosforecna (asi to je ona) ktoru ten napoj obsahuje sposobuje maknutie zubnej skloviny,...
teda ked sa napijete coca-coly, tak sa neodporuca si hned cistit zuby, bo to by ste tu zmaknutu sklovinu "zoskrabali" dole a zuby by boli omnoho nachylnejsie na zubny kaz, bo ich uz akoze prirodzene nema co proti kazu chranit,..

a mne ta coca-cola ani moc nechuti,...
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 8:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

CocaCola su hnusne sladke chcanky. Nepochopim ako to mozu liat do seba ti co sa stravuju vo fastfoodoch. Nepijem pokial nemusim (cize nemaju nic ine) a Kofolu si objednavam este radsej ako pivo. Netusite v ktorom dieli (seria,cast) Mythbusterov bol ten test so zubom?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
magnum
Light Star
Light Star

Založený: 08.10.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 8:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

jednoznačne kofola minule som si kupil colu a zistil som že mi v podstate vobec nechuti ved to sa neda pit v praxi mi to chuti ako presladene bublinky človek sa toho napije ma natlakovany žaludok a v kuse je smadny cola je blbost
Návrat hore
Branjo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 8:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

njn kofola je o dost lepsia a co sa tyka coca coly to je takyyy humus ze to dokazu pit iba tupy amici a ked to som to pil mal som taky divny pocit na zuboch... Rolling Eyes
Návrat hore
Matros
Light Star
Light Star

Založený: 03.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 9:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked medzi tymto mam rozhodnut tak jednoznacne kofola.Je lepsia ako nejaka amerika... Coca Cola je straasne sladka a nema taku fajnovu chut ako kofola
Návrat hore
teso
Light Star
Light Star

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 10:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

dair napísal:

keby Ti coca cola rozpustila zubnu sklovinu, ktora je tam okrem ineho, aby chranila zuby pred kyselinami, tak potom co by s Tebou spravil napriklad taky citron v caji, ktory je omnoho vacsia kyselina ako coca cola Very Happy

btw, pijem hlavne kofolu, ale ani studenou kolou nepohrdnem. Smile nemam rad tu "pravu" kofolu, ta mi vobec nechuti, mam rad take tie krcmovite topvar kofy a podobne Smile pekne nech je nacapovana
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 10:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

na anorganike nam asistent povedal taku milu prihodu s colou, na Slovensku sa vyraba tak, ze z Ciny privezu koncentrat a tu to plnia. No a raz a im vraj koncentrat vylial na parkovisku, uz sa blizilo ku koncu sichty, tak ze utru to az rano no a rano nasli len obrovsku dieru v betone Smile
H3PO4 nie je sranda Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

teso napísal:
keby Ti coca cola rozpustila zubnu sklovinu, ktora je tam okrem ineho, aby chranila zuby pred kyselinami, tak potom co by s Tebou spravil napriklad taky citron v caji, ktory je omnoho vacsia kyselina ako coca cola Very Happy

btw, pijem hlavne kofolu, ale ani studenou kolou nepohrdnem. Smile nemam rad tu "pravu" kofolu, ta mi vobec nechuti, mam rad take tie krcmovite topvar kofy a podobne Smile pekne nech je nacapovana

tak sorry ale rozhodne necitim taky humus v ustach ked pijem caj s citronom ako ked pijem humus colu..... Wink

Btw a teraz fakt nezartujem. U kocky v praci je dievca a jej chalana je akoby zavisly na Coca Cole, no fakt uz dlhe roky nepije skoro nic ine....
A naj pecka je ze podla chuti COLY vie urcit mesiac plnenia do flase....
Robte si <> a sundajte ma ale to som fakt bol pri tom lebo sme tomu neverili a tak sme ho testovali Very Happy a sa pomylil asi dva krat z 10.... Shocked Very Happy tomu sa uz hovori magor... btw zuby ma tusim vsetky Wink
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nemam moc rad vselijake sladke hovadinky, ale, ak si mam vybrat, tak urcite Kofola Original. Nezamenitelna chut, dobra 0,5l capovana po volejbale napr. alebo nejakej dalsej aktivite padne vyborne.

To co pisal kinjeril, ze videl, videl som aj ja. To su blaboly o Cole..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 1 z 8

Prejdi na: