|
|
|
| Co pijete radsej? |
| Coca-Colu |
|
20% |
[ 57 ] |
| Kofolu |
|
79% |
[ 223 ] |
|
| Celkom hlasov : 280 |
|
| Autor |
Správa |
vesak5992 Zablokovaný

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 9
Zaslal: 27 Júl 2006, 0:28 Predmet: Coca-Cola vs. Kofola |
|
|
co mate radsej piste sem.
// to je zas tema- pre spamm a post hunt ako vysita... preto pridana moznost hlasovania a upraveny nazov temy. Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 0:46 Predmet: |
|
|
Chuti mi Pepsi, ale zo zdravotneho hladiska je jej pite dost riskantne... Takze len obcas.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2100 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 0:52 Predmet: |
|
|
len taky detail, viete ze ak nechate v COLE normalny zub cez noc tak do rana z neho nic neostane, cize sa rozpusti v tej chcanke.....
Raz jeden nemecky doktor co riesil lieky testy a tak (velmi uznavany clovek) povedal ze take tmave nieco by do seba urcite nikdy nenalial lebo aby dosiahli dat tmavu farbu coly je nutne fakt dost drsnych prisad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4749
Zaslal: 27 Júl 2006, 1:22 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
len taky detail, viete ze ak nechate v COLE normalny zub cez noc tak do rana z neho nic neostane, cize sa rozpusti v tej chcanke.....
Raz jeden nemecky doktor co riesil lieky testy a tak (velmi uznavany clovek) povedal ze take tmave nieco by do seba urcite nikdy nenalial lebo aby dosiahli dat tmavu farbu coly je nutne fakt dost drsnych prisad... |
Konska cikula! Odskusal som. Dokonca s mliecnym zubom. Ztmavol, tot sio. Inak to skusali aj v "Mythbusters" - podobny vysledok tomu mojmu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Júl 2006, 1:28 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Konska cikula! Odskusal som. Dokonca s mliecnym zubom. Ztmavol, tot sio. Inak to skusali aj v "Mythbusters" - podobny vysledok tomu mojmu. |
ja som osobne neskusal ale kamarat. Povedal ze co ostalo bolo asi menej nez stvrtina zuba a ze byt tam dlhsie tak sa rozpusti...
Nemal som dovod neverit....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3488 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 1:38 Predmet: |
|
|
ja pijem kofolu, ale ked riesite tu colu, tak povodne to mal byt cistiaci prostriedok, pokial viem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 8:04 Predmet: |
|
|
kys fosforecna (asi to je ona) ktoru ten napoj obsahuje sposobuje maknutie zubnej skloviny,...
teda ked sa napijete coca-coly, tak sa neodporuca si hned cistit zuby, bo to by ste tu zmaknutu sklovinu "zoskrabali" dole a zuby by boli omnoho nachylnejsie na zubny kaz, bo ich uz akoze prirodzene nema co proti kazu chranit,..
a mne ta coca-cola ani moc nechuti,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 8:49 Predmet: |
|
|
| CocaCola su hnusne sladke chcanky. Nepochopim ako to mozu liat do seba ti co sa stravuju vo fastfoodoch. Nepijem pokial nemusim (cize nemaju nic ine) a Kofolu si objednavam este radsej ako pivo. Netusite v ktorom dieli (seria,cast) Mythbusterov bol ten test so zubom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 27 Júl 2006, 8:49 Predmet: |
|
|
| jednoznačne kofola minule som si kupil colu a zistil som že mi v podstate vobec nechuti ved to sa neda pit v praxi mi to chuti ako presladene bublinky človek sa toho napije ma natlakovany žaludok a v kuse je smadny cola je blbost |
|
| Návrat hore |
|
 |
Branjo Medium Expert

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 118 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 8:57 Predmet: |
|
|
njn kofola je o dost lepsia a co sa tyka coca coly to je takyyy humus ze to dokazu pit iba tupy amici a ked to som to pil mal som taky divny pocit na zuboch...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matros Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 230 Bydlisko: Vrable Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 9:30 Predmet: |
|
|
| ked medzi tymto mam rozhodnut tak jednoznacne kofola.Je lepsia ako nejaka amerika... Coca Cola je straasne sladka a nema taku fajnovu chut ako kofola |
|
| Návrat hore |
|
 |
teso Light Star

Stav:  Založený: 27.06.2006 Príspevky: 200 Bydlisko: Schaan, Li Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 10:18 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
keby Ti coca cola rozpustila zubnu sklovinu, ktora je tam okrem ineho, aby chranila zuby pred kyselinami, tak potom co by s Tebou spravil napriklad taky citron v caji, ktory je omnoho vacsia kyselina ako coca cola
btw, pijem hlavne kofolu, ale ani studenou kolou nepohrdnem. nemam rad tu "pravu" kofolu, ta mi vobec nechuti, mam rad take tie krcmovite topvar kofy a podobne pekne nech je nacapovana |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 10:34 Predmet: |
|
|
na anorganike nam asistent povedal taku milu prihodu s colou, na Slovensku sa vyraba tak, ze z Ciny privezu koncentrat a tu to plnia. No a raz a im vraj koncentrat vylial na parkovisku, uz sa blizilo ku koncu sichty, tak ze utru to az rano no a rano nasli len obrovsku dieru v betone
H3PO4 nie je sranda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Júl 2006, 10:44 Predmet: |
|
|
| teso napísal: |
keby Ti coca cola rozpustila zubnu sklovinu, ktora je tam okrem ineho, aby chranila zuby pred kyselinami, tak potom co by s Tebou spravil napriklad taky citron v caji, ktory je omnoho vacsia kyselina ako coca cola
btw, pijem hlavne kofolu, ale ani studenou kolou nepohrdnem. nemam rad tu "pravu" kofolu, ta mi vobec nechuti, mam rad take tie krcmovite topvar kofy a podobne pekne nech je nacapovana |
tak sorry ale rozhodne necitim taky humus v ustach ked pijem caj s citronom ako ked pijem humus colu.....
Btw a teraz fakt nezartujem. U kocky v praci je dievca a jej chalana je akoby zavisly na Coca Cole, no fakt uz dlhe roky nepije skoro nic ine....
A naj pecka je ze podla chuti COLY vie urcit mesiac plnenia do flase....
Robte si <> a sundajte ma ale to som fakt bol pri tom lebo sme tomu neverili a tak sme ho testovali a sa pomylil asi dva krat z 10.... tomu sa uz hovori magor... btw zuby ma tusim vsetky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2006, 11:10 Predmet: |
|
|
Nemam moc rad vselijake sladke hovadinky, ale, ak si mam vybrat, tak urcite Kofola Original. Nezamenitelna chut, dobra 0,5l capovana po volejbale napr. alebo nejakej dalsej aktivite padne vyborne.
To co pisal kinjeril, ze videl, videl som aj ja. To su blaboly o Cole.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|