|
| Autor |
Správa |
Jasty Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 15 Jún 2008, 14:22 Predmet: |
|
|
| Coldplay určite áno. Nie je o čom. Moje srdcovečky sú: Fix you, Trouble, The scientist atď. je ich veľa. Dá sa povedať celý XY. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 17:35 Predmet: |
|
|
no tak k novému albumu: podľa mňa je dobrý a nájdu sa tam pekné pesničky...a v porovnaní s 2 predchádzajúcimi? myslím,že nezaostáva...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 17:37 Predmet: |
|
|
| Pocuval som novy album a nic moc, ziadna pesnicka mi neutkvela v pamati, vobec nic. Ani melodiu si ziadnej piesne nepamatam, takze tento album je pre mna bieda. Navyse ked sa pozriem, ze je tam len 10 skladieb... |
|
| Návrat hore |
|
 |
keepsake Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2008 Príspevky: 26
Zaslal: 17 Jún 2008, 13:44 Predmet: |
|
|
ak dobre pocitam je ich tam 13 lebo napr. Yes nieje jeden song ked lepsie pocuvas su to vlastne dva
1.42
2.Lovers in Japan/Regin of love
3.Life in technicolor
4.Yes/Chinese sleep chant
5.Violet hill
6.Cemeteries of London
7.Lost!
8.death and all his friends/Song for the escapist
9.Viva la vida
10.strawberry swing
a este b-side A spell a rebell yell  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 16:00 Predmet: |
|
|
| Sry, je ich tam 12 a v japonskej verzii je este jeden bonusovy song. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kufor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 327 Bydlisko: Čadca... Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 18:22 Predmet: |
|
|
mna tuten novy album po prvom vypocuti tiez nejak moc neoslnil, ale ked som ho pustil o nejaky cas znova a znova, uz to bolo lepsie
z mojho pohladu je celkom pocuvatelny, ale IMO X&Y sa bude len velmi tazko prekonavat |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
Coldplay si vzdy pustam ked som bez nalady alebo sa nieco stalo Rozhodne je to dobra kapela  |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2137 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2008, 23:31 Predmet: |
|
|
Kedze prakticky vsetku hudbu od coldplay doslova zerem, tak som do "Viva la Vida" isiel s presvedcenim ze to musi byt dobre a tak siahol rovno po flac...
.. uz od prvej skladby som ostal v tranze - perfect. Zatial si neviem vytipovat ktore skladby su pre mna tip top, ale zatial najviac u mna vyraznejsie zabodovali piesne:
Cemeteries of London
Lost (rovnako aj klavirova verzia)
Yes
Death and all his Friends
.. avsak vsetky maju nieco do seba - pri prvom pocuti sa sice nasli skladby ktore "nudili" ale teraz si viem vychutnat komplet album bez nutkania preskakovat na dalsi track (a takych albumov nebyva vela).
U mna spokojnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mad dogg.SK Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 80
Zaslal: 06 Aug 2008, 0:37 Predmet: |
|
|
no akoze ked pocujem Viva la vida tak chcem z koze vyskocit
no je to taki album ze je dost zvlastny,svojsky, a treba hoi pocut vela krat aby sa zapacil, no je to individualne |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2008, 1:48 Predmet: |
|
|
Nedal by sem niekto anketu či sa vám viac páči Lovers in Japan alebo Reign of Love? Pozerala som si na Lastfm diskusiu a ako by klasik povedal - "názory sa rôznia" (Ak nie anketu tak sa aspoň vyjadrite ktoré sa vám páči viac, alebo či je to OK tak ako je)
Mne osobne sa ohromne páči Reign of Love a musím sa priznať že som si ten song rozdelila, lebo Lovers In Japan nemusím... Je to síce také krvavenie umeleckého zámeru ... a hanbím sa za to, ale ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2137 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2008, 2:17 Predmet: |
|
|
Lovers in Japan mi pripada prilis tuctove, toto je asi jedina cast z albumu ktora ma fakt neuputala.
Reign of Love - svojou pohodovou melodiou na mna posobi podobne ako Til Kingdom Comes z predosleho albumu - mimoriadne oddychove a urcite mam radsej tuto cast (len skoda ze to nedali v poradi Reign of love/Lovers in Japan) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MP4-24 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 898 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2008, 10:09 Predmet: |
|
|
Viva la vida alebo skor Joe Satriani-If I Could Fly ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |