|
|
|
| Autor |
Správa |
fazula Light Expert

Stav:  Založený: 08.08.2006 Príspevky: 45 Bydlisko: Svit Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2007, 11:14 Predmet: Company Of Heroes Opposing Fronts |
|
|
Vsetko ide v pohode ale su tam tri kampane za nemcou,britou a americanou
za ameriku je to zamknute kde na to kliknem tak mi vypise vlos cd key vlozim a napise ze sa mam regnut na thq abo tak dajak co stim poradte.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 633 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2007, 17:57 Predmet: |
|
|
| rovnaky problem... pls help
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2007, 19:00 Predmet: |
|
|
| Na americku kampan potrebujete povodne CoH, kedze asi legalne verzie nemate, tak jedinym riesenim je odinstalovat OF a nahrat povodnu hru, po prejdeni kampane bude mozno potrebne kvoli multiplayeru zas nahodit OF.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 633 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 26 Okt 2007, 20:11 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| Na americku kampan potrebujete povodne CoH, kedze asi legalne verzie nemate, tak jedinym riesenim je odinstalovat OF a nahrat povodnu hru, po prejdeni kampane bude mozno potrebne kvoli multiplayeru zas nahodit OF. |
nepotrebujes povodnu hru COH.. mne to islo aj bez nej.ale neviem ako lebo som to dal prec..a teraz znvoa nainstaloval a uz to nejde
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 351 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
priznam sa, mam stiahnutu verziu hry(co uz) a ked ju chcem nainstalovat, tak mi to hned vyhodi chybu odeslat-neodesilat...
instaluje sa to cez gameInst.exe a stale vypisuje tu chybu... uz som skusal tri vezrie(kazda bola od niekoho ineho-iny pocet partov) a na kazdej mi to vyhodi tu chybu...
treba na to 64bit operacny system ? alebo co to moze byt ?
neviem ci pomoze, ale tak prihodim aj screen tej chybyeste napisem postup ako to instalujem: mountnem .mdf subor(mal som aj .iso, takze to je jedno), autorun sa spusti a ked dam install tak sa spusti ten subor gameinst.exe a neodesilat chyba.... ked idem cez tento šrot-mechanika-otevrit-gameinst.exe tiez, je tam aj setup subor(ale ten iba odkazuje zase na gameinst.exe)
ak mi pomozete tak, ze to pojde, dam
btw, momentalne to chcem iba vyskusat(ci to je funkcne, ale nejde to nainstalovat) na tomto pc: intel celeron 2.6Ghz(bez "D") apacer 2x256 400mhz RAM, Geforce fx5200:D... viem, je to bucora, ale nainstalovat mi islo zatial vsetko...
keby tu chybu pisalo az pri spustani hry, tak ani nepipnem, ale takto..
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
27.14 kB |
| Prezretá: |
3 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|