Company of Heroes
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ma napadlo ze zbehnem na oficialnu stranku a tam stiahnem, a tam to bolo genialne, pekne po rade za sebou, tak ten company of heroes mam..GothaR napísal:Jeden taky velky nie je, vzdy musis tahat nadvazujuce verzie.
Cize napriklad stiahnes patch z 1.0 na 1.3, potom z 1.3 na 1.5 a tak dalej az po najnovsi.
a ze zbehnem aj na opposing fronts a stiahnem patche na Opp. fronts, ale akosi tam v downloadoch nie su.. len Wallpapers, Fan kit a Demos...
neviem preco som sem nepisal skor
toto je podla mna uplne najlepsia strategia aku som mohol hrat. prostredie, grafika, pohlady etc...
teraz co mam tu 4870x2 tak natom mi to ide krastne na plnych detailoch a to je krasa ako na sector.ck napisali... chvilami budete mat pocit ze pozerate film
a ten ja mam
teraz co mam tu 4870x2 tak natom mi to ide krastne na plnych detailoch a to je krasa ako na sector.ck napisali... chvilami budete mat pocit ze pozerate film
-
chipp12
Light Star
Filipito mas origo?:)
Mne sa zas zdalo, ze Nemci maju velku vyhodu v rakete V2, s tym som vyhral nejednu bitku, ked to uz vyzeralo vsetko stratene...chipp12 napísal:efektami je hra naozaj paradna
ale po dlhsom hrani online zistis ze hra je v momentalnom stadiu dost nevybalancova a spojenci maju dost obrovsku vyhodu jednotkami ako airbone,rangers a skveli britsky tank za 3 CP je tiez fakt super
Filipito mas origo?:)
-
chipp12
Light Star
no V1 je v pohode lenze kym sa k nej dostanes to fakt trva a nabijanie 460 sekund nie je boh vieco , ked je brit doktrina Royal enginiers a ma opevnene postavenia tak V1 moc nepomoze na efektivne nicenie brita su lepsie stuky a sturmtrooperiGothaR napísal:Mne sa zas zdalo, ze Nemci maju velku vyhodu v rakete V2, s tym som vyhral nejednu bitku, ked to uz vyzeralo vsetko stratene...
a tiez som uz vyhrla nejednu bitku s nimi
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... e45ed0.png
-
chipp12
Light Star
v1 je lepsia skor na take veci ako ked nepriatel blobuje (spam airbones,rangers ) a treba s niecim nu nabehnut do Base a ked ho odrazis jeho utok on sa stiahne do base a vtedy to tam hodit a on je viac menej bez mocny
a vacsina lam ked im rozbijes ich blob odide z hry
ked do obrany potrebujes nicit postupujuce jednotky je lepsia defenzivna baraz za 200 municie co mas v def. doktrine
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 17:32)
chcel by som sa spýtať ci sa nachadza na fore niekto kto hrava tuto hru po nete este? 
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 18:30)
No co hrava tu niekto este CoH... teraz visiel Easter front mod co je celkom pecka.. proste rusi su rusi..
Easternfront.org ma to +-620mb + jeden patch:)
ked do obrany potrebujes nicit postupujuce jednotky je lepsia defenzivna baraz za 200 municie co mas v def. doktrine
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 17:32)
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 18:30)
No co hrava tu niekto este CoH... teraz visiel Easter front mod co je celkom pecka.. proste rusi su rusi..
Easternfront.org ma to +-620mb + jeden patch:)
Re: Company of Heroes
Ja som ju začal hrávať pred pár dňami... No som ešte úplný začiatočník
Ale je to pecka
BTW: Účet mám DanielsonSVK
Ale je to pecka
BTW: Účet mám DanielsonSVK
-
L.A.M.E
Medium Star
mam taky problem ten bl** relic mi vkuse hadze chyby.. hram si hram a zraze búúm a som vo windovs... a uz len odoslat/ neodoslat ... nevieto v com moze byt chyba ???
-
Sphinx
Addict
cav chcem sa spytat ako funguje Tales of valor ked je na GFWL pretoze oposing a povodny COH mam na steame kupene a uvazujem o krabicovke a neviem ci sa musim prihlasovat cez GFWL alebo len na relic konto
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcel by som sa spítať čo všetko pridáva datadisk Tales of Valor do multiplayeru a či sa oplatí kúpiť.
Do multiplayeru len dáva možnosť nahradenia istých jednotiek inými. Zdá sa mi, že je to v sekcii rewards - napr. u amíkov nahradí pôvodného lovca tankov M10 Wolverine M18 Hellcat-om, alebo M8 nahradí vozidlo T17. Väčšinou sa jedná o trochu lepšie alternatívy, ale závisí na štýle hry, ktorý zvolíš. Napr. T17 má rýchlejšiu kadenciu ako M8 (strieľa po sériách) a zo svojich skúseností z hrania viem povedať, že je proti pechote podstatne viac účinnejší než M8 a tak isto to platí, že Hellcat mal u mňa lepšie výsledky než M10.
Nejaké to videjko http://www.youtube.com/watch?v=-njagnzcY1w
Nejaké to videjko http://www.youtube.com/watch?v=-njagnzcY1w
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Inak okrem 3 modov ktore sa nehraju nič dôležité?
Prepáč, na to som pozabudol 
Áno, sú tam aj Operácie, ktoré sú zaujímavé, ale dosť ťažko hratelné s náhodnými hráčmi. Stonewall chce dosť silný teamwork a rozdelenie si úloh. Operation Assault je niečo ako boj s hrdinskými pešími jednotkami a Operation Panzerkrieg je boj s hrdinskými tankami. Panzerkrieg aspoň mňa najviac zaujal a bavil. Stonewall som raz narazil na partiu slovákov, ktorí to mastievali a tak som ich len počúval a robil čo mi kázali
(Tzn. za všetko kupoval protitankové delá
)
Áno, sú tam aj Operácie, ktoré sú zaujímavé, ale dosť ťažko hratelné s náhodnými hráčmi. Stonewall chce dosť silný teamwork a rozdelenie si úloh. Operation Assault je niečo ako boj s hrdinskými pešími jednotkami a Operation Panzerkrieg je boj s hrdinskými tankami. Panzerkrieg aspoň mňa najviac zaujal a bavil. Stonewall som raz narazil na partiu slovákov, ktorí to mastievali a tak som ich len počúval a robil čo mi kázali
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Pítal som sa preto lebo je pekna akcia na COH tak či sa kamarátovy oplatí kúpiť aj tales alebo stačí opp. a základ. ale asi stačí iba to.
-
Sphinx
Addict
pripadne ak mu ide predovsetkym o MP tak si staci stiahnut company of heroes online obsahuje kampan z 1 dielu a vylepseny MP a je to zadarmo. takze sa ho spYtaj na to