|
| Autor |
Správa |
21tomy21 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2006 Príspevky: 468 Bydlisko: MI Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 15:19 Predmet: Cookies ?? |
|
|
| PLS načo slúži cookies a mám nastaviť vo firefoxe aby sa cookies ukladalo ?? pls |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5585
Zaslal: 02 Jan 2007, 15:29 Predmet: |
|
|
Nastavuje sa to v nastaveniach (Súkromie/Povoliť serverom nastavovať cookies). Umožňuje to serveru uložiť si na tvojom počítači nejaké nastavenia (napríklad heslo pri automatickom prihlásení do fóra...). Pozri si na tej karte cookies (Zobraziť cookies). |
|
| Návrat hore |
|
 |
21tomy21 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2006 Príspevky: 468 Bydlisko: MI Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 16:44 Predmet: hmm |
|
|
ahaaaa diky tak ešte raz diky moc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
oMG Amateur

Stav:  Založený: 16.12.2006 Príspevky: 22 Bydlisko: wtf? Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 16:54 Predmet: |
|
|
| ale cookies nezabudni mazať! lebo niekedy sa može stat ze sa na forum neprihlasis a potom musis zmazat cookies |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 02 Jan 2007, 17:08 Predmet: |
|
|
| oMG napísal: |
| ale cookies nezabudni mazať! lebo niekedy sa može stat ze sa na forum neprihlasis a potom musis zmazat cookies |
alebo tam bude uložené heslo, a ktokoľvek s prístupom k počítaču sa bude môcť prihlásiť pod tvojou identitou (ale to vymazávanie radšej nepreháňať ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 557 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:52 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
alebo tam bude uložené heslo, a ktokoľvek s prístupom k počítaču sa bude môcť prihlásiť pod tvojou identitou (ale to vymazávanie radšej nepreháňať ) |
nemoze ak si nastavis hlavne heslo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 02 Jan 2007, 23:15 Predmet: |
|
|
| lucas03 napísal: |
nemoze ak si nastavis hlavne heslo  |
Čo má hlavné heslo a cookies? |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.11.2005 Príspevky: 557 Bydlisko: big city of krp Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 12:28 Predmet: |
|
|
| Čo má hlavné heslo a cookies? |
ze sa nemoze prihlasit pod tvojou identitou, nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 03 Jan 2007, 14:01 Predmet: |
|
|
| Napríklad teraz som prihlásený na www.hojko.com. Vypnem internetový prehliadač, zapnem ho a som stále prihlásený. Žiadne heslo to odo mňa nepýta. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lucas03 Star

|
Zaslal: 03 Jan 2007, 23:01 Predmet: |
|
|
| Napríklad teraz som prihlásený na www.hojko.com. Vypnem internetový prehliadač, zapnem ho a som stále prihlásený. Žiadne heslo to odo mňa nepýta. |
odo mna to pyta hned ako zapnem mozillu lebo mam gmail addon.
mne to normalne ide das nastroje->moznosti->bezpecnost->
tam zaskrtni pouzit hlavne heslo alebo pridat hlavne heslo(neviem uz presne ako to je) a tak mi to ide lebo takto som ja zistoval hesla susedom a tak.
raz mi nato prisiel brat a skopiroval si moj profil a tak odvtedy mam hlavne heslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 04 Jan 2007, 0:36 Predmet: |
|
|
| lucas03 napísal: |
odo mna to pyta hned ako zapnem mozillu lebo mam gmail addon.
mne to normalne ide das nastroje->moznosti->bezpecnost->
tam zaskrtni pouzit hlavne heslo alebo pridat hlavne heslo(neviem uz presne ako to je) a tak mi to ide lebo takto som ja zistoval hesla susedom a tak.
raz mi nato prisiel brat a skopiroval si moj profil a tak odvtedy mam hlavne heslo. |
Si si istý, že to heslo má niečo s cookies. Vo firefoxe to mám zapnuté, a aj tak to nepýta pre cookies žiadne heslo. Podľa mňa to funguje iba pre heslá, ktoré musím napísať pri prihlasovaní (a nie keď je informácia o prihlásení v cookie). Ak sa odtiaľto odhlásim, a po reštarte firefoxu sa budem chcieť prihlásiť, bude firefox pýtať heslo. Skús sa prihlásiť na www.hojko.com, vypni firefox (ak bude pýtať heslo, tak ho nezadaj), a choď naspäť na www.hojko.com. Budeš tam prihlásený (aspoň mne to tak funguje). |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2007, 0:51 Predmet: |
|
|
| mnoo ja ked zmazem cookies a prihlasim sa na vsetky zaheslovane sajty,FF si pamata aj nick aj hesla,v passwordoch treba odskrtnut save passwords |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 04 Jan 2007, 0:56 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| mnoo ja ked zmazem cookies a prihlasim sa na vsetky zaheslovane sajty,FF si pamata aj nick aj hesla,v passwordoch treba odskrtnut save passwords |
Alebo nastaviť hlavné heslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2007, 1:28 Predmet: |
|
|
| Alebo nastaviť hlavné heslo. |
aaalebo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|