Pohlavie: Stav: Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma:
Zaslal: 13 Aug 2008, 22:33 Predmet:
Ja stlacim jedno tlacidlo na boku mysi a mam komplet celu vybavu, no len ma zaujimalo ci by sa to nejako nedalo zrealizovat, no uz viem ako to je.
Potreboval som to cisto na CW, kedze cez mikrofon momentalne nemozem komunikovat. Tuto temu uz mozne odlozit
Stav: Založený: 01.06.2005 Príspevky: 108 Bydlisko: Bratislava Petrzalka Karma:
Zaslal: 15 Aug 2008, 14:31 Predmet:
kamos ma taky problem ze ked chce hrat po nete cs 1.5, 1.6 alebo half life1 pripadne nejaky mod(hl1) tak vsetko mu ide sekane aj ked odozvu ma dobru a skusal aj vypnut firewally a furt mu to pri hrani cez net seka ...nemate nejaku radu? (v inych hrach mu to nerobi)
Zaslal: 17 Aug 2008, 12:54 Predmet:
Bublex: myslim ze mas ten isty problem co mal aj pred tebou Tempus, nainstaluj ovladace od grafickej karty a mozno aj od chipsetu, teda ten tvoj kamos :roll:
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2008, 13:54 )
Ahojte, zhanam nejaky schopneho cloveka ktory vie instalovat mody na cs linuxovy server.
Je to CS:S serve no myslim ze v instalovani modov by to nemal byt taky velky rozdiel oproti CS 1.6.
Dik, K+..
Stav: Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2171 Bydlisko: down under Karma:
Zaslal: 17 Aug 2008, 13:57 Predmet:
som v VIDEO options zmenil nastavenie video modu a teraz sa mi nechce spustit hra. Ako by sa to dalo vratit naspet pretoze som celu hru odinstaloval a naspet nahodil a stale je to take... (pri vsetkych gameskach zo steamu)
uff, uz som to vygooglil
-gl prikaz v launch options COOL
Cawte, mam taky problém že keď mám awp tak vidím iba v kruhu, a v strede nieje žiaden crosshair. čo mám robiť aby tam bol???
Keď máš awp tak ti v strede chýba mieritko?? Tak nie si sám, to chýba každému Teda skoro, nájdu sa takí majstri ktorý si stiahnu skin awp aj s mieritkom, alebo si niekto urobí do stredu monitora krížik, bodku
Pri awp a scoute nemáš crosshair, pri ostatných zbraniach áno. Nie je to chyba hry, jednoducho je to tak spravené.
Zaslal: 19 Aug 2008, 10:43 Predmet:
radek21 napísal:
Keď máš awp tak ti v strede chýba mieritko?? Tak nie si sám, to chýba každému Teda skoro, nájdu sa takí majstri ktorý si stiahnu skin awp aj s mieritkom, alebo si niekto urobí do stredu monitora krížik, bodku
Pri awp a scoute nemáš crosshair, pri ostatných zbraniach áno. Nie je to chyba hry, jednoducho je to tak spravené.
on mal na mysli ze ked si priblizi tak mu to da do kruhu ale ten krizik nema v strede
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre