Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Cez Dedicated server sa dá, ale aj cez Hamachi. Cez Hamachi to mám odskúšané, ale len na Source. Ale malo by to fungovať aj na 1.6, teda ak myslíš 1.6.Luxo napísal:a dá sa vlastne vytvoriť server a hrať to s kamošom proti botom ?
Návod:
Fungovalo mi to však len na verzii 1.0.1.1 (na novších nie).
Keď nainštaluješ Hamachi, dole pri hodinách sa ti zobrazí taký trojuholník (3 zelené guličky). Normálne vytvoríš sieť, vypneš hamachi a v zložke s programom je súbor aliases.txt (ak nie je, tak ho vytvor - Nový textový dokument). Do tohoto textového dokumentu musíš zapísať IP adresy tých ktorí budú s tebou hrať, ale IP adresy na hamachi a to takto:
5.56.144.173 5.60.144.173
5.183.231.248 5.60.231.248
5.197.124.254 5.60.124.254
Všimni si tie 60 v druhej adrese. Musíš napísať najprv IP adresu toho dotyčného, dať medzeru a ešte raz ju napísať ale druhé číslo v poradí musí byť také isté aké máš ty. Dajme tomu že moja adresa je 5.60.172.128, druhé číslo v poradí je 60.
Takto zapíšeš všetky adresa pod seba, uložíš, zapneš hamachi, pošleš ostatným údaje na hamachi sieť, vytvoríš normálne hru a mali by ju nájsť v LAN (sieť).
Myslím cez dedicated server, že keď už sme v hre, ja a komoš ako CS proti botom T . Počas hry ich tam pridať. Je to možné ? Jenalo by sa o CS 1.6radek21 napísal:Cez Dedicated server sa dá, ale aj cez Hamachi. Cez Hamachi to mám odskúšané, ale len na Source. Ale malo by to fungovať aj na 1.6, teda ak myslíš 1.6.
Návod:
Fungovalo mi to však len na verzii 1.0.1.1 (na novších nie).
Keď nainštaluješ Hamachi, dole pri hodinách sa ti zobrazí taký trojuholník (3 zelené guličky). Normálne vytvoríš sieť, vypneš hamachi a v zložke s programom je súbor aliases.txt (ak nie je, tak ho vytvor - Nový textový dokument). Do tohoto textového dokumentu musíš zapísať IP adresy tých ktorí budú s tebou hrať, ale IP adresy na hamachi a to takto:
5.56.144.173 5.60.144.173
5.183.231.248 5.60.231.248
5.197.124.254 5.60.124.254
Všimni si tie 60 v druhej adrese. Musíš napísať najprv IP adresu toho dotyčného, dať medzeru a ešte raz ju napísať ale druhé číslo v poradí musí byť také isté aké máš ty. Dajme tomu že moja adresa je 5.60.172.128, druhé číslo v poradí je 60.
Takto zapíšeš všetky adresa pod seba, uložíš, zapneš hamachi, pošleš ostatným údaje na hamachi sieť, vytvoríš normálne hru a mali by ju nájsť v LAN (sieť).
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
už dávno mi tu niekto helpol toto: http://css.setti.info/servers/ 
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
same cinske/japonske servery...kur** jednyCuruj napísal:už dávno mi tu niekto helpol toto: http://css.setti.info/servers/
Slovenské servery:Hellboy248 napísal:same cinske/japonske servery...kur** jedny
GAME-MONITOR
GAMETRACKER
České servery:
GAME-MONITOR
GAMETRACKER
----------------------------
DirectXQuiKy napísal:EhmA kde najdem najnovsi Direct x a ako preinstalujem tie ovladace?
![]()
DirectX 9.0c ( Aug 08 ) - 80.34MB
Ovládače na grafiku:
ATI ovládače
NVIDIA ovládače
Na tých stránkach vyberieš OS a grafiku a potom stiahneš najnovšie ovládače.
Skús stiahnuť a nainštalovať toto alebo ešte túto knižnicu: msvcirt.dll ktorú skopíruj do zložky Windows\system32
Ak nepomôže ani jedno, tak asi jedine reinstall Windowsu.
Ak nepomôže ani jedno, tak asi jedine reinstall Windowsu.