|
| Autor |
Správa |
zdenko.xxxx Light Expert

Stav:  Založený: 07.05.2005 Príspevky: 64
Zaslal: 12 Feb 2007, 19:43 Predmet: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy... |
|
|
Viete prečo keď si chcem zahrať po sieti Counter Strike 1.6 vypisuje Invalid CD Key Ako by sa to dalo odstrániť aby to fachalo Je na to nejaký soft Pls. Help me  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7221 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 19:44 Predmet: |
|
|
pomoze ti JEDINE original key ktory mas k originalu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2763 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
| nainštaluj si NON STEAM patch |
|
| Návrat hore |
|
 |
zdenko.xxxx Light Expert

Stav:  Založený: 07.05.2005 Príspevky: 64
Zaslal: 12 Feb 2007, 21:59 Predmet: |
|
|
OK vyskúšam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 570
Zaslal: 19 Feb 2007, 20:51 Predmet: |
|
|
PLS PLS PLS
Uz ma prestalo bavit hrat na nonsteam servroch - sami cheateri
Ale kedze CS je NAJ hra na svete ani cheatri ma neodradia od hrania, a preto chcem prejst na STEAM - menej cheatrov.
Nemam s tym ziadne skusenosti a preto budem rad ked mi poradite ake veci a programy budem potrebovat.
+ by som chcel nejaky soft ktory by bud nasiel cheatrov, alebo ich cheaty proti mne eliminoval...
DAKUJEM... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 850 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2007, 20:57 Predmet: |
|
|
| ledenaster napísal: |
PLS PLS PLS
Ale kedze CS je NAJ hra na svete ani cheatri ma neodradia od hrania, a preto chcem prejst na STEAM - menej cheatrov.
Nemam s tym ziadne skusenosti a preto budem rad ked mi poradite ake veci a programy budem potrebovat.
+ by som chcel nejaky soft ktory by bud nasiel cheatrov, alebo ich cheaty proti mne eliminoval...
DAKUJEM... |
Chod do obchodu a kup si Half Life 1 nie 2 ako ja a potom som to olutoval lebo cez neho nejde hrat 1.6. Stiahni si Steam, zaregistruj sa, aktivuj cd-key, stiahne sa ti update a hras... Pri kupovani hl si daj pozor aby bola krabica v igelitovom obale, nie ako sa mne stalo ze som si v brlohu kupil hl2, dojdem domov snazim sa registrovat a "cistou nahodou" bol cd-key pouzivany, njn na druhy den si uzili svoje . |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1639
Zaslal: 19 Feb 2007, 21:46 Predmet: |
|
|
No ak ma v tvojom blizkom okoli niekto kreditnu kartu VISA alebo EuroCard (pozor nie platobnu), vyjde ta lacnejsie ked si stiahnes steam zo stranky http://www.steampowered.com a v nom si tu hru prostrednictvom kreditky zakupis. Vychadza to na nejakych 9.90$ + 2$ tax .. takze za 12$ co je priblizne 360 sk mas CS1.6 ktoru si potom cez steam stiahnes
ale uznavam ze je jednoduchsi sposob kupit v obchode, kreditnu kartu tiez nema kazdy a tiez jej udaje nezveri kazdemu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Zaslal: 19 Feb 2007, 22:18 Predmet: |
|
|
Lenze ide o to ze ja chcem steam ZADARMO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1639
Zaslal: 19 Feb 2007, 22:29 Predmet: |
|
|
steam aj je zadarmo je to len distribucny a autentifikacny kanal
.. len aplikacie ktore v nom mas, musis mat zakupene. V samotnom steame po jeho stiahnuti a nainstalovani nemas okrem moznosti stiahnut nejake trailery pripadne dema absolutne nic. Na to aby si si spristupnil tie aplikacie, mas dve moznosti - zakupit si hru v obchode a originalne a zaroven jedinecne seriove cislo zadat pre steam, nech si danu aplikaciu v steame spristupnis - v tom momente sa uz seriove cislo stava pre dalsich nepouzitelne, kedze aktivovane moze byt len raz. Alebo si aplikaciu zakupis priamo cez steam prostrednictvom kreditnej karty.
Myslim ze Steam je zatial najpodarenejsia forma ochrany proti piratstvu, kedy jedine obmedzenie pre uzivatelov je pripojenie k netu. Ale predpokladam ze ten co xce mat steam legalne tak chce legalne aj hravat multiplayer, a to je mozne len s originalnymi hrami - tak ten s netom problem nema
neviem ci su to tak strasne peniaze za hru ktorej venujes tolko casu nebud sebec. Ja by som tiez xcel BMW, ale nemam na to.. a zadarmo sa k nemu tiez nedostanem.. ber to tak
.. inac sa zmier ze budes hrat len na nonsteame s cheatermi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Zaslal: 20 Feb 2007, 19:14 Predmet: |
|
|
HLADAM CS 1.6 non-steam Public server s VAC 2 secured
PLS  |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 713 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2007, 20:53 Predmet: |
|
|
HLADAM CS 1.6 non-steam Public server s VAC 2 secured
PLS  |
pff ....tak asi takto .... po 1. non steam servery nikdy nemaju VAC & VAC2 ochranu a nikdy ich asi nebudu mat
po 2. STEAM zadarmo ??? ak ho ukradnes alebo ti ho da kamarat ...
po 3. asi si este nepochopil ze kazdy druhy prispevok je skoro od veci *PEACE* |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Zaslal: 20 Feb 2007, 22:02 Predmet: |
|
|
| compleX napísal: |
pff ....tak asi takto .... po 1. non steam servery nikdy nemaju VAC & VAC2 ochranu a nikdy ich asi nebudu mat
po 2. STEAM zadarmo ??? ak ho ukradnes alebo ti ho da kamarat ...
po 3. asi si este nepochopil ze kazdy druhy prispevok je skoro od veci *PEACE* |
Ja som nasiel jeden PUB nonsteam ale iba s VAC a tak som myslel ze aj s VAC 2 niekto ma je to taky problem to tam dat ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 984
Zaslal: 21 Feb 2007, 13:01 Predmet: |
|
|
PLS PLS PLS
DAKUJEM... |
sry za OT,ale dovolte sa mi zasmiat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7221 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 17:37 Predmet: |
|
|
PLS PLS PLS
DAKUJEM... |
takze.. k tomu prvemu... kup si original a budes mat steam..
k tomu druhemu.. LOL .. nic take neni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 259 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 13:00 Predmet: |
|
|
lol ze eliminoval neviem si predstavit ako by eliminoval wh proti tebe asi tak ze len tam kde si ty by bola stena a ostatnych by videl  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|