Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

CPROXY SPOPLATNENE
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
canopus
Guru
Guru

Stav: Odhlásený
Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 24 Apr 2007, 8:50    Predmet: CPROXY SPOPLATNENE Odpovedať s citátom  

toto mi teraz prislo mailom

********** Česky **********
Vážení uživatelé CPROXY,

po několikaletém bezplatném provozu přistupujeme ke zpoplatnění služby CPROXY.

Hlavním důvodem zpoplatnění je prudký nárůst uživatelů CPROXY spojený s rostoucími náklady na nezbytný hardware, vývoj software a zejména na konektivitu do Internetu.
V posledních měsících jsme proto vylepšili funkce CPROXY klienta (vylepšená komprese, přidána funkce plné anonymity pro registrované uživatele, dodělána vícejazyčná verze klienta - CZ, EN, RU, ES, Arabic, Portuguese …). Dále byl vybudován vícejazyčný web (EN, RU, ES připravujeme Arabic) s popisem systému CPROXY a návodem na jeho instalaci.

Jako poděkování za Váš zájem a spolupráci při vývoji této služby Vám nabízíme posledních 10 dnů bezplatného používání. Zároveň se budeme snažit umožnit bezplatný provoz s některými omezeními i v DEMO režimu. Více se dozvíte na našich stránkach http://www.cproxy.com, kde naleznete i kompletní ceník.

Věříme, že důvody zpoplatnění pochopíte a zaplacením poplatku umožníte další rozvoj této služby.

Váš tým CPROXY

--
Respektujeme Vaše soukromí: Pokud již nebudete mít o naši službu zájem a nepředplatíte si používání CPROXY na další období, bude Váš e-mail po uplynutí 30-ti dnů automaticky vymazán z naší databáze a nebudeme Vás již více kontaktovat.

Na tento e-mail prosím neodpovídejte, v případě dotazů nás můžete kontaktovat na helpdesk.cs@cproxy.com
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sundevil
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 24 Apr 2007, 9:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

doplnim len ceny:
http://www.cproxy.com/default.aspx?pg=26&lg=2

no teraz mi ostava hladat nejaku nahradu, lebo cproxy mi fakt dost pomaha Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
test
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 13.03.2005

PríspevokZaslal: 24 Apr 2007, 15:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Bola to len otazka casu. Ked som tuto sluzbu skusal pred dvomi rokmi, uz vtedy sa pisalo, ze je to len skusobna verzia a ze ta prava bude platena. Dalo sa cakat, ze s narastom uzivatelom bude nutne zakupit servre a najma platit konektivitu, ktora nie je lacna, takze pristupili k takemuto kroku. Ked sa divam na cennik, tak nie je to extra drahe, ale aj tak, dat tisic korun za nieco taketo mi pripada trochu zbytocne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)
Strana 1 z 1

Prejdi na: