|
|
|
| Autor |
Správa |
nitro Light Expert

Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 42
Zaslal: 17 Dec 2005, 16:54 Predmet: create winamp skin |
|
|
| Neviete nejaky slovensky alebo cesky navod ako vyrobit skin na winamp? Na oficialnej stranke je tutorial ale po anglicky a tomu az tak dobre nerozumiem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6666 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 17:04 Predmet: |
|
|
| Neviem ci je na to slovensky navod. Ale, nepochop ma zle naozaj teraz. Citaj po anglicky, to co nebudes vediet si preloz a dokopes sa k vysledku. Jediny ucinny, zaujimavy a rychly sposob, ako sa anglicky naucis je PC, tak to vyuzi. Urcite ho budes len potrebovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2249 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 17:16 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Neviem ci je na to slovensky navod. Ale, nepochop ma zle naozaj teraz. Citaj po anglicky, to co nebudes vediet si preloz a dokopes sa k vysledku. Jediny ucinny, zaujimavy a rychly sposob, ako sa anglicky naucis je PC, tak to vyuzi. Urcite ho budes len potrebovat. |
nemozem hovorit nic ine ako toto,... PC je velmi interaktivna pomocka k vyucbe & zdokonaleniu sa hlavne v anglictine,... here is a chance, so take it |
|
| Návrat hore |
|
 |
nitro Light Expert

Zaslal: 17 Dec 2005, 17:30 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
| nemozem hovorit nic ine ako toto,... PC je velmi interaktivna pomocka k vyucbe & zdokonaleniu sa hlavne v anglictine,... here is a chance, so take it |
Jj to chapem lenze toto je dost zlozity text. A ja som sa nikdy anglicky neucil. Zvadnem akurat nejaky tutorial na photoshop ale toto asi nebudem vediet. Toto je pre amatera jak ja moc:
| Kód: |
| http://winamp.com/nsdn/winamp/skinning/classic/main.php |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2249 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 17:33 Predmet: |
|
|
| nitro napísal: |
Jj to chapem lenze toto je dost zlozity text. A ja som sa nikdy anglicky neucil. Zvadnem akurat nejaky tutorial na photoshop ale toto asi nebudem vediet. Toto je pre amatera jak ja moc:
| Kód: |
| http://winamp.com/nsdn/winamp/skinning/classic/main.php |
|
tak jo, bez zakladneho chapania toho vela nezmozes,...
ale zas chciet aby ti ten text niekto prekladal,... je toho dost,... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nitro Light Expert

Zaslal: 17 Dec 2005, 18:00 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
tak jo, bez zakladneho chapania toho vela nezmozes,...
ale zas chciet aby ti ten text niekto prekladal,... je toho dost,... |
Ne, ne, ne, ja som to nemyslel tak ze mi to ma niekto prekladat, ja len ze ci to niekde neni po slovensky.
Ale na druhej strane, ak by niekto xcel ja mu branit nebudem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7469 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 19:22 Predmet: |
|
|
btw, načo to chceš prekladať? na nete nájdeš na tisíce rôznych skinov v každej možnej kategórii. To musíš mať svoj s kvetinkami a srdiečkami?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6666 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 20:25 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
btw, načo to chceš prekladať? na nete nájdeš na tisíce rôznych skinov v každej možnej kategórii. To musíš mať svoj s kvetinkami a srdiečkami?  |
Nesuhlasim uplne. Mozno ma nadanie a chce sa podelit s ostatnymi a tvorit pre inych.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2005 Príspevky: 1846 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2005, 1:36 Predmet: |
|
|
| na winamp existuje skinmaker.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|