|
|
|
| Autor |
Správa |
Arthas06 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Martíííííín Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 18:24 Predmet: |
|
|
| IZZi-BA napísal: |
| premier league dala ronaldovi vela a ked tam zostane bude to iba pre neho plus a samozrejme pre Manchester |
no ved vlastne on nemá prečo ani odísť s Manchestru ved je to asi jeden s najlepších a najbohatších klubov na svete a on jeden s naj futbalistov tak asi tam už zostane. Je to veľké plus pre neho aj klub. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
| ale nikdy newies vela hracov odislo do ineho klubu kvoli peniazom aj ked je Unidet jeden z najbohatsich klubov kludne mu hocikto iny moze dat vacsiu zmluvu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Arthas06 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Martíííííín Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 20:25 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| ale nikdy newies vela hracov odislo do ineho klubu kvoli peniazom aj ked je Unidet jeden z najbohatsich klubov kludne mu hocikto iny moze dat vacsiu zmluvu |
no ved jasne ale on uz ma tolko penazi ze nevie kde ich ma davat tak mu to uz je aj jedno ale nikdy neveš čo sa stane možno za týžden sa zraní a konec |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 660 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 12:40 Predmet: |
|
|
| 33golov tuto sezonu prekonal rekord Georga Besta dost dobre na krajneho zaloznika a sezona este zdaleka neskoncila |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 528 Bydlisko: Why So Serious?! Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 15:13 Predmet: |
|
|
Izzi a vlastne komu budeš zajtra fandiť?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 660 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 16:20 Predmet: |
|
|
| Steven666 napísal: |
Izzi a vlastne komu budeš zajtra fandiť?  |
aaa si ma dostal ale u mna je na prvom mieste Man Utd obrazok livpoolu mam preto lebo som nenasiel vhodny Manchestru a hned za manchestrom je liverpool a kedze liverpool si myslim ze nevyhra ligu tak kus fandim Manchestru ale nebudem nastvaty ak to dopadne inac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 528 Bydlisko: Why So Serious?! Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 17:22 Predmet: |
|
|
ah chceš vyrobím ti United avatar  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 18:06 Predmet: |
|
|
| nie vdaka uz sa na nom pracuje len dako ho cas nemam dokoncit ale dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Star

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 20:20 Predmet: |
|
|
| ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
Ronaldo paradna hlavicka proti AS  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

|
Zaslal: 01 Apr 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
| heeej ja z neho vobec nevykrivam co robil proti aston ville to sa nevidi mozme povedat ze ju on sam znicil a teraz as loooool mam proste dost on je fakt dobry a asi o tom vie aj on |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 168 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 21:48 Predmet: |
|
|
Genialny hrac, kazdí jeden trener by ho chcel mat v time, vynika svojou rychlostou, obratnostou a najviac technikou. Jeho minusom je trosku filmovanie a pycha, aleee zase ktorý futbalista nefilmuje? Pozeral som Premier league pred nedavnom, ked hral Manchester Utd. s Aston Villou a vyhral 4:0 a C. Ronaldo dal nadherny gol patickou, alebo cim a potom ta famozna prihravka tiez patickou z voleja Roonye-mu to bola proste pastva pre oci, to som este nevidel. Jednoducha genialita a Manchester Utd. je genialny tiez.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

|
Zaslal: 02 Apr 2008, 17:24 Predmet: |
|
|
| Murder_Inc napísal: |
Genialny hrac, kazdí jeden trener by ho chcel mat v time, vynika svojou rychlostou, obratnostou a najviac technikou. Jeho minusom je trosku filmovanie a pycha, aleee zase ktorý futbalista nefilmuje? Pozeral som Premier league pred nedavnom, ked hral Manchester Utd. s Aston Villou a vyhral 4:0 a C. Ronaldo dal nadherny gol patickou, alebo cim a potom ta famozna prihravka tiez patickou z voleja Roonye-mu to bola proste pastva pre oci, to som este nevidel. Jednoducha genialita a Manchester Utd. je genialny tiez.  |
kamooo ten zapas aston villu znicil ronaldo sam ved 3asistencie 1gol a padli 4 goly hmm vo vsetkom mal prsty |
|
| Návrat hore |
|
 |
SeNte Light Expert

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 58
Zaslal: 03 Apr 2008, 19:39 Predmet: |
|
|
noo myslim si ze lepsi hrac ako cristiano nikdy nebol.... ma vsetko co ma mat spravny futbalista, tj. hlavicky,strely,postavu,techniku..... atd. a dokonca vie aj filmovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 168 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 22:12 Predmet: |
|
|
| SeNte napísal: |
noo myslim si ze lepsi hrac ako cristiano nikdy nebol.... ma vsetko co ma mat spravny futbalista, tj. hlavicky,strely,postavu,techniku..... atd. a dokonca vie aj filmovat  |
Da sa povedat, ze hej. Ale brutalne je to, ze on je dost mlady na to ako hra, to som zvedavy co z neho bude za takych 5 rokov, to bude urcite Velmajster futbalu... Ako Wayne Gretzky v hokeji.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|