Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cristiano Ronaldo
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
P41NK1LL3R
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.03.2008

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Murder_Inc: Len aby náhodou neskončil ako Ronaldo (Luis Nazario de Lima)...

Každopádne pre mňa je to momentálne najlepší svetový hráč, navyše hrá v teame, ktorému fandím cca. 10 rokov...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Murder_Inc
Expert
Expert

Založený: 04.03.2008

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 22:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

P41NK1LL3R:Len aby náhodou neskončil ako Ronaldo (Luis Nazario de Lima)...

No to by bola skoda, pre Manchester by to bola strata, keby tak skoncil. Ale myslim si, ze nie. Podla mna bude z neho legenda. Len dufam, ze nie ako Maradona Laughing
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 23:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hovorit o tom, ze je to velmajster, ze lepsi hrac nebol a podobne sa mi zda prilis rychle. Pred dvomi ci tromi rokmi ste ani nevedeli, ze nejaky Ronaldo existuje (mam na mysli tohto Ronalda z ManU) a teraz uz hovorite, ze je skvely, ze ma vsetko co treba a podobne. Je pravda, ze supol 26 golov, ale take silne slova vdaka jednej sezone???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Murder_Inc
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 0:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Hovorit o tom, ze je to velmajster, ze lepsi hrac nebol a podobne sa mi zda prilis rychle. Pred dvomi ci tromi rokmi ste ani nevedeli, ze nejaky Ronaldo existuje (mam na mysli tohto Ronalda z ManU) a teraz uz hovorite, ze je skvely, ze ma vsetko co treba a podobne. Je pravda, ze supol 26 golov, ale take silne slova vdaka jednej sezone???
No hej, je to pravda, ze trochu prebieham (aspon ja) buducnost, ale na svoj vek je az prilis talentovany a da sa prirovnat ako ku Crosbymu alebo Ovechkinovi v NHL a o nich sa tiez hovori ako o hviezdach a pred 2 rokmi sme tiez nic o nich nevedeli.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 0:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Murder_Inc: Hovor za seba, ze si o nich nevedel. Uz ked sli do NHL, tak na zaciatku sezony boli diskusie, kto z nich sa dokaze lepsie uchytit. Crosby pri svojom debute v NHL v prvej sezone zaznamenal 39+63, v druhej 36+84 a v tejto 24+48 (brania mu zranenia). Ovechkin 52+54, v druhej 46+46 a v tejto momentalne 63+47. Ovechkin siel na drafte z prveho miesta, Malkin z druheho miesta. A co Ronaldove zaciatky, prva sezona za ManU a podobne???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Murder_Inc
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 1:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak trosku zly priklad s tym Crosbym a Ovechkinom, ale C. Ronaldo je talent a velky, to nepochybne. Tak ja zase az tak velmi nesledujem dianie v NHL, drafty a pozicie v draftoch. A veru som nepocul o nich, ked zacinali v NHL. Len ked ich zacal kazdí spominat, ze aky mlady a ako hra. Taktiez ani o Malkinovi som toho nevedel pred tym ako isiel do NHL, vnimam ho az teraz, ked je uz hviezda.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 1:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

O Malkinovi sa hovorilo ked este ani v NHL nebol, najma ked usiel z Magnitogorsku do Pittsburghu, proste cista kradez. Radsej o NHL nic nepis, lepsie ako sa strapnovat. Tak co mi to povies k tomu Ronaldovi???
Návrat hore
Murder_Inc
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 1:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

No asi prestanem s tou NHL Laughing len som ho chcel prirovnat k tym mladym talentom, to je vsetko. No co ti poviem o C. Ronaldovi, to iste to som uz povedal, ze na svoj vek je dost talentovany a obdivujem ho a obdivujem cely Manchester Utd.
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 10:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ronaldo je momentalne asi najlepsi hrac vo svete ale stale sa u neho daju naist slabiny a o tych som uz pisal v tejto teme. V prvom rade to je jeho zbrklost ci niekedy zbytocne straca loptu a v druhom rade to je prehlad na ihrisku, ktory sice ma dobry ale neni to este spickova uroven.

Co sa tyka tych talentovanych hraco zase Ronalda neni jediny, lebo taky Messi ktory je o 3 roky mladsi je schopny podat rovnako kvalitny vykon ako Ronaldo, dovolim si povedat ze ma aj lepsiu klucku a mensiu zbrklost, len na jeho nastastie je stale zraneny.
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 16:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojo, Ronaldo uz patri medzi najlepsich 2 roky urcite + je mlady, takze vraviet o nom ako o najlepsom futbalistovi nie je prehnane, lepsi hraci ako on boli samozrejme, ale dat ako zaloznik 33 golov a to nie je este koniec sezony je vyborny vykon, osobne mu fandim, nech mu to zostane.

kali, strata lopt uz je minulost, prehlad sa da zlepsit urcite. Messi je vyborny, porovnatelny mlady hrac, ale prave tie zranenia
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
Messi je vyborny, porovnatelny mlady hrac, ale prave tie zranenia
Inak k tym jeho zraneniam ktore su stale svaloveho charakteru tak sa obavam, ze ci to nahodou neni nasledok tych rastovych hormonov co mu davali ked bol este detsko a mal problemi s tym rastom. Co by mohlo podla mna este pomerne dost ovplivnit jeho slubnu karieru.
Návrat hore
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 17:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

33 golov dal kde? Si zrejme spocital vsetky sutaze, ci uz ligove alebo majstrovske a k tomu aj pripravne zapasy?
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 18:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
33 golov dal kde? Si zrejme spocital vsetky sutaze, ci uz ligove alebo majstrovske a k tomu aj pripravne zapasy?
Dal 26 golov v Premier League + 7 golov v Champions League, tazka matematika co ?
Návrat hore
lukkAas
Expert
Expert

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 13:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

nech si hovori kto chce co chce Cristiano je momentalne najlepsi hrac na svete Cool ma skvelu techniku, rychle nohy....striela goly
Návrat hore
spike97
Star
Star

Založený: 03.11.2007

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 16:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak isto sa rozprávalo aj o Ronaldinhovi a čo je z neho teraz???Viem je C.Ronalda netreba prirovnať z brazílčanom,ale každý je raz hore a raz dole.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 9 z 10

Prejdi na: