Cristiano Ronaldo
Re: kkt
Lol a na to si zas ako prisiel ?Tommy96 napísal:Cisty teplos
Zato ze sa chce pacit, pekne sa oblieka, ma vysportovane telo, tak za to je teplos ? ( BTW. ja nie som aj ked podla tohto to tak moze vyzerat ) Ja si iba myslim ze mu zavidis
-
cristiano ronaldo
Light Star
mas pravdu myslim ze sa zbevi aj filmovania v anglickej lige ved Fergusom veravel ze naco by ho mal predavat ked taky talent nenajde je to prevda ma 21 a ako hra ma pred sebou velku buducnost ked bude starsi sa zmeni aj povahovo je to hracikcristiano ronaldo napísal:mate pravdu,vyzera nafukany,sak je mlady a uz kolko toho dokazal,to by asi zlomilo aj vas,ale ved mfp aky je clovek,ako hrac je jednoznacne naj!!!
-
cristiano ronaldo
Light Star
no neviem,akoze herec,to uznavam,ale sak je portugalecmaster23 napísal:uplakany herecpatri do divadla
, a ked sa mu nieco nevydari zacne plakat
, dufam ze odide do Realu
Suhalsim s tebou ale musis uznat ze filmuje a niekdy aj dost casto az to vyzera komicky ako pada na zem, nehovrim neikedy ho surovo zlozia nazem ale niekdy zase velmi ochotne sa skladacristiano ronaldo napísal:no neviem,akoze herec,to uznavam,ale sak je portugaleca to,ze zacne plakat,to je praveze pekne gesto,pretoze mu na tom zalezi a hra s laskou.Vela hracom je to jedno,sak zrhabnu prachy tak im to moze byt jedno,ale on urcite neplace pre to,ze dostane menej prachov,ved ako na ME 2004 tak proste plakal,lebo mohol dosiahnut velky uspech.Proste on to preciti,chce neco dokazat.Ale chapem,ze ak mu proste ludia zavidia a nemaju ho radi,tak to vnimaju inak.A to,ze place ako male decko,hmm.... tak neviem,neviem,ved place kvoli tomu,ako som uz pisal a to neje decke.A po nektorych fauloch,co su na neho,tak klobuk dole,ze vobec este pokracuje v hre,a to dokazuje to,ze hra rad a snazi sa neco dokazat.je proste naj:)
-
cristiano ronaldo
Light Star
Jasne,to je pravda,ale ja hovorim,to vacsina portugalcov:D ale dufam,ze z toho vyrastie,este kus keby aj viac prihraval,tak jednoznacne na neho nema nikto,ale tak kazdy musi mat svoje chybykali520 napísal:Suhalsim s tebou ale musis uznat ze filmuje a niekdy aj dost casto az to vyzera komicky ako pada na zem, nehovrim neikedy ho surovo zlozia nazem ale niekdy zase velmi ochotne sa sklada
-
cristiano ronaldo
Light Star