je mlady este sa musi vela ucit aj pri spravani aj na ihriskumaster23 napísal:ma dobre kvality, ale ako osobnost podla mna je o nicom, je to pravda ze zbytocne beha
Cristiano Ronaldo
-
master23
Light Professional
suhlasim s tebou, ale podla mna nehra moc pre tym, ved bez neho by bol man utd stratenyslavo120 napísal:Ale myslim si ze tuto sezonu sa zlepsil konecne dava goly a hra viac pre muzstvo ... i ked stale obcas zbytocne drzi loptu .... myslim si ale ze ma potenciala ako nikdo iny momentalne na svete je mlady moze sa este zlepsit a aj dozriet psichicky
ako vravel komentator tak fanuskovia Manchestru ho zboznuju a ostatny nenavidia ved to je aj logicke minulu sezonu si z nich robil co chcel(myslim zo supera) ale ja ho mam radslavo120 napísal:Len mi je cudne ze este stale nanho v anglicku piskaju v nedelu som pozeral MANU - CHELSEA a ked bol pri lopte zas bol pocut piskot ... uz si myslim zeby mohli toho nechat
-
cristiano ronaldo
Light Star
to je pravda rooney a ronaldo boli pre manU utocne sily velmi dobre teraz manU dava take vykony dost slabe 16misto dost zleecristiano ronaldo napísal:no to teda spravil fakt blbost..teraz sa manchester bude pekne trapit bez neho a rooneyho...ale ja im aj tak verim..lebo uz dve remizy,ach..to neje moc dobre:(
-
cristiano ronaldo
Light Star