|
|
|
| Autor |
Správa |
Riecko2 Medium Expert

Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 22:04 Predmet: Cristiano Ronaldo |
|
|
Co si o nom myslite???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dipset Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.11.2005 Príspevky: 300 Bydlisko: megauploadforum.lolco.net Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 8:48 Predmet: |
|
|
| rýchle nohy ,vie spraviť súpera=dobrý hráč |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 9:00 Predmet: |
|
|
| bojazlivy,filmarik a filmuska |
|
| Návrat hore |
|
 |
tuti Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 324 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 12:25 Predmet: |
|
|
Giggs bol a aj je lepsi
inak ten filmarik bol trefny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 640
Zaslal: 21 Nov 2006, 12:40 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
otvor si oci ***censored***!
// Skludni hormon. Upravil Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
B3rET Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 679
Zaslal: 21 Nov 2006, 15:50 Predmet: |
|
|
talentovany, dobry...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2258 Bydlisko: !Self is son of a bitch! Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
talentovany..rozhodne z neho bude dobry hrac...ale bol by este psychicky pookriat a mal by popracovat na tom aby nevozil zbytocne loptu...inac je fajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: SVK,Manchester Utd Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 18:31 Predmet: |
|
|
tak ku tejto teme mi neda nevyjadrit sa Proste,je to moj vzor,pretoze v tomto veku,akom je,thak to je futbalovy boh a to este ak by sme sa vratili do roku,aspon myslim,ze 2003,thak vtedy,proste bola jeho sezona.Ved este kym hral v lisabone,thak mastil jak "dabel" a ked hrali ten pripravny,thak sa ukazal,ako velky talent a vraj aj samy hraci manchestru ho chceli do timu,takze to vravi samo o sebe.A to este by sa dalo vracat,ze ked mal 13 tak za kolko ho kupil lisabon(to fakt hovori o necom) no,a proste v roku 2003,tak mu to islo jedna radost,ved prvy zapas,ked hral za manchester,tak ludia mu tlieskali odusu a tak.Lenze prisieli posledne roky,ked ako mal v rodine nestastie, nejake tie problemy s trenerom,tie dve k*rvy,co ho chceli udat za "znasilnenie" a tak.No,ale proste vela kecam,a tak zhrniem na konciec, je to BOHOVSKY HRAC,ktory ma super akceleraciu,techniku,rozum,kopaciu techniku a hlavickarsku schopnost.Keby ubral z toho filmovania a kuz by sa spraval inak(ale to robi kazdy mladik,cize ak vyrastie,verim,ze taky nebude),keby ako az tak vela nevozil loptu(hoci mu to aj vychadza), tak by bol boh,lenze kazdy musi mat svoje chyby.Noo takze som toto chcel povedat a hoci sa da viac,ale viete,co z toho,ze tu budem rozpisovat,ked aj tak vela ludi si to nezobere "k srdcu" lebo ho proste nema rado,ale to nevadi.A dufam,ze tu neje nekto taky,co ho nema rado,kvoli terajsim majstrovstvam toto s roonym sak tomu dufam,ze nikto neveri!!!!a kto ho nema rad,tha ludzeee,spomente si na ME2004,abo ked bol na ME do 17(aspon myslim) a ked ani to nestaci,tak ja uz nechapem!! no nic,ludia ak su tu nejaky fakt tvrdy fanusikovia,tha mozme sa skontaktovat a popisat,tha tak,maj te sa a C.Ronaldo 4ever  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riecko2 Medium Expert

|
Zaslal: 21 Nov 2006, 20:44 Predmet: |
|
|
| a co hovorite na to co spravil rooneymu na MS 2006??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

|
Zaslal: 21 Nov 2006, 22:58 Predmet: |
|
|
| Riecko2 napísal: |
| a co hovorite na to co spravil rooneymu na MS 2006??? |
A mozem sa ta opytat??? co mu vlastne spravil?? lebo ja to do teraz nechapem,sak akoze pribehol(sak to je normalne) a neco zakrical,ak by to bolo neco zle,tha by to pocul kazdy,ne????a on rozhodcovi nesuskal do uska,ako ja nechapem...
ak,tak mi to nekto vysvetlite,ze akoze co spravil vlastne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
B3rET Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 679
Zaslal: 21 Nov 2006, 23:25 Predmet: |
|
|
| nic... bola okolo toho nafuknuta bublina... |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 13:41 Predmet: |
|
|
| B3rET napísal: |
| nic... bola okolo toho nafuknuta bublina... |
asi tak by som to povedal aj ja!!! a este nechapem,ze ako preco na neho furt piskaju!!! sak to trapas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1656 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 15:11 Predmet: |
|
|
| Je to dobry hrac. Superi maju pred nim respekt. Paci sa mi na tom ze futbal hraje nielen nohami ale hlavne hlavou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 15:51 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
A este,ak sa mozem vratit,tak ako bojazlivy ako co?? mozes mi popisat ten tvoj nazor?? lebo ja si vobec nemyslim,zeby bol ako bojazlivy,sak si videl(ak vobec pozeras futbal), ze kolkokrat ho okopali,hocikedy mu tak "zarubu" do nohy a aj tak hra dalej a nevidel som,aby sa nekedy vyhol suboju,tak akoze nechapem sak on ide do kazdeho suboja,co som videl,ale ak si to myslel nejak inak,tha mi popis,pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Riecko2 Medium Expert

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 16:04 Predmet: |
|
|
| lebo si vsetci myslia ze to kvli nemu ma rooney cervenu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|